IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
    И кака има путенциал ама няма знания за форекса.
    Малшанс
    www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
      Има потенциал за 1.3360, но като за начало трябва да мине 1.3540. Мен ми се струва, че там някъде ще спре ама да видим.
      И кака има путенциал ама няма знания за форекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Да се надяваме до 1.3360, но и да не е чак толкова - харесвам такива понеделеници
        Има потенциал за 1.3360, но като за начало трябва да мине 1.3540. Мен ми се струва, че там някъде ще спре ама да видим.
        www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Привет техничари!
          Кака иска да попита нещо за ибелите солдати на седмична. Това сигнал за нагоре ли е???
          П.П И трите дядо попе!
          Last edited by kaka89; 04.10.2010, 11:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
            Заредете си Евро /$ месечна и сравнете периода 2000-2002 стова което виждате в момента на Доларовия индекс също на месечна база .
            Хм....двете малки дънца, които ги има в края на 2001 и двете малки връхчета до тях, наистина много приличат на двата голечи връха и двете големи дъна, които имаме сега на графиката на месечна база...ако си имал това впредвид...настина много си приличат, но мащабите са им доста различни. Ако приемем, че историята се повтаря, но на друго ниво, би трябвало еврото да избие до нови, нечувани върхове...
            ...пп. не вярвам да се случи...
            пп Офф...ти говориш за доларов индекс, пък аз за съвсем друго..
            Last edited by mos70; 04.10.2010, 11:05.

Коментар

• айде 1,3838 евроооооооооу

Коментар

• Творчеството на Васил Найденов пак ще се изучава в следващите месеци .

Заредете си Евро /$ месечна и сравнете периода 2000-2002 стова което виждате в момента на Доларовия индекс също на месечна база .

Пу да се таковам вглавата ,кой да погледне че целта на спада на индекса е 78 ,хубо хванах дъното при 1,19 дръж докато индекса стигне 78

Коментар

• Извинение за късното одобрение на коментарите

Много се извинявам за късното публикуване на мненията на читателите. Уверявам ви, че не се трият, никои дори негативните такива. Просто публикуването им изисква одобрение, а тоава свърших едва тази сутрин, тъй като уикенда нямах възможност. За съжаление пристагат много спамове и това налага одобрението на коментарите ръчно. Тази сутрин коментара бе активиран.

Успех

Коментар

• В момента, на нива около 1.3720 ми се струва, че има резон да се влезе малко на дълго, за да се хване корекция на корекцията...с цел около 1.3740-50...Да видим...
                    ............
                    пп Познах.... бреййй ставам все по-добър...
                    Прибрах 10 пипона...
                    Last edited by mos70; 04.10.2010, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
                      Приличен гап се заформя, да видим докъде ще я докараме.
                      Да се надяваме до 1.3360, но и да не е чак толкова - харесвам такива понеделеници
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Прогнозираната от мен (в съботният обзор на изминалата седмица) корекция- вече е факт! Да видим колко дъблоко ще отиде... Със сигурност- днес нива над 1.3810 няма да видим!

Коментар

• Повечко си гледайте графиките
                          и по-малко четете глупостите
                          от сорта някои казал кога колко
                          щело да стане !!!!!
                          =================================
                          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                          Спасете Мирко !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
                            http://bfb.bg/?p=485

така си мисля пък...
                            Пич, коректно е- след като някой ти пише мнение в блога, да НЕ му го триеш! Нали претендираш за..."друга гледна точка"!

Коментар

• От финансовата компания TD Securities прогнозират срив при еврото спрямо долара и завършването му при ниво от 1.13 до края на годината. За сравнение.....

Коментар

• късо от 3746 на 3725 стоп 0 цели 3620-40

Коментар

Working...
                                X