If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж, ако нямаш какво да кажеш по темата просто не пиши. Не сме длъжни тук да ти четем простотиите, които нямат нищо общо с Форекса. Личните нападки си ги задръж за себе си, то бива толкова ниско да падне нивото, ама вече граничи с простотия
ей горди какви ги плещиш бе пич ... влязъл не влязъл и реши да въвеждаш ред ... я по кротко и по с уважение. Как си ги мислиш ти нещата ..вчерашно лайно и се кара на батковците
Тоз твоя батко хомо, го помня от Дир.бг от където накрая им писна на админите и го изритаха. Психо си е, прочел е някоя книжка по икономика и научил наизуст няколко лафа. Пълен въздух.
Питам къде са Коко, Forstar, и още други? Тук от старите виждам само един-двама?!
Пък лайно ще кажеш на майка си, не на мен да ви в педалите насрани
ей горди какви ги плещиш бе пич ... влязъл не влязъл и реши да въвеждаш ред ... я по кротко и по с уважение. Как си ги мислиш ти нещата ..вчерашно лайно и се кара на батковците
Опипва почвата да види кой ще му се върже да знае с кой да се заяжда
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
В тоя форум май наистина сте само олигофрен до олигофрен. Познавам на живо няколко човека от Варна и един от Бургас, но никой не ми се видя такъв бит педераст като някой от пишещите тук демогерои??!
Ще видим. Ако не стане, берекет версин ли как бе на туркиш. Спрял съм дългите, докато не направи корекция от поне 20 % няма да влизам на дълги пак, ако трябва ще чакам. Сглупих, че ги закрих, но не искам да пилея ресурса в рискови сделки
Боби Недялков, основателят на Trader.bg е онлайн. Който има някакви къпроси за брокера и естеството на този бизнес България, може да ги зададе тук, за да получи отговор от първа ръка.
Ще видим. Ако не стане, берекет версин ли как бе на туркиш. Спрял съм дългите, докато не направи корекция от поне 20 % няма да влизам на дълги пак, ако трябва ще чакам. Сглупих, че ги закрих, но не искам да пилея ресурса в рискови сделки
Тихо тихо !!!!!
В Русия съммм в Русия съммм....
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
П.П.Купих преди малко
малко евраци и бутнах пазара нагоре
Лятото ми бяха казали, форума опустява и Инвестор губи популярност и хора. Чета сега и не се чудя. Освен някой и друг гей психопат, не виждам никой от тия които пишеха преди няколко години, пускаха анализи, по някой полезен линк и някой съвет?
Май всичко нормално е напуснало и са останали само приходящи психари и като моя милост.
Съмняват ме нещо тия дълги, но как смятате, дали няма да направи един двоен връх еврото на 4 часова? Сложил съм един лимит сел на 1.3625, но май ще се наложи да чакам, а може и нищо да не стане.
може и да направи, а може и да удължи нагоре, това лично не ме вълнува по-важното за мен е, че стопапа ми е на 0.
Съмняват ме нещо тия дълги, но как смятате, дали няма да направи един двоен връх еврото на 4 часова? Сложил съм един лимит сел на 1.3625, но май ще се наложи да чакам, а може и нищо да не стане.
Коментар