If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хемусе, тия от карл цайс май са ти пратили менте оптика... ...днес по едно време тъкмо щях да викам спийди-то да пратя некоя бира към русчука ...то до петъка има време де ще видим...за бирата иде реч
успехи
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Абе не беше ли първото правило да се вземат загубите бързо а печалбите бавно
всеку му според творческия натюрел ... аз га вида залено и гледам да прибирам ... е ... като е приближило целта разбира се .... трудничкото идва като трябва да отстояваш позициите .... бе ... 1 и 1 не винаги прави две понякога прави 3 - 1 и .... дрън дрън ... смятам да си запознат с теорията
а как се изсмях за позицията на сити груп за което се срамувам в момента
изсмях се щото тях ги нямаше ни 1,19 ,1,26 ни 1,33 пък и графиката не се движи от тях в крайна сметка
тандемен мутираш .... много странно ... преди време даже поздрави фибучиновците и им пожела успехи за напред .... ако бях некой наивник щях да повярвам че си се променил ... ама га губиш винаги си такоф .... как да е ... харесва ми като си такъв .... дано да останеш такъв когато се върнат печалбите ....
Поздрави !!!! и успехи офффкорс ....
П.П. не се заяждам нито пък ти се присмивам просто ти се радвам ... и ... ти желая успехи от сърце .... ама ти си ме напсувай да ти олекне
чудя се златцето кога ли ще му цъфне лалето (това е от тулюп манията .... ) от едно известно време го кърша и прибирам на минимална печалбица ... че имам лоши спомени от него .... По настоящем си имам нова късичка от 1304 и още една от 1309 ....обемчетата са минимални агейн ама се надявам вече да настъпи едно осъзнаване такова ... че ... инак ....
инак пак ще има да гриза нокти
първото правило на пазаря било да си прибираш печалбите .... изчакай още малко да видиш до къде ще стигне алчноста на тез долни обирджии и прибирай .... аз ще си добавям на късите
Абе не беше ли първото правило да се вземат загубите бързо а печалбите бавно
dylgi eur/usd ot 1.3383 za zakrivane li sa sega ili da izchakam kraia na sedmicata ?
първото правило на пазаря било да си прибираш печалбите .... изчакай още малко да видиш до къде ще стигне алчноста на тез долни обирджии и прибирай .... аз ще си добавям на късите
Коментар