IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
    На евродолар на дневна прилича ли ви да се образува двоен връх или по-скоро cap with handle (е, още го няма хендъла)?
    cap with handle=кепе с дръжка

Честит празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнение
      какво да кажа аз дето имам късо евро на 1,28,дали ще го дочакам???
      кой батко ти каза да влизаш къс на 1,28 ...
      а сега вече няма какво да се прави освен да си чакаш развитието. Имаш два варианта - основен : служебно затваряне и алтернативен : да върне пазара към входното ти ниво... няма нищо страшно
      Last edited by йосиф; 22.09.2010, 12:06.

Коментар

Според мен (а аз не съм много вещ) 1.28 е история. За да се върне там трябва мн.време т.е. ново надграждане на историята......
        А иначе според мен- след успех на 3333, атака на 3583. Ако и това се случи отива на 3805 за повече застой, след (естествено) успешна атака на 3698. Ама пак да напомня - нямате основание да ми се доверявате...
        Last edited by bd2m; 22.09.2010, 11:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
          Според мен не е добра идея да го чакаш. Може да отнеме няколко месеца, докато върне до 1.28. Може и по-бързо да стане. Но през това време вместо да търгуваш, капиталът ти стои блокиран.
          за съжаление!!!

Коментар

Доливай акОУнда и стискай зъби
            Ако започне да рейнджи, на всеки спад търси ход да дълъг скалп.
            И следващия път, когато влизаш без стоп НЕ ПОЛЗВАЙ МАРЖИН!

Коментар

Според мен не е добра идея да го чакаш. Може да отнеме няколко месеца, докато върне до 1.28. Може и по-бързо да стане. Но през това време вместо да търгуваш, капиталът ти стои блокиран.

Коментар

• На евродолар на дневна прилича ли ви да се образува двоен връх или по-скоро cap with handle (е, още го няма хендъла)?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  То Анон липсва да си каже некоя
                  блага дума по фундаменто
                  Малко ще ми се проясни какво следва,
                  но няма го чиляка........
                  Aноне пиши !...ако не искаш да гледаш проснати кожи на припряни мечки.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• какво да кажа аз дето имам късо евро на 1,28,дали ще го дочакам???

Коментар

• Добро утро на всички! Честит празник!

Аз пробвах с един buy gbp/jpy на 132.90. Затварям при обратен сигнал. Стопче евентуално ако ми направи 80 пипса профит.
                      www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

А ти ще си въртиш броеницата само
                        Нямах това на предвид. Може пък аз да съм най-успешния. Пишейки това не визирах аз, ти, той, а говоря за принципа, за българското.
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Предния път стигна 1.334 но не се задържа дълго,а въртя по-надолу около 1.27-28,което ме кара да имам усещането ,че поне за момента няма мощ за 1.35-36,а това качване си беше юруш на маслините -новинарско отиграване.Най вероятно ще следва корекция и рейндж около 1.28-31.Ба ли мааа му?...И аз да кажа нещо.
                          То Анон липсва да си каже некоя
                          блага дума по фундаменто
                          Малко ще ми се проясни какво следва,
                          но няма го чиляка........
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Хе хе хе, оптимизъм цари як
                            ==================================
                            Аз се чудя дали това не беше нагорето
                            Все пак пресантимана ми беше до тука нейде..........
                            ==================================
                            Тандеме да скъсяваме ли веке
                            Предния път стигна 1.334 но не се задържа дълго,а въртя по-надолу около 1.27-28,което ме кара да имам усещането ,че поне за момента няма мощ за 1.35-36,а това качване си беше юруш на маслините -новинарско отиграване.Най вероятно ще следва корекция и рейндж около 1.28-31.Ба ли мааа му?...И аз да кажа нещо.
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Здравейте, имам едно предложение. Защо не се разберете кой е най-успешният трейдър от вас и да си поства сделките. Така всички ще забогатеем. Заради това щот сме българи, нали ?
                              А ти ще си въртиш броеницата само
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здравейте, имам едно предложение. Защо не се разберете кой е най-успешният трейдър от вас и да си поства сделките. Така всички ще забогатеем. Заради това щот сме българи, нали ?
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X