IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 54RFX Разгледай мнение
    Ама и ти си един тъпън Соколеее я прочетете кво пише тук:
    http://hypergroup.org/sedmichni.html

А ти къде търгуваш я ни посъветвай?
    ти по добре кажи стс финанс върнаха ли 5000 евро, ти закри ли си сметките с 500 000 ерво, осъди ли ги нещо...това ни кажи че е интересно ..

Коментар

• Чисто и просто трябва да си update-нат инфото под това ли да разбираме, че условията за търговия не са добри и от там условията на работа?

За Лари Уилямс не разбрах както и за СТС някакви работи

Много си се задълбочил в анализа си.
      Ти къде си завършил?

И последно предложение, предлагам да не продължаваме да им правим реклама а Пич?

Спорът спор ама рекламата с пари

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Източник на долния пост :

http://forex-bg.com/index-faktori.php
      Last edited by 54RFX; 26.07.2010, 15:17.

Коментар

• Източник на долния пост :

http://forex-bg.com/index-faktori.php
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Това може да послужи и като отговор на "Man Und" относно актуалността на анализа. От прочетеното аз рабирам, че това са анализи, които се изпращат само на реални клиенти. Ако бъркам поправете ме

Може да поздравите и третия пост

Първоначално изпратено от 54RFX Разгледай мнение
          Ама и ти си един тъпън Соколеее я прочетете кво пише тук:

Една добавка:
          Аз доколкото разбирам условията ги осигуряват ACM ти сигурно имаш да кажеш нещо и по този върпос, а да не си от някой нашенско инвестиционно посредниче пред фалит ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 54RFX Разгледай мнение
            Ама и ти си един тъпън ... я прочетете кво пише тук
            Ами айде прочети , де

Първоначално изпратено от 54RFX ТъпЪна Разгледай мнение
            ..Еврозоната се състои от 12 държави - членки на Европейския Съюз: Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия, Белгия, Австрия, Финландия, Португалия, Люксембург и Гърция. Те определят стойността на еврото като участват пропорционално на базата на Брутния си вътрешен продукт.
            ECB - European Central Bank - Eвропейска централна банка
            ECB определя и контролира монетарната политика на Еврозоната. Решенията на ECB се взимат от Governing Council - Управителния Съвет, състоящ се от Еxecutive Board - Изпълнителен Съвет и управителите на централните банки в страните членки. Изпълнителния Съвет се състои от президента на ECB (Wim Duisenberg), вице-президента (Lucas Papademos) и още четирима членове: главния икономист - Otman Issing, Tomasso Padoa-Schioppa, Eugenio Domingo Solans и Sirkka Hamalainen.
            Управители на Централните Банки:
            Германия: Ernst Welteke
            Франция: Jean-Claude Trichet
            Италия: Antonio Fazio
            Явно винсаджийските дипломи са доста девалвирали щом всяко 2- ро хюмне става трейдър ....

Коментар

• Хйде едно ниво от мен до 16оо часа 1,2962.

Коментар

• Този дебат сатана като вица: Немият казал на глухия, че слепият видял как куцият тича след трамвая...

Коментар

• Ама и ти си един тъпън Соколеее я прочетете кво пише тук:

Една добавка:
                  Аз доколкото разбирам условията ги осигуряват ACM ти сигурно имаш да кажеш нещо и по този върпос, а да не си от някой нашенско инвестиционно посредниче пред фалит ?

Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                  Да с тия сделки по еврото доста време ще чакате да си върните парите.Тия от Хипер групата с този им вид анализи,са повече от смешни и неефективни.Нито условията на търговия са някакави и от там условията за работа.Но нека хората им го кажат.

Това е успех....
                  Last edited by 54RFX; 26.07.2010, 14:42.

Коментар

• Да с тия сделки по еврото доста време ще чакате да си върните парите.Тия от Хипер групата с този им вид анализи,са повече от смешни и неефективни.Нито условията на търговия са някакави и от там условията за работа.Но нека хората им го кажат.

Това е успех....

Коментар

• А ти Пич какво си се опитал да кажеш, че не схващаме тук от Варна

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Прото им е флагмана на тях когато става дума за анализи .

При търгуването обаче имат проблеми --нивото им донякъде е като на Лари Уйлямс . Архивите от конкурсите на СТС са едно от доказателствата за това .

Коментар

• Мераклия си остави човечеца на мира. Кажи си проблема, че като гледам бая си се набрал и бая "тюрлю-гювеч-паприкаш" си забъркал.

Яко си влязъл във филма "Великия трейдър"

Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение

Ти си наистина доста забавен. Какво мнение ще сондираш като си постнал някакъв анализ от Февруари и на всичкото отгоре показва четири контри на месечен тренд в диапазона 1.42-1.36, които имат цели неизпълнени от пазара и липсват стопове, което значи че е бил отнесен ауто клоуза на акаунта.
                        Като ще е в миналото не можа ли да намериш някой печеливш анализ с едни хубави големи фигури печалба да ми натриеш носа?

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                          :.
                          Ей, варненци наистина сте пълни с изненади... D
                          А варнЯнки къде ги изпусна, особено през настоящия сезон доста актУаЛНИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Scam Разгледай мнение
                            Не е желателно едно мнение да става спор и да прераства в разпра, както и да празнословим и да пречим на хората,които искат да споделят нещо във Форума.
                            Вашето мнение е уважено но несподелено и търговията продължава.

Тъй като аз самият не се считам за специалист във валутната търговия и съм трейдър на не повече от година и половина,
                            нека сондираме мнението и на другите относно "Варненските бъркочи" >> http://hypergroup.org/pdf/Sedmichni%...20008_2010.pdf

Успех в начинанията
                            поздрави и за втория пост.....Винаги ми е било странно когато първия пост на някой е в защита на нечии писания при това гугъл транслейт на нечии други писания....
                            Last edited by йосиф; 26.07.2010, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Scam Разгледай мнение
                              Тъй като аз самият не се считам за специалист във валутната търговия и съм трейдър на не повече от година и половина,
                              нека сондираме мнението и на другите относно "Варненските бъркочи" >> http://hypergroup.org/pdf/Sedmichni%...20008_2010.pdf

Ти си наистина доста забавен. Какво мнение ще сондираш като си постнал някакъв анализ от Февруари и на всичкото отгоре показва четири контри на месечен тренд в диапазона 1.42-1.36, които имат цели неизпълнени от пазара и липсват стопове, което значи че е бил отнесен ауто клоуза на акаунта.
                              Като ще е в миналото не можа ли да намериш някой печеливш анализ с едни хубави големи фигури печалба да ми натриеш носа?

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                                варненци наистина сте пълни с изненади.
                                Прото им е флагмана на тях когато става дума за анализи .

При търгуването обаче имат проблеми --нивото им донякъде е като на Лари Уйлямс . Архивите от конкурсите на СТС са едно от доказателствата за това .

Коментар

Working...
                                X