If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щях да започна с Добър вечер, ама гледам нещо се е случило. Я раздуйте какво толкова Реда е писал, че са го трили,
Ако не се лъжа , към обяд изчезнаха 3 поста които бяха продължение на една дискусия от сутринта за скритата и явната безработица. Мненията от тогава си стоят , а изтриха тези на Реда , Хепи и Светлин ( за него не съм сигурен). Предполагам ти е ясно, че точно тези никога няма да обиждат , псуват и т.н.
Когато някой някога сбърка (според нечий критерий) и го осъдят (изтрият) , то поне му се казва защо. Даже в торент сайтове , като те трият има последващо обяснение.
Посещаемостта на форума се прави от тези дето пишат и тези които ги четат. И ако така си гоните едни от най-четените форумци , то в скоро време сещате ли се къде ще отиде рейтинга . И не се усмихвайте , модовете ! Това е процес във времето, все трябва да има начало. Справка - Зоната , СТС и др.
С две ръце подкрепям мнението на Спарт за форума на Станимир Желев. Другото място , където могат да се научат доста неща е сайта на Светльо Минев. Дали пък заради него не са изтрили мнението му ?
Аз се регистрирах в FOREX-FREEZONE Форуми -> FOREX и нещата са същите като тук. ,но ще пробвам и в този който ти каза. Благодаря!
Там от половин година дискусията е много оскъдна . Аз там се старая да съм много по конкретен отколкото съм тук , но напоследък не ми остава време за сериозно писане , там .
Първоначално изпратено от shamangibi
Не е лош рекламирания от теб форум .
Шамане , рекламирам неволно и заради днешните инвесторски изцепки . Там не пиша --- имам 3 поста , като последният е от март месец и всъщност участието ми е само за протокола ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ако си начинаеща и искаш да научиш нещо полезно отиди във форума на Желев -- >> forexforum.bg .
Там няма простотии , пишат малко хора и спама е сведен до нула . Имаш ли въпроси , задаваш ги и веднага ти отговарят .Ако пак имаш неясноти ....пак питаш ....и получаваш отговорите .Хората там поназнайват доста неща и са проверени кадри от години .
А пък триенето в инвестора няма кво да се каже ,освен :
"..не надо морочит голову с этими Бредами ! ..."
Не е лош рекламирания от теб форум. Това е защото има по 3-4 поста на ден от 1-2 души. И при Караиванов също е чистичко, но и по-вяло.
Щом триете шъ мъ фаните и мен за уя !!!
С_Е_Л_Я_Н_И
Не съм изцяло в чат със случилото се. Изглежда модераторите са си свършили работата както трябва. Обичам чистотата :-) Само не знам защо твоето съобщение не са изтрили. То си е за триене.
Ако си начинаеща и искаш да научиш нещо полезно отиди във форума на Желев -- >> forexforum.bg .
Там няма простотии , пишат малко хора и спама е сведен до нула . Имаш ли въпроси , задаваш ги и веднага ти отговарят .Ако пак имаш неясноти ....пак питаш ....и получаваш отговорите .Хората там поназнайват доста неща и са проверени кадри от години .
А пък триенето в инвестора няма кво да се каже ,освен :
"..не надо морочит голову с этими Бредами ! ..."
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар