IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Ще прощавате,но скромното ми мнение е,че поевтиняването на долара си е чисто американски тарикатлък.Заляха света с песимистична информация за икономиката си и хитро ,,работят" Европа и останалия свят.
    Aбсолютно същото е и моето мнение от 15-20 дни насам. Затова ФА не вървят в момента,защото всяка информация се отиграва само когато е против $
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      пич не ставай като тандема... добре е да хващаш движенията , но не се вземай много на сериозно...
      ти сега съдник ли ми се явяваш?
      този форум ства само за одушник. Хората , от които може да се научи нещо, от много време спряха да пишат.
      Та ще си псувам колкото ми е кеф .. докато не ме баннат, което няма да е голяма загуба.
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Искам да питам трейдарите които разбират отвълни на
        Състраданието не е добродетел

Коментар

• sell 1.3630 stop 1.3650 цели за сега 1.3490, да видим ще натисне ли още веднъж, време е за пробив и при толкова пъти тестване пробива трябва да е силен.
          DJ сватба

Коментар

Ще прощавате,но скромното ми мнение е,че поевтиняването на долара си е чисто американски тарикатлък.Заляха света с песимистична информация за икономиката си и хитро ,,работят" Европа и останалия свят.
            Само не знам, ако вземат отново да
            даунтрейдват Испания какво ще
            стане със скъпото евро и евтиния долар .....
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
              Някой много мизерен мишок го купува еврото тъпо и упорито от тренд линийката за 10ти път днеска.
              Мишок е , защото не може да го закара над 3620 и скоро ще го гази мецаната.
              пич не ставай като тандема... добре е да хващаш движенията , но не се вземай много на сериозно...

Коментар

.......Мишок е , защото не може да го закара над 3620 и скоро ще го гази мецаната.
                Защо ли го каза, че не може, веднага мина отгоре
                DJ сватба

Коментар

Когато Китай клекнат и освободят окончателно курса на юана - ще стане изведнъж

Коментар

Някой много мизерен мишок го купува еврото тъпо и упорито от тренд линийката за 10ти път днеска.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• masagor-e, не се ядосвай, просто изчакай

Нормално е след такъв ръст първо да има тесен рейндж и след това да тръгнем в обратна или същата посока. Нали трябва бикове/мечки да се набълбукат и тогава тренда да ги обрули.

Коментар

• Някой много мизерен мишок го купува еврото тъпо и упорито от тренд линийката за 10ти път днеска.

Коментар

• masagor за любителите на класическия технически анализ , лунито май рисува диаманд и според учебниците , ако не ме лъже паметта, ще избучи нагоре?
                          Дали па не ги разбираш а?
                          Голям си.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1914 Разгледай мнение
                            masagor кажи как виждаш лунито
                            цел е 0480 на първо четене

Коментар

• за любителите на класическия технически анализ , лунито май рисува диаманд и според учебниците , ако не ме лъже паметта, ще избучи нагоре?

Коментар

• masagor кажи как виждаш лунито

Коментар

Working...
                                X