Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепич не ставай като тандема... добре е да хващаш движенията , но не се вземай много на сериозно...
този форум ства само за одушник. Хората , от които може да се научи нещо, от много време спряха да пишат.
Та ще си псувам колкото ми е кеф.. докато не ме баннат, което няма да е голяма загуба.
Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЩе прощавате,но скромното ми мнение е,че поевтиняването на долара си е чисто американски тарикатлък.Заляха света с песимистична информация за икономиката си и хитро ,,работят" Европа и останалия свят.
даунтрейдват Испания какво ще
стане със скъпото евро и евтиния долар .....--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеНякой много мизерен мишок го купува еврото тъпо и упорито от тренд линийката за 10ти път днеска.
Мишок е , защото не може да го закара над 3620 и скоро ще го гази мецаната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение.......Мишок е , защото не може да го закара над 3620 и скоро ще го гази мецаната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЩе прощавате,но скромното ми мнение е,че поевтиняването на долара си е чисто американски тарикатлък.Заляха света с песимистична информация за икономиката си и хитро ,,работят" Европа и останалия свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеНякой много мизерен мишок го купува еврото тъпо и упорито от тренд линийката за 10ти път днеска.
Мишок е , защото не може да го закара над 3620 и скоро ще го гази мецаната.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1914 Разгледай мнениеmasagor кажи как виждаш лунитоПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
Коментар