IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    Макар и много крехко и плитичко, има си го двойното дънце! дали съм прав...ще покаже времето!
    о при мене месечна графика е като твоя годишна или повече, ама както и да е де, то това ако е двойно дъно няма никакъв таргет.
    www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      за коя валутна двойка на месечна видя двойно дъно
      Макар и много крехко и плитичко, има си го двойното дънце! дали съм прав...ще покаже времето!

Коментар

• [QUOTE=mos70;1133075]
        Първоначално изпратено от bokogega;1133072Късо евро 1.2717,стоп над върха ,първа цел 1.2660 :confused:
        Днеска еврото ще върви на "плюс" спрямо долара...може и да ти сработи стопа.
        нямам пред мен платформата в момента, но на графиката, която я има тук в сайта се вижда, че на месечна база има формиран, макар и доста крехко- двойно дъно. Така, че....тя е ясна на къде ще е...
        Двойно дъно на месечна графика??? Само аз ли не виждам такива неща?
        www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

нямам пред мен платформата в момента, но на графиката, която я има тук в сайта се вижда, че на месечна база има формиран, макар и доста крехко- двойно дъно. Така, че....тя е ясна на къде ще е...
          за коя валутна двойка на месечна видя двойно дъно

Коментар

• [QUOTE=bokogega;1133072Късо евро 1.2717,стоп над върха ,първа цел 1.2660 ]

Коментар

Ами...кво да ти кажа..."стоп" си е! Вчера говорих за свещи и влиянието на тяхната сянка....
              Ти затваряш ли на загуба? Ако затваряш значи и ти имаш стоп, но кога рашаваш, че е време за стоп, колко на минус или гледаш някакви нива? Аз гледам някакво ниво и му давам малък аванс за всеки случай и така. За тази поръчка конкретно се чудя дали стария стоп на 1.2760 си беше добре, така или иначе все пак затворих половината на -2п. Но как без стоп, до къде да го чакам до 1.29 ли, трябва да съм луд, по добре от там пак къса....
              DJ сватба

Коментар

• Късо евро 1.2717,стоп над върха ,първа цел 1.2660
                Last edited by bokogega; 26.08.2010, 13:24.
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

опс .. с 200 лева инвестиция , никакъв страничен доход не можеш да докараш.... това аз го наричам платено Демо.
                  Викаш: друго си 20 хилки инвестиция, че като изгориш, да изгориш до корен....

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                    ....а мен ме хвърли в размисли за позицията на моя стоп
                    Ами...кво да ти кажа..."стоп" си е! Вчера говорих за свещи и влиянието на тяхната сянка....

Коментар

Хм....мислиш ли, че има разумен човек, който, откривайки сметка с 200 лв, да кибичи постоянно пред монитора, и да си мисли, че това ще храни- него, жена му, децата? Това си е точно- един опит за страничен доход...но нищо повече! За професионалистите тук изобщо не говоря...те работят с много пари, които в 99% от случаите не са техни!
                      опс .. с 200 лева инвестиция , никакъв страничен доход не можеш да докараш.... това аз го наричам платено Демо.

Коментар

Хм....мислиш ли, че има разумен човек, който, откривайки сметка с 200 лв, да кибичи постоянно пред монитора, и да си мисли, че това ще храни- него, жена му, децата? Това си е точно- един опит за страничен доход...но нищо повече! За професионалистите тук изобщо не говоря...те работят с много пари, които в 99% от случаите не са техни!
                        Това ми беше мисълта,че с 200лв.сметка не си струва и опит да правиш да си докараш допълнителен доход
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                          стоп на 0 и цели 2570
                          Твоя го удари, което на нула не е лошо, а мен ме хвърли в размисли за позицията на моя стоп
                          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                            Нещо като надомна работа,за бога братя,къде отидоха мечтите,на яхтите,хубавите жени,скъпите коли?
                            Форекса го приравнихте към лепенето на торбички за подаръци и т.н.

Коментар

Във форекс търговията има голям риск от загуби ...
                              ....и то много голям!
                              все пак при един по-предпазлив подход, може да се минимизира този риск!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                                късо евро от 2715, стоп над локалния връх и цели отворени
                                Пак имам същата позиция като теб от по рано 1.2714 стопа ми беше на 1.2760 и го преместих на 1.2735, сякаш му е рано за нула. Дано излезе, успех и на теб.
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X