IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
    това в момента много прилича на 4та от 5та от Ц..демек , вълната преди финално покачване в зоната 3620-50.
    факт...тука внимателно с дългите , че аз минах на къси от 1.3620 ще добавя на 50 ако въобще го видим и ше шуцам за няколко фигури надолу.
    ХАУ
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Започна се пак. Еврото е вече на 1.3620 ..... Май и днес ще тропаме нагорно хорце! :-)

Коментар

• И така. Пътуването по 5х1 продължава. Според мен е "необходимо" цената пак да мине на лъча. Тук някъде има още една съпротива. Лъч 1х3 от 1,5046.

[CODE]12644
        2,54 10x1 5x1 4x1
        00:00 77 14630 13627 13374
        04:00 78 14656 13640 13383
        08:00 79 14681 13653 13393
        12:00 80 14707 13666 13402
        16:00 81 14733 13678 13412
        20:00 82 14759 13691 13421
        00:00 83 14784 13704 13431
        [/CODE]

[CODE]15046
        -15,25 1x3
        27.9.2010 224 13631
        28.9.2010 225 13625
        29.9.2010 226 13618
        30.9.2010 227 13612
        1.10.2010 228 13606
        [/CODE]

Коментар

• Добро утро!
          Хайде,
          изригни евро!

Коментар

• хемусе, тия от карл цайс май са ти пратили менте оптика... ...днес по едно време тъкмо щях да викам спийди-то да пратя некоя бира към русчука ...то до петъка има време де ще видим...за бирата иде реч

успехи
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              Информацията не беше от сити груп, а Сити Банк.
              А дали ги е имало на 1.19, 1.26 или 1.33 ти няма как да знаеш ( няма от къде ).

Вярно е, че "графиката" не се движи от тях но......какво значение има от кого се движи в крайна сметка ?

Наздраве и успех !
              Наздраве Bat-Sedefcho !!!!
              Колко пържолки може според теб
              да пусне Миро ???????
              http://vbox7.com/play:e3e388ed
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение

Вярно е, че "графиката" не се движи от тях но......какво значение има от кого се движи в крайна сметка ?

Наздраве и успех !
                Е сити банк де ,обърках се .

Аз никога няма да знам къде са те ,щото съм един самоук техничар .Дано ти дето знаеш те къде са ,да правиш пари без моите нерви .

Графиката се движи от определени мотиви ,които изникват на определени нива .Това че Сити банк са декларирали своите мотиви за това ниво , ок .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  1.3586/1.3620/1.07

а как се изсмях за позицията на сити груп за което се срамувам в момента

изсмях се щото тях ги нямаше ни 1,19 ,1,26 ни 1,33 пък и графиката не се движи от тях в крайна сметка

Наздраве и успех !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                    Абе не беше ли първото правило да се вземат загубите бързо а печалбите бавно
                    DA TUK SI PRAV NO PUSTA ALCHNOST I KATO ZNAM KOLKO MINUSI SYM GLEDAL NE MI SE ZATVARIA NIKAK
                    Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                      всеку му според творческия натюрел ... аз га вида залено и гледам да прибирам ... е ... като е приближило целта разбира се .... трудничкото идва като трябва да отстояваш позициите .... бе ... 1 и 1 не винаги прави две понякога прави 3 - 1 и .... дрън дрън ... смятам да си запознат с теорията

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        1.3586/1.3620/1.07

изсмях се щото тях ги нямаше ни 1,19 ,1,26 ни 1,33 пък и графиката не се движи от тях в крайна сметка
                        тандемен мутираш .... много странно ... преди време даже поздрави фибучиновците и им пожела успехи за напред .... ако бях некой наивник щях да повярвам че си се променил ... ама га губиш винаги си такоф .... как да е ... харесва ми като си такъв .... дано да останеш такъв когато се върнат печалбите ....

Поздрави !!!! и успехи офффкорс ....

П.П. не се заяждам нито пък ти се присмивам просто ти се радвам ... и ... ти желая успехи от сърце .... ама ти си ме напсувай да ти олекне

Коментар

• чудя се златцето кога ли ще му цъфне лалето (това е от тулюп манията .... ) от едно известно време го кърша и прибирам на минимална печалбица ... че имам лоши спомени от него .... По настоящем си имам нова късичка от 1304 и още една от 1309 ....обемчетата са минимални агейн ама се надявам вече да настъпи едно осъзнаване такова ... че ... инак ....
                          инак пак ще има да гриза нокти

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            първото правило на пазаря било да си прибираш печалбите .... изчакай още малко да видиш до къде ще стигне алчноста на тез долни обирджии и прибирай .... аз ще си добавям на късите

Коментар

• 1.3586/1.3620/1.07

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                                dylgi eur/usd ot 1.3383 za zakrivane li sa sega ili da izchakam kraia na sedmicata ?
                                първото правило на пазаря било да си прибираш печалбите .... изчакай още малко да видиш до къде ще стигне алчноста на тез долни обирджии и прибирай .... аз ще си добавям на късите

Коментар

Working...
                                X