If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за ФОМК има два варианта...ако кажат , че започват QE2 ще имаме леко отслабване на долара и после засилване мощно...демек новината според мен е до голяма степен отразена вече и ще има сел дъ факт.
ако ли няма печатане тогава 0820 транзитно, без спирки.
та това е масажорс предикшън.
Аз пък само се надявам да има прилична волатилност, посоката не ме интересува. Входовете по посока на движението на тикова и 1м графика и те така.
масажор предикшън, усдкад пали ракетата ъа 0470 първа цел и 0820 основна цел.
полета стартира след броени минути - 50тина.
за ФОМК има два варианта...ако кажат , че започват QE2 ще имаме леко отслабване на долара и после засилване мощно...демек новината според мен е до голяма степен отразена вече и ще има сел дъ факт.
ако ли няма печатане тогава 0820 транзитно, без спирки.
та това е масажорс предикшън.
Обикновено след FOMC анаунсмънт евродолар изхвърча здраво в една посока, само за да тръгне още по-силно в другата до края на деня или на следващия ден.
Според мене наи-вероятния сценария да изхвърчи нагоре (може би ще направи двоен връх с 1,3333) и след това ще почне огромно движение надолу. Другият сценарий е да тръгне директно надолу без да бие 1,3158 но тогава движението нагоре ще изглежда малко недовършено.
Нашият таргет за остатаъка от позицията е разположен на ниво 3172 като стоповете ги преместихме на ниво 3060 средно за 2-те останали позиции на +31 поинта. Мисля, че покачването - седмично е ограничено до ниво 3235 с комбиниране на 2-ро класни и 3-то класни резистънси, които задължително преди пробива им ще бъдат тествани, а каква ще е фундаментараджийската причина не е важно. Може да се опитат къси (за по агресивните) от нива около 32 нивата със стопове над 3240 и таргети не повече от фигура, фигура и половина - после па към 3750. Това е от мен за тази седмица - пак няма да ме има по тези ширини около 2 седмици. Все пак е време за гроздобер и приготовления за новата винена реколта . Успех !
ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5
Обикновено след FOMC анаунсмънт евродолар изхвърча здраво в една посока, само за да тръгне още по-силно в другата до края на деня или на следващия ден.
Според мене наи-вероятния сценария да изхвърчи нагоре (може би ще направи двоен връх с 1,3333) и след това ще почне огромно движение надолу. Другият сценарий е да тръгне директно надолу без да бие 1,3158 но тогава движението нагоре ще изглежда малко недовършено.
Коментар