След като гейшата преодоля подкрепата на 82.60 и тестна 82.20 следва да очакваме тест на 81.80/90
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеБаси...удари ми стопа на 1.3995...Бях сложил ордере за покупка при пробив на 1.3990, ама явно трябваше да сложа малко по голям толеранс за да е сигурно, че няма да ме "бодне иглата"...както и стана!
......
п.п. днес явно няма да ми е ден....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеАз съм я сложил на десктопа си ,как да кача в отговора си
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКак я качи тази картинка в темата бре кажи моля те ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеКак я качи тази картинка в темата бре кажи моля те ?
Коментар
-
Баси...удари ми стопа на 1.3995...Бях сложил ордере за покупка при пробив на 1.3990, ама явно трябваше да сложа малко по голям толеранс за да е сигурно, че няма да ме "бодне иглата"...както и стана!
......
п.п. днес явно няма да ми е ден....Last edited by mos70; 07.10.2010, 11:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеМалко "глобални" разсъжденияРазсъждавайки върху историческата графика от 1979г ,на която попаднах, стигам до извода, че:
- в бъдеще, падане под паритета- не е възможно
- в средносрочен план- падане под сегашното дъно от май месец- не е възможно
- глобалният тренд е бичи
........
П.П. Извинявам се за нескопосаната картинка, но не разполагам в момента с платформата от която е графиката и с "подръчни средства" спретнах тази картинка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеМос тъкмо си мислих че тръгваш по правилната пътечка на валутен спекулант... как от тази графика реши че НЕ може... На този пазар няма НЕ може.... в смисъл никога.
освен това точно от тази графика да правиш анализ за бъдещи движения е доста несериозно от гледна точка на дей трейдър , а и не само.
Това е същото като МА 4000 на стамбата
Интрадей трейдването е друг въпрос...тук говорих от статистическа гледна точка! Мисля, че няма да сбърам, ако предположа по-категорично, че падане под паритета НЕ БИ ТРЯБВАЛО да видим!Last edited by mos70; 07.10.2010, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеНе е ли по-правилно да се каже "почти не е възможно"
ПП Графиката е малко по-историческа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеМалко "глобални" разсъжденияРазсъждавайки върху историческата графика от 1987г ,на която попаднах, стигам до извода, че:
- в бъдеще, падане под паритета- не е възможно
- в средносрочен план- падане под сегашното дъно от май месец- не е възможно
- глобалният тренд е бичи
П.П. Извинявам се за нескопосаната картинка, но не разполагам в момента с платформата от която е графиката и с "подръчни средства" спретнах тази картинка!
освен това точно от тази графика да правиш анализ за бъдещи движения е доста несериозно от гледна точка на дей трейдър , а и не само.
Това е същото като МА 4000 на стамбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеРазсъждавайки върху историческата графика от 1987г ,на която попаднах, стигам до извода, че: в бъдеще, падане под паритета- не е възможно
ПП Графиката е малко по-историческа
Коментар
Коментар