If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стан,то явно младо е момчето,аджамийче още.Нищо,има време,ще се поочука.Да му пожелаем много пипсове занапред и да не забрави да почерпи,ако забогатее от Forex
Явно от скоро се занимаваш с валутна търговия.
Просто има и по големи графики според които 0.9 - 0.8 е дългоочаквана цел.
А корекцията вмомента е доказателство за това.
Може и да е явно, но изобщо не е отскоро, откакто е пуснато еврото. Оттогава все е нагоре по дългосрочните графики
A че било паднало с 20-30% !? еми случва се и в най-добрите семейства. Нали си има фибо корекция, Важна е дългосрочната посока.
Явно от скоро се занимаваш с валутна търговия.
Просто има и по големи графики според които 0.9 - 0.8 е дългоочаквана цел.
А корекцията вмомента е доказателство за това.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Абе по начина по който обръща сега има много голяма вероятност това да му е за нагоре и да почва постепенно да гони паритет. Ама това са само догатки. Аз си целя за по 20-50-100 пипа.
Абе по начина по който обръща сега има много голяма вероятност това да му е за нагоре и да почва постепенно да гони паритет. Ама това са само догатки. Аз си целя за по 20-50-100 пипа.
Ами то това е златното правило на Forex- спекуланта-плувай по течението
Утре в 15.30 ще видим безработните в САЩ,но лично според мен еврото ще допълзи до 1.3350-1.34,преди да започне плавен спад докъм 1.13-1.15 към края на годината.
това са си 200 пипса от тук много добре ... ще видим ! отдавна не бяха реагирали така на 'добра' новина от САЩ
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да
интересно как хората си сменят много бързо мнението за eur/usd, ако е нагоре само евро !!! ако тръгне надолу - айде доларе !
А ти как търгуваш. Смяташ в 9 сутринта че еврото ще ходи нагоре и караш така до кога??
До когато ти удари стопа.
Пазара постоянно си сменя мнението , не е ли нормално и ние щом търгуваме по този пазар и ние постоянно да го сменяме?
интересно как хората си сменят много бързо мнението за eur/usd, ако е нагоре само евро !!! ако тръгне надолу - айде доларе !
Ами то това е златното правило на Forex- спекуланта-плувай по течението
Утре в 15.30 ще видим безработните в САЩ,но лично според мен еврото ще допълзи до 1.3350-1.34,преди да започне плавен спад докъм 1.13-1.15 към края на годината.
Коментар