IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
    Следим как ще затворят тази и следващата(евентуално) свещи. Ако е над 1.3807 може да продължим, но замалко. При другия сценарии двойния връх си е налице, а потенциала му хич не е малък
    бием ли 3817 няма да е за малко, така си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнение
      май е време да се хързулнем
      вероятността да удължим вълната не е изчерпана, но за всеки случай местя стопа на 3788 да не съм капо

Коментар

• Следим как ще затворят тази и следващата(евентуално) свещи. Ако е над 1.3807 може да продължим, но замалко. При другия сценарии двойния връх си е налице, а потенциала му хич не е малък
        www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• То в този форум вече да го е страх човек да влезе.Пълно е с кръвожадни типове,които цветисто се осведомяват за здравето на майките си.Или някой ще ти обещае посещение на добра воля с желязна тръба в ръката,или някакъв див кашик ще раздава ред и звания.Страх,малеее,страх!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

бгреда е прав. Няма да е днес

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              е това обеснява всичко... и пиенето и псуването и арогaнтноста....
              Що? Не ти харесва ли? Псувате се от седмици в темата, вчета имате вместо тема 6 страници само псувни, а моята скромна особа те вълнува, любителю на социализъма. На онова хюмне програмописеца, Варна му пречела, а на теб какво ти влиза? Форум на зле възпитани софиянци ли е станало тук, или място за хора който нормално без да се обиждат, могат да обсъдят нещо полезно? Не се учудвам като виждам колко стари имена са се изнесли и обменят идеи другаде. Тъжно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gordian Разгледай мнение
                Бивш военен,.........
                е това обеснява всичко... и пиенето и псуването и арогaнтноста....

Коментар

Предполагам, че правиме двоен връх - предишен заоблен и сегашен остър. Само ще видим дали ще е 1.3807 или 1.3820. Повече ми изглежда 1.3820 и после хързул... до 1.3372 за засилка към 1.4. Това си е мое мнение!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
                    Жив и здрав, идеята е, че когато слагаш някой на мястото му гледай да е цивилизовано, а не като му паднеш на нивото и да го припсуваш
                    Няма цивилизован метод да ритнеш краставо пале взело се за датски дог

Коментар

• Жив и здрав, идеята е, че когато слагаш някой на мястото му гледай да е цивилизовано, а не като му паднеш на нивото и да го припсуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Gordian Разгледай мнение
                        Веднъж им ходих в офиса. Боже опази
                        И аз пих на обяд ,ама само 50гр

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                          А, и на мен ми липсва вятърничавото вълшебно килимче на Годим Аладим :-)
                          а на мен ми липсват ФА на Злобния в които се използва всевъзможна терминология и се наприказват един вагон приказки за нищото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Бутайте бря !!!!!
                            =================================
                            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                            Спасете Мирко !!!
                            Прав ще излезеш. Към януари може и да стане моята Зависи дали така ще приключи деня

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Вчера разбиха една кочина ,днес е наред вече и Телекомплекса
                              Веднъж им ходих в офиса. Боже опази

Коментар

• Първоначално изпратено от illusion Разгледай мнение
                                Виж, ако нямаш какво да кажеш по темата просто не пиши. Не сме длъжни тук да ти четем простотиите, които нямат нищо общо с Форекса. Личните нападки си ги задръж за себе си, то бива толкова ниско да падне нивото, ама вече граничи с простотия
                                Обърни се тогава към когото се налага. Моите уважения, но ако някой се смята за много велик, не мисля, че тук е мястото да се дискутират простотии. Това отбелязвам. За няколко години е настъпила голяма регресия.

Коментар

Working...
                                X