If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно това ми се иска да се вижда - че това са ТВОИТЕ виждания
Погледни графиката Н1...какво виждаш там? Цената цяла сутрин е резонирала около нивото 1.3880-85, а това е линия 3/8 на Н1- граница на "средната зона" на Н1. Не съм я посочеил по-долу, защото не я считам за съществена, но както виждаш- изиграла е роля!
Така. Вече може да приемем, че има пробив на 4х1. "Нормалната" цел на един такъв пробив е 3х1 и дори 2х1. Но да не забравяме жълтия лъч от седмичния анализ.
МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ ЗА МАЛКО ИНФО ЗА КНИГИТЕ ОТ КОИТО ЧЕТЕШ ЗА ИШИМОКУ?
П.С. А КАКВИ СА ТИ ГРАНИЦИТЕ НА ОБЛАКА ЗА РЕЙНДЖА КОЙТО СПОМЕНА?
В момента не съм пред метатрейдъра и нема да кажа...довечера, ако те интересува. Параметрите на Ишимоку за време под D1 са различни от тезо "по подразбиране"!
Това изключително много ме съмнява. Къде си я гледал тази статистика?
В темата 4Индикатор Ишимоку- японското чудо" има линк към една книжка за индикатора. Авторите са правили изследване на многобройните сигнали, подавани от индикатора...при валутите 15 годишен тест е дал средни резултати мужду 55-60%. Склонен съм да вярвам, че е така...
Така като гледам образувалия се двоен връх на едночасова база има потенциал около 140 пипса. При ново по трайно падане на цената под 1.3870 очаквам движение до към 1.3750 първоначално, ама да видим, може въобще да няма сили за толкова.
Между другото на Н4 цената се кани да падне под МА30, което е доста симптоматично...Не седмична база се настанихве твърдо в рейндж във облака на Ишимоку...Докато сме в облака, нищо "лошо" не може да се случи...излезем ли обаче.....
Дай графика,за по нагледно иначе,и според Курти Куртев цената се кани да падне,а ако не падне ще се качи,въпрос на време
П.П.А и между 30 минутен 1 или 4 часов фрейм и седмичен разликата е ..............не сещам за сравнение
Между другото на Н4 цената се кани да падне под МА30, което е доста симптоматично...Не седмична база се настанихве твърдо в рейндж във облака на Ишимоку...Докато сме в облака, нищо "лошо" не може да се случи...излезем ли обаче.....
Коментар