Първоначално изпратено от mos70
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеза коя валутна двойка на месечна видя двойно дъно
Коментар
-
[QUOTE=mos70;1133075]Първоначално изпратено от bokogega;1133072Късо евро 1.2717,стоп над върха ,първа цел 1.2660 :confused:Днеска еврото ще върви на "плюс" спрямо долара...може и да ти сработи стопа.
нямам пред мен платформата в момента, но на графиката, която я има тук в сайта се вижда, че на месечна база има формиран, макар и доста крехко- двойно дъно. Така, че....тя е ясна на къде ще е...www.skytrendtraders.orgfree.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеДнеска еврото ще върви на "плюс" спрямо долара...може и да ти сработи стопа.
нямам пред мен платформата в момента, но на графиката, която я има тук в сайта се вижда, че на месечна база има формиран, макар и доста крехко- двойно дъно. Така, че....тя е ясна на къде ще е...
Коментар
-
[QUOTE=bokogega;1133072Късо евро 1.2717,стоп над върха ,първа цел 1.2660]
Днеска еврото ще върви на "плюс" спрямо долара...може и да ти сработи стопа.
нямам пред мен платформата в момента, но на графиката, която я има тук в сайта се вижда, че на месечна база има формиран, макар и доста крехко- двойно дъно. Така, че....тя е ясна на къде ще е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеАми...кво да ти кажа..."стоп" си е! Вчера говорих за свещи и влиянието на тяхната сянка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеопс .. с 200 лева инвестиция , никакъв страничен доход не можеш да докараш.... това аз го наричам платено Демо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение....а мен ме хвърли в размисли за позицията на моя стоп
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеХм....мислиш ли, че има разумен човек, който, откривайки сметка с 200 лв, да кибичи постоянно пред монитора, и да си мисли, че това ще храни- него, жена му, децата? Това си е точно- един опит за страничен доход...но нищо повече! За професионалистите тук изобщо не говоря...те работят с много пари, които в 99% от случаите не са техни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеХм....мислиш ли, че има разумен човек, който, откривайки сметка с 200 лв, да кибичи постоянно пред монитора, и да си мисли, че това ще храни- него, жена му, децата? Това си е точно- един опит за страничен доход...но нищо повече! За професионалистите тук изобщо не говоря...те работят с много пари, които в 99% от случаите не са техни!"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениестоп на 0 и цели 2570
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНещо като надомна работа,за бога братя,къде отидоха мечтите,на яхтите,хубавите жени,скъпите коли?
Форекса го приравнихте към лепенето на торбички за подаръци и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеВъв форекс търговията има голям риск от загуби ...
все пак при един по-предпазлив подход, може да се минимизира този риск!
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениекъсо евро от 2715, стоп над локалния връх и цели отворени1.2714 стопа ми беше на 1.2760 и го преместих на 1.2735, сякаш му е рано за нула. Дано излезе, успех и на теб.
Коментар
Коментар