IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novator1 Разгледай мнение
    Позицията ми все още не закрита но ако двойката достигне 1.32 съм чао
    При сметка от 200лв. дали ще си чао днес или след седмица няма никакво значение. А защо продадеде 6000 , а не 1000?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Начи, ако не я понесеш загубата ще катери нагоре докато те занули. И тогава ще обърне надолу. Ако пък поемеш загубата. ще тръгне веднага надолу. Каквото и да правиш, кажи кога ти се е закрила позицията (сама заради празна сметка или заради това че не издържаш на напрежението), да почваме да скъсяваме.
      Позицията ми все още не закрита но ако двойката достигне 1.32 съм чао

Коментар

• Първоначално изпратено от Novator1 Разгледай мнение
        Доре де хора някои може ли да ми каже какво да правя?Вече пети ден ме тормози Eur/Usd и нз какво да правя.Продах 6000 на 1.2951 и сам на загуба 130 лева.Да чакам ли или да понеса загубата???
        Начи, ако не я понесеш загубата ще катери нагоре докато те занули. И тогава ще обърне надолу. Ако пък поемеш загубата. ще тръгне веднага надолу. Каквото и да правиш, кажи кога ти се е закрила позицията (сама заради празна сметка или заради това че не издържаш на напрежението), да почваме да скъсяваме.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от bisert1 Разгледай мнение
          аланкоолу
          Разг. Пренебр. Като обръщение: Глупако! тур.
          Речник на чуждите думи в бълг. език
          мерси ...има още какво да се научи от форума
          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Кажете де !

Доре де хора някои може ли да ми каже какво да правя?Вече пети ден ме тормози Eur/Usd и нз какво да правя.Продах 6000 на 1.2951 и сам на загуба 130 лева.Да чакам ли или да понеса загубата???

Коментар

• Irish/German 10-year govt bond yield hits 417 bps

Euro lifetime high.
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                tandem, малко в страни от темата, но може ли да обясниш термина, който ползваш...

успех
                аланкоолу
                Разг. Пренебр. Като обръщение: Глупако! тур.
                Речник на чуждите думи в бълг. език
                Last edited by bisert1; 20.09.2010, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  ... бе аланколу ...
                  tandem, малко в страни от темата, но може ли да обясниш термина, който ползваш...

успех
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Ти да си го чул да казва нещо за евро/франк
                    Той евро/франк не е казал, но хеджът му е имено това.
                    Last edited by GoDim; 20.09.2010, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Не разбирам какво означава "корелация" и какво означават числата дето си ги написал.

Ето ти една бакалска сметка.
                      Купил си 1 лот евро/долар.
                      Ако купиш 1,31 лота долар/франк все едно, че си купил един лот евро/франк.
                      Ти да си го чул да казва нещо за евро/франк

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                        tandeme, тези корелации са много относителни..много зависи за какъв период от време ги смяташ...сметни ги пак за последните 2 месеца само и виж сам какво ще излезе
                        А и не разбирам, какво се пънеш да докажеш. Реда не е вчерашен и съм сигурен, че много добре знае какво прави.
                        Той чака $/франк 10фигури нагоре и евро/$ 1,36-1,37 долугоре същите фигури -това са цели по седмична графика ,на която какъвто период да сложиш все над 50% отрицателна корелация бе аланколу -т.е нищо не прави .Успех

Коментар

EURUSD 100.0 -69.3 EURUSD
                          USDCHF -69.3 100.0 USDCHF

Go dime това е корелацията между двете двойки ,на седмична графика ,

Аз йосиф го знам че е пълен профан на форекс ,ама ти де се буташ не те знам ? Успех
                          Не разбирам какво означава "корелация" и какво означават числата дето си ги написал.

Ето ти една бакалска сметка.
                          Купил си 1 лот евро/долар.
                          Ако купиш 1,31 лота долар/франк все едно, че си купил един лот евро/франк.

Коментар

EURUSD 100.0 -69.3 EURUSD

Аз йосиф го знам че е пълен профан на форекс ,ама ти де се буташ не те знам ? Успех
                            tandeme, тези корелации са много относителни..много зависи за какъв период от време ги смяташ...сметни ги пак за последните 2 месеца само и виж сам какво ще излезе
                            А и не разбирам, какво се пънеш да докажеш. Реда не е вчерашен и съм сигурен, че много добре знае какво прави.
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• EURUSD 100.0 -69.3 EURUSD

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                                означава само дълъг евро/франк. Никакви балтони.
                                тандема винаги си е бил прост ..така че това дето си му го казал едва ли ще го разбере

Коментар

Working...
                                X