Първоначално изпратено от kaka89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеПич се казва на някакъв израстък. Аз се поогледах, ама такъв не видях по мен. Освен ако не са започнали да ми растат рога.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнениеКАКА кефиш, голем пич си. Ама тва 89 за кво си го боднала незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеОт неиграещото на Форекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеНе бях пред компютъра и се поглеждам, точно докоснало долната линия на канала и пак скок на горе. Активиран ордер на 1.3850 със стоп 1.3815 и цели мин. 1.40. Заслужава си пак да се тества тоя канал.
Аз също не съм на компа и мога да се обзаложа че ми еспраскало стопа до пип на дългите на плюс има няма 5-6 пипа и сега ще иде не на 1,41 ами на1,80 може даже. Но пък внимавайте все пак. Казах ви какво направи вчера мама.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеТо и кака предлага спестовен продукт.(чаталбанк) Внасяш ,но не можеш да теглиш. Лихвата след 9 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКитай няма страх от Японска Конкуренция......
Даже Китай предлага на Япония и Южна Корея да се присъеденят към свободното икономичексо пространство/зона в Азия... за да може високотехнологичните продукции и технологии от Япония да влизат в пазара в Китай...
Ако Китай се притесняваше от конкуренция от страна от Япония, нямаше да ги кани и щеше да прилага протикционистична политика към Япония
Не случайно ги натиска да освободят юана за даможе да ги регулират поне от към стимули без да им се налагат експортни ограничения, което ще доведе до напрежение. Международните корпурации с производства в Китай трябва да печелят, а не Китайските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениедолара поскъпва а долар йена не мърда. Най вероятно китайчетата продават долари срещу йени за да се предпазят от японската конкуренция (искат да държат йената скъпа)
П.П Яки стопове изгърмяха!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКитай няма страх от Японска Конкуренция......
Даже Китай предлага на Япония и Южна Корея да се присъеденят към свободното икономичексо пространство/зона в Азия... за да може високотехнологичните продукции и технологии от Япония да влизат в пазара в Китай...
Ако Китай се притесняваше от конкуренция от страна от Япония, нямаше да ги кани и щеше да прилага протикционистична политика към Япония
Коментар
-
Китай няма страх от Японска Конкуренция......
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениедолара поскъпва а долар йена не мърда. Най вероятно китайчетата продават долари срещу йени за да се предпазят от японската конкуренция (искат да държат йената скъпа)
П.П Яки стопове изгърмяха!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Как ще изтъргувам данните?
http://bfb.bg/?p=554
Лоши данни могат да доведат до един последен шиш нагоре, който да прободе сърцата и на последните оживели мечки за единната валута. Едно такова повишение до около върха от вчера, или малко над него (в най-добрия случай), според мен би могло да се използва за заемане на къси позиции, но със стоп продава на 1.4000, ако е над него и се върне под това ниво...
Успех на всички камикадзета като мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеСакън бе Реде, вместо да отпуснеш места на първи ред и пакетче пуканки
като пада съм се одървил
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТогазззз...
Марш от тука бря !!!
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Коментар
Коментар