IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
    Реде , прав ша са окажеш май.
    Ако падне под 2878 ще има още мноооогооо хляб да ядем
    Споко !!!
    Първо да мине под 1.2919
    пък тогава ще мислим.
    П.П.Стопа на +1
    Last edited by bgg_red; 19.07.2010, 12:40.
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ..

А на приятели се правят , 1 милиард инвестираха в испанско кухо.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Голямо, голямо. Колко да е голямо?
        Еми това добре изглежда. И хич не е малко
        Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• SPART

Жълтите постоянно интервенират и се правят на прости , искат да набутат еврото да стои скъпо за да могат те да си растат с 10%. ЕЦБ им е дигнала мерника и ще ги напълнят с евро , ще има обир.В САЩ за да клатят положението вече го избиха на гражданско напрежение - бели и черни. Няма да се изтрепе Света само и само на тях да им върви икономиката и износа на боклуци , да си произвеждат за тях си и този монопол в електрониката въобще не е на добре.Сега като са толкова ербап нека да си дадат всичките валути за евра , после ще им продадем за тях в БГ съборени краварници и заложени на банките за милиони.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            така е всеки новобранец слага желанието пред реалността ..Ти като специалист от сто години как може да говориш че някой е опраскал стопове на някой друг като няма такива неща на м/у банковия пазар ..Вие с Пепчо караебанов да не сте от една школа - на опрасканите стопове ( неговия термин е обиране на стопове )
            Щом казваш.

Коментар

• Голямо, голямо. Колко да е голямо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
                Голяма щатска банка е купувала под 1.2880 и е хванала къси краткосрочните спекуланти, като им е опраскала стоповете. Класика в жанра. Сега да видим обаче, това нов поход на север ли е или засилак нагоре за разкарване на дълги. Аз очаквам да е второто.

Интересното е, че и днес както в петък, EUR/GBP и EUR/USD заедно катерят нагоре.
                така е всеки новобранец слага желанието пред реалността ..Ти като специалист от сто години как може да говориш че някой е опраскал стопове на някой друг като няма такива неща на м/у банковия пазар ..Вие с Пепчо караебанов да не сте от една школа - на опрасканите стопове ( неговия термин е обиране на стопове )

Коментар

• Реде , прав ша са окажеш май.
                  Ако падне под 2878 ще има още мноооогооо хляб да ядем
                  Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Ще падне голямо гмуркане , сега в понеделник и вторник още не могат да зацепят и някъде сряда вече предполагам ще почнат.
                    И що мислиш така ? Щото сряда е рибен ден ли ?

Само с налучкване не става .....Сигналът за надолу ( засега ) е само еротични фантазии !
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнение
                      а кое те кара да мислиш, ч ще има движение нагоре??? според мен съпротивата на 1.30 е доста голяма и е реме да направи корекция
                      Не се изразих правилно - не очаквам движение нагоре и аз съм за надолу по твойта логика, но предпочитам да изчакам поне да се оформи нещо. Само на това, че му е време вече се опарих. 1.31 ми се вижда далеч по силна съпротива.
                      DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                        В момента невиждам никаква индикация, че ще започне слизане. Всички казват време му е, много му беше катеренето, но никой не знае реално до кога ще продължи. Няма да се изненадам на още 100-200 пипса нагоре.
                        а кое те кара да мислиш, ч ще има движение нагоре??? според мен съпротивата на 1.30 е доста голяма и е реме да направи корекция

Коментар

• В момента невиждам никаква индикация, че ще започне слизане. Всички казват време му е, много му беше катеренето, но никой не знае реално до кога ще продължи. Няма да се изненадам на още 100-200 пипса нагоре.
                          Last edited by liyan; 19.07.2010, 12:05.
                          DJ сватба

Коментар

• Късо евро от 1.29701
                            Стоп 1.30888
                            Лимит 1.28888
                            Тоз стоп дано ощелее !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                              Все си мисля, че в 10 часа наше време е нямало нито един буден щатски банкер, но може в криза да имат удължено работно време.
                              През 2004 щатските банкери работеха и в 22-23 часа наше време в неделя. рабтното им време е според ситуацията. Преди резултатите от стрес теста, еврото, което накупиха през последните дни им е множко според мен. Трябва да поразтоварят малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
                                Голяма щатска банка е купувала под 1.2880 и е хванала къси краткосрочните спекуланти, като им е опраскала стоповете. Класика в жанра. Сега да видим обаче, това нов поход на север ли е или засилак нагоре за разкарване на дълги. Аз очаквам да е второто.

Интересното е, че и днес както в петък, EUR/GBP и EUR/USD заедно катерят нагоре.
                                Все си мисля, че в 10 часа наше време е нямало нито един буден щатски банкер, но може в криза да имат удължено работно време.

Коментар

Working...
                                X