Първоначално изпратено от Novator1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНачи, ако не я понесеш загубата ще катери нагоре докато те занули. И тогава ще обърне надолу. Ако пък поемеш загубата. ще тръгне веднага надолу. Каквото и да правиш, кажи кога ти се е закрила позицията (сама заради празна сметка или заради това че не издържаш на напрежението), да почваме да скъсяваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novator1 Разгледай мнениеДоре де хора някои може ли да ми каже какво да правя?Вече пети ден ме тормози Eur/Usd и нз какво да правя.Продах 6000 на 1.2951 и сам на загуба 130 лева.Да чакам ли или да понеса загубата???Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bisert1 Разгледай мнениеаланкоолу
Разг. Пренебр. Като обръщение: Глупако! тур.
Речник на чуждите думи в бълг. език...има още какво да се научи от форума
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеtandem, малко в страни от темата, но може ли да обясниш термина, който ползваш...
успех
Разг. Пренебр. Като обръщение: Глупако! тур.
Речник на чуждите думи в бълг. езикLast edited by bisert1; 20.09.2010, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение... бе аланколу ...
успехThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеТи да си го чул да казва нещо за евро/франкLast edited by GoDim; 20.09.2010, 14:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеНе разбирам какво означава "корелация" и какво означават числата дето си ги написал.
Ето ти една бакалска сметка.
Купил си 1 лот евро/долар.
Ако купиш 1,31 лота долар/франк все едно, че си купил един лот евро/франк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеtandeme, тези корелации са много относителни..много зависи за какъв период от време ги смяташ...сметни ги пак за последните 2 месеца само и виж сам какво ще излезе
А и не разбирам, какво се пънеш да докажеш. Реда не е вчерашен и съм сигурен, че много добре знае какво прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеEURUSD 100.0 -69.3 EURUSD
USDCHF -69.3 100.0 USDCHF
Go dime това е корелацията между двете двойки ,на седмична графика ,
Аз йосиф го знам че е пълен профан на форекс ,ама ти де се буташ не те знам ?Успех
Ето ти една бакалска сметка.
Купил си 1 лот евро/долар.
Ако купиш 1,31 лота долар/франк все едно, че си купил един лот евро/франк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеEURUSD 100.0 -69.3 EURUSD
USDCHF -69.3 100.0 USDCHF
Go dime това е корелацията между двете двойки ,на седмична графика ,
Аз йосиф го знам че е пълен профан на форекс ,ама ти де се буташ не те знам ?Успех
А и не разбирам, какво се пънеш да докажеш. Реда не е вчерашен и съм сигурен, че много добре знае какво прави.Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеозначава само дълъг евро/франк. Никакви балтони.
Коментар
Коментар