IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Смешното е ,че изтритите постове коментираха тема от инвестора пусната в инвестора , Демек журналистът и цензурата , в случая са от един отбор .

И гумата отнесе постовете на 3 -мата участника в обсъждането .
    Че в инвестора от кога има журналисти. най-малкото, като гледам статиите не се подписват.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Щях да започна с Добър вечер, ама гледам нещо се е случило. Я раздуйте какво толкова Реда е писал, че са го трили,
      Ако не се лъжа , към обяд изчезнаха 3 поста които бяха продължение на една дискусия от сутринта за скритата и явната безработица. Мненията от тогава си стоят , а изтриха тези на Реда , Хепи и Светлин ( за него не съм сигурен). Предполагам ти е ясно, че точно тези никога няма да обиждат , псуват и т.н.
      Когато някой някога сбърка (според нечий критерий) и го осъдят (изтрият) , то поне му се казва защо. Даже в торент сайтове , като те трият има последващо обяснение.
      Посещаемостта на форума се прави от тези дето пишат и тези които ги четат. И ако така си гоните едни от най-четените форумци , то в скоро време сещате ли се къде ще отиде рейтинга . И не се усмихвайте , модовете ! Това е процес във времето, все трябва да има начало. Справка - Зоната , СТС и др.
      С две ръце подкрепям мнението на Спарт за форума на Станимир Желев. Другото място , където могат да се научат доста неща е сайта на Светльо Минев. Дали пък заради него не са изтрили мнението му ?

Коментар

Я раздуйте какво толкова Реда е писал, че са го трили,
        Смешното е ,че изтритите постове коментираха тема от инвестора пусната в инвестора , Демек журналистът и цензурата , в случая са от един отбор .

И гумата отнесе постовете на 3 -мата участника в обсъждането .
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Щях да започна с Добър вечер, ама гледам нещо се е случило. Я раздуйте какво толкова Реда е писал, че са го трили,
          Не е важно какво е писал, важното е, че е улучил модератора с малката пишка на смяна!

Коментар

• Щях да започна с Добър вечер, ама гледам нещо се е случило. Я раздуйте какво толкова Реда е писал, че са го трили,

Коментар

• Първоначално изпратено от nekadaren moderator
              Аз се регистрирах в FOREX-FREEZONE Форуми -> FOREX и нещата са същите като тук. ,но ще пробвам и в този който ти каза. Благодаря!
              Там от половин година дискусията е много оскъдна . Аз там се старая да съм много по конкретен отколкото съм тук , но напоследък не ми остава време за сериозно писане , там .

Първоначално изпратено от shamangibi
              Не е лош рекламирания от теб форум .
              Шамане , рекламирам неволно и заради днешните инвесторски изцепки . Там не пиша --- имам 3 поста , като последният е от март месец и всъщност участието ми е само за протокола ....

Коментар

• ТУК ИМА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА НО СА МНОГО ПРЕДПАЗЛИВИ ОЧЕВИДНО СА СЕ ПАРИЛИ МНОГО И С ПРАВО ГО ПРАВЯТ. А ЗА ТРИЕНЕТО НЯМАМ КОМЕНТАР ...
                Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

Ако си начинаеща и искаш да научиш нещо полезно отиди във форума на Желев -- >> forexforum.bg .

Там няма простотии , пишат малко хора и спама е сведен до нула . Имаш ли въпроси , задаваш ги и веднага ти отговарят .Ако пак имаш неясноти ....пак питаш ....и получаваш отговорите .Хората там поназнайват доста неща и са проверени кадри от години .

А пък триенето в инвестора няма кво да се каже ,освен :

"..не надо морочит голову с этими Бредами ! ..."
                  Не е лош рекламирания от теб форум. Това е защото има по 3-4 поста на ден от 1-2 души. И при Караиванов също е чистичко, но и по-вяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                    Щом триете шъ мъ фаните и мен за уя !!!
                    С_Е_Л_Я_Н_И
                    Не съм изцяло в чат със случилото се. Изглежда модераторите са си свършили работата както трябва. Обичам чистотата :-) Само не знам защо твоето съобщение не са изтрили. То си е за триене.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                      привет колеги,

реших и аз да се разпиша днеска у форумО с един трейд.
                      къси цхфйен от 82.81, стоп 83.10, таргет 82.20.
                      тази избързах май -33
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                        НИКОЙ ЛИ НЕ ОСТАНА ТУК ДА ПИШЕ ?
                        Ако си начинаеща и искаш да научиш нещо полезно отиди във форума на Желев -- >> forexforum.bg .

Там няма простотии , пишат малко хора и спама е сведен до нула . Имаш ли въпроси , задаваш ги и веднага ти отговарят .Ако пак имаш неясноти ....пак питаш ....и получаваш отговорите .Хората там поназнайват доста неща и са проверени кадри от години .

А пък триенето в инвестора няма кво да се каже ,освен :

"..не надо морочит голову с этими Бредами ! ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                          Ехххх убав ден днеска. Още 65 пипона за батко ви Кат са прибрах от биричката и пуснах наново късата от 2810 и айдееееее....
                          НАЗДРАВЕ
                          Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Ехххх убав ден днеска. Още 65 пипона за батко ви Кат са прибрах от биричката и пуснах наново късата от 2810 и айдееееее....
                            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                              [CODE]11876
                              2.54 10x1 5x1 4x1 3x1 2x1 1x1 1x2 1x3 1x4 1x5 1x10
                              00:00 185 16647 14238 13630 13010 12816 12346 12111 12071 12002 11969 11922
                              04:00 186 16673 14251 13639 13017 12821 12348 12112 12072 12003 11970 11923
                              08:00 187 16699 14264 13649 13023 12826 12351 12113 12073 12003 11970 11923
                              12:00 188 16724 14277 13658 13029 12831 12354 12115 12074 12004 11971 11923
                              16:00 189 16750 14289 13668 13035 12836 12356 12116 12075 12005 11971 11923
                              20:00 190 16776 14302 13677 13041 12841 12359 12117 12076 12005 11972 11924
                              00:00 191 16802 14315 13687 13047 12846 12361 12119 12077 12006 11973 11924
                              [/CODE]
                              ИМА ЛИ ШАНС ЗА ТОВА КОЕТО НАПИСА ДА ГОНИ 1Х1

Коментар

Инвесторе това с триенето не е добре ..... То дори не попадаше в графата " спам " ....

Карай да върви !
                                НИКОЙ ЛИ НЕ ОСТАНА ТУК ДА ПИШЕ ?

Коментар

Working...
                                X