Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнениекакво да кажа аз дето имам късо евро на 1,28,дали ще го дочакам???
а сега вече няма какво да се прави освен да си чакаш развитието. Имаш два варианта - основен : служебно затваряне и алтернативен : да върне пазара към входното ти ниво... няма нищо страшноLast edited by йосиф; 22.09.2010, 12:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonano93 Разгледай мнениекакво да кажа аз дето имам късо евро на 1,28,дали ще го дочакам???
А иначе според мен- след успех на 3333, атака на 3583. Ако и това се случи отива на 3805 за повече застой, след (естествено) успешна атака на 3698. Ама пак да напомня - нямате основание да ми се доверявате...Last edited by bd2m; 22.09.2010, 11:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеСпоред мен не е добра идея да го чакаш. Може да отнеме няколко месеца, докато върне до 1.28. Може и по-бързо да стане. Но през това време вместо да търгуваш, капиталът ти стои блокиран.
Коментар
-
Ако започне да рейнджи, на всеки спад търси ход да дълъг скалп.
И следващия път, когато влизаш без стоп НЕ ПОЛЗВАЙ МАРЖИН!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТо Анон липсва да си каже некоя
блага дума по фундаменто
Малко ще ми се проясни какво следва,
но няма го чиляка........Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеА ти ще си въртиш броеницата самоМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеПредния път стигна 1.334 но не се задържа дълго,а въртя по-надолу около 1.27-28,което ме кара да имам усещането ,че поне за момента няма мощ за 1.35-36,а това качване си беше юруш на маслините -новинарско отиграване.Най вероятно ще следва корекция и рейндж около 1.28-31.Ба ли мааа му?...И аз да кажа нещо.
блага дума по фундаменто
Малко ще ми се проясни какво следва,
но няма го чиляка........--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеХе хе хе, оптимизъм цари як
==================================
Аз се чудя дали това не беше нагорето
Все пак пресантимана ми беше до тука нейде..........
==================================
Тандеме да скъсяваме ли векеЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗдравейте, имам едно предложение. Защо не се разберете кой е най-успешният трейдър от вас и да си поства сделките. Така всички ще забогатеем. Заради това щот сме българи, нали ?--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар