Първоначално изпратено от 54RFX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Чисто и просто трябва да си update-нат инфото под това ли да разбираме, че условията за търговия не са добри и от там условията на работа?
За Лари Уилямс не разбрах както и за СТС някакви работи
Много си се задълбочил в анализа си.
Ти къде си завършил?
И последно предложение, предлагам да не продължаваме да им правим реклама а Пич?
Спорът спор ама рекламата с пари
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеLast edited by 54RFX; 26.07.2010, 15:17.
Коментар
-
Това може да послужи и като отговор на "Man Und" относно актуалността на анализа. От прочетеното аз рабирам, че това са анализи, които се изпращат само на реални клиенти. Ако бъркам поправете ме
Може да поздравите и третия пост
Първоначално изпратено от 54RFX Разгледай мнениеАма и ти си един тъпън Соколеее я прочетете кво пише тук:
http://hypergroup.org/sedmichni.html
А ти къде търгуваш я ни посъветвай?
Една добавка:
Аз доколкото разбирам условията ги осигуряват ACM ти сигурно имаш да кажеш нещо и по този върпос, а да не си от някой нашенско инвестиционно посредниче пред фалит ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 54RFX Разгледай мнениеАма и ти си един тъпън ... я прочетете кво пише тук
Първоначално изпратено от 54RFX ТъпЪна Разгледай мнение..Еврозоната се състои от 12 държави - членки на Европейския Съюз: Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия, Белгия, Австрия, Финландия, Португалия, Люксембург и Гърция. Те определят стойността на еврото като участват пропорционално на базата на Брутния си вътрешен продукт.
ECB - European Central Bank - Eвропейска централна банка
ECB определя и контролира монетарната политика на Еврозоната. Решенията на ECB се взимат от Governing Council - Управителния Съвет, състоящ се от Еxecutive Board - Изпълнителен Съвет и управителите на централните банки в страните членки. Изпълнителния Съвет се състои от президента на ECB (Wim Duisenberg), вице-президента (Lucas Papademos) и още четирима членове: главния икономист - Otman Issing, Tomasso Padoa-Schioppa, Eugenio Domingo Solans и Sirkka Hamalainen.
Управители на Централните Банки:
Германия: Ernst Welteke
Франция: Jean-Claude Trichet
Италия: Antonio FazioДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Ама и ти си един тъпън Соколеее я прочетете кво пише тук:
http://hypergroup.org/sedmichni.html
А ти къде търгуваш я ни посъветвай?
Една добавка:
Аз доколкото разбирам условията ги осигуряват ACM ти сигурно имаш да кажеш нещо и по този върпос, а да не си от някой нашенско инвестиционно посредниче пред фалит ?
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеДа с тия сделки по еврото доста време ще чакате да си върните парите.Тия от Хипер групата с този им вид анализи,са повече от смешни и неефективни.Нито условията на търговия са някакави и от там условията за работа.Но нека хората им го кажат.
Това е успех....Last edited by 54RFX; 26.07.2010, 14:42.
Коментар
-
SoKoLoV
Да с тия сделки по еврото доста време ще чакате да си върните парите.Тия от Хипер групата с този им вид анализи,са повече от смешни и неефективни.Нито условията на търговия са някакави и от там условията за работа.Но нека хората им го кажат.
Това е успех....
Коментар
-
А ти Пич какво си се опитал да кажеш, че не схващаме тук от Варна
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Коментар
-
Мераклия си остави човечеца на мира. Кажи си проблема, че като гледам бая си се набрал и бая "тюрлю-гювеч-паприкаш" си забъркал.
Яко си влязъл във филма "Великия трейдър"
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
Ти си наистина доста забавен. Какво мнение ще сондираш като си постнал някакъв анализ от Февруари и на всичкото отгоре показва четири контри на месечен тренд в диапазона 1.42-1.36, които имат цели неизпълнени от пазара и липсват стопове, което значи че е бил отнесен ауто клоуза на акаунта.
Като ще е в миналото не можа ли да намериш някой печеливш анализ с едни хубави големи фигури печалба да ми натриеш носа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение:.
Ей, варненци наистина сте пълни с изненади... D
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Scam Разгледай мнениеНе е желателно едно мнение да става спор и да прераства в разпра, както и да празнословим и да пречим на хората,които искат да споделят нещо във Форума.
Вашето мнение е уважено но несподелено и търговията продължава.
Тъй като аз самият не се считам за специалист във валутната търговия и съм трейдър на не повече от година и половина,
нека сондираме мнението и на другите относно "Варненските бъркочи" >> http://hypergroup.org/pdf/Sedmichni%...20008_2010.pdf
Успех в начинаниятаLast edited by йосиф; 26.07.2010, 12:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Scam Разгледай мнениеТъй като аз самият не се считам за специалист във валутната търговия и съм трейдър на не повече от година и половина,
нека сондираме мнението и на другите относно "Варненските бъркочи" >> http://hypergroup.org/pdf/Sedmichni%...20008_2010.pdf
Ти си наистина доста забавен. Какво мнение ще сондираш като си постнал някакъв анализ от Февруари и на всичкото отгоре показва четири контри на месечен тренд в диапазона 1.42-1.36, които имат цели неизпълнени от пазара и липсват стопове, което значи че е бил отнесен ауто клоуза на акаунта.
Като ще е в миналото не можа ли да намериш някой печеливш анализ с едни хубави големи фигури печалба да ми натриеш носа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеварненци наистина сте пълни с изненади.на тях когато става дума за анализи .
При търгуването обаче имат проблеми --нивото им донякъде е като на Лари Уйлямс . Архивите от конкурсите на СТС са едно от доказателствата за това .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар