IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
    Взе да става скучно, та се чудя дали да излизам на разходка или да почакам, гледам и другите съфорумци се умълчаха
    Чакаме ISM от Щатите.Потребителското доверие от Мичиган е по-добре от очакванията.
    И какво от това?Добри данни от САЩ-отслабващ долар
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Взе да става скучно, та се чудя дали да излизам на разходка или да почакам, гледам и другите съфорумци се умълчаха

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        незнам да ли си го пробвал това с 5-10 писа стоп и 20-30 и нагоре сделки на ден, но аз съм го пробвал и да ти кажа 70-80 успеваемост поне за мен е мираж. Успеваемостта е обратно пропорционална на броя сделки след десетата (при мен).
        Обикновено с тази стратегия се натрупват неусетно поредица от стопове , 10 пипса по 10 неуспешни входа си еХало мамата.... освен ако не си надарен със свръх естествени качества.
        Е как неусетно ?! всеки един стоп означава че нещо не се прави правилно, при един стоп как да е, случва се, при два стопа обаче вече не е как да е, и следва преоценка, при три стопа, тотално се спира търговия ако не се разбира защо са ударени. И кой е казал да правиш по над десет сделки ? Правиш по толкова доколкото се усещаш че си в състояние да правиш. Това не ти като да трябва да пътуваш от Варна до София да си изморен да пиеш няколко кафета и всичко да е наред.

skorpio, това не е спам, говорим по същество.
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Казах дневна сесия, това може да означава и 15 минути, може и 2 часа.
          Казах че не всеки ден също така
          ааааааааахааа, значи 10% месечно. Да сега разбрах вече. Айде ,че много оспамихме и ша на бият
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

10% знам за дневна сесия на печеливш трейдър. Просто условията при които се прави са по-особени, и след тия 10% може няколко дни и да не се работи.
            Ако действаш като новобранец и влизаш в някаква позиция защото си решил че ще иде еди къде си обаче през това време тя ти отишла на -70 пипса, тогава да, бориш се за ниска успеваемост.
            Но при вход със стоп 5-10 пипса и излизане след няколко минути с 20-30 или повече и сделките са в диапазона над 70-80 процента като успеваемост... да, тези проценти са реални. Не говорим за демо.
            незнам да ли си го пробвал това с 5-10 писа стоп и 20-30 и нагоре сделки на ден, но аз съм го пробвал и да ти кажа 70-80 успеваемост поне за мен е мираж. Успеваемостта е обратно пропорционална на броя сделки след десетата (при мен).
            Обикновено с тази стратегия се натрупват неусетно поредица от стопове , 10 пипса по 10 неуспешни входа си еХало мамата.... освен ако не си надарен със свръх естествени качества.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Тва е някъв семкаджия - 10% за цял ден??? Всеки ден????
              Ти Сорос познаваш ли го бе?
              Той ми е комшия и за 1 ден ......................ехееее...................... ...
              Тва ,че 4 години е дебнал,няма никакво значение. Важен е деня !!!!
              Казах дневна сесия, това може да означава и 15 минути, може и 2 часа.
              Казах че не всеки ден също така
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Аз играя без ливъридж ,затова не ме слушайте какво приказвам.
                А какво е това МИЛИОН? Повече ли е от ХИЛЯДА?
                Зависи дали има десетична запетая, може и да е по-малко от хиляда

Коментар

10% знам за дневна сесия на печеливш трейдър. Просто условията при които се прави са по-особени, и след тия 10% може няколко дни и да не се работи.
                  Ако действаш като новобранец и влизаш в някаква позиция защото си решил че ще иде еди къде си обаче през това време тя ти отишла на -70 пипса, тогава да, бориш се за ниска успеваемост.
                  Но при вход със стоп 5-10 пипса и излизане след няколко минути с 20-30 или повече и сделките са в диапазона над 70-80 процента като успеваемост... да, тези проценти са реални. Не говорим за демо.
                  Тва е някъв семкаджия - 10% за цял ден??? Всеки ден????
                  Ти Сорос познаваш ли го бе?
                  Той ми е комшия и за 1 ден ......................ехееее...................... ...
                  Тва ,че 4 години е дебнал,няма никакво значение. Важен е деня !!!!
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    е ти от няколко милиона оборот само 500$ ли ще закачиш?
                    Аз играя без ливъридж ,затова не ме слушайте какво приказвам.
                    А какво е това МИЛИОН? Повече ли е от ХИЛЯДА?
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

Могат, на демо могат и повече.
                      10% е средната печалба на печеливш трейдър/месечно/
                      Ha 5000 $ - 500 $. Това е само при положение , че работиш с до 100 000 .
                      Ако парите са повече, % намаля.
                      При банките и големите инвеститори 20-40% годишна печалба е добро постижение.

Коментар

е ти от няколко милиона оборот само 500$ ли ще закачиш?

Коментар

• Скорпио, не е точно така, защото дори за 1 ден могат да се направят 10%, но означава ли това, че можеш да я задържиш тази доходност ?

А на демо, по лесно се затваря губеща позиция, отколкото печеливша. За това по добре ако търсиш някаква тръпка и това ти е хоби си направи едно платено демо със 100-200Е в акаунтчето. Ако мислиш да се издържаш - на всеки различно, но се съмнявам някой с под 10к акаунт реално да се издържа от Форекс.

Коментар

1000x5.... И от това колко ще се правят. Че от 500$ могат да се направят 5000, а от 5000 могат се направят и 500.
                            Давайте в проценти да говорим и за какви суми по-точно. Че въобще и аз не разбирам как ги смятате тия успаваемости.

Поздрави и честит Петък !
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
                              Не знам за вашите статистики, ама при такава хубава волатилност, скалперите как се наядоха, мале мале
                              Наядохме се(не съм чист скалпер, по-дълги ми са целите). Обаче ей го на, не можем да кажем хванахме 10 фигури нямаме и ударени стопове по 1 фигура да се хвалим колко много сме загубили, ехххх всеки с участа си

Да ви поздравя с една песничка:
                              http://www.youtube.com/watch?v=R5J6hg04VnU

Коментар

• Не знам за вашите статистики, ама при такава хубава волатилност, скалперите как се наядоха, мале мале

Коментар

Working...
                                X