IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    Аз лично трудно сменям нещо (в която и да е сфера от живота, вкл. и жените ), ако съм свикнал с него....
    Ами ти ако не ги сменяш , те теб те сменят .....Или ги чакаш да обърнат облака -- като Ишимоку -- че да се ориентираш и ти , кога да действаш !

Доста наивен ми се виждаш , дано да бъркам !

А от " източните " техники признавам само тези на " Хеликоптер мен " !

И донякъде преразказания древнояпонски фолклор .
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

За навика съм съгласен! Аз лично трудно сменям нещо (в която и да е сфера от живота, вкл. и жените ), ако съм свикнал с него....
      И още нещо Алгоритмите за индикатори- каквито и да- било нямат никаква реакция към намеса в системата. Тоест те дават вероятностни дистрибуции за произтичане на събитие вследствие на някакъв брой величини.
      Кгато имаш увеличаващо се търсене от определена средна стойност на нагласата е едно, когато има търсене само на минимална част от тази маса / да речам една банка/ -тогава е съвсем друго. и не може да се разчита на адекватни рзултати. Няма как да знаем каква част от учасниците в пазара го диктуват в даден момент, но последвалата вълна от настроения можа да го обърнат или подхранят в зависимост от ситуацията. Но големите пари винаги са "умни" пари- и това ги прави най-точния индикаторо -въпро се да се научим да виждаме умните пари в графиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
        И когато свикнеш с дадено помощно средство в момента когато то стане не ефективно е трудно да го замениш -губи се гъвкавост .
        За навика съм съгласен! Аз лично трудно сменям нещо (в която и да е сфера от живота, вкл. и жените ), ако съм свикнал с него....

Коментар

В момента съм се фокусирал именно върху Ишимоку и линиите на Мюре....за няколко дни наблюдения, нямам негативни впечатления за тези два индикатора...Защо се неврвиш толкова! Нивото 1.3790, издържа ли за сега...издържа(за половин час цената 7 пъти рикошира в това ниво)! Не мога да разбера- защо така сте негативни към "източните" техники- Ишимоку, свещите...и т.н....Вярвате на МА, Стохистики, моментуми и т.н...а се нервиш на индикатор, който съчетава всичко това в едно??? Странно!
          Не се нервирам, а се опитвам да съм полезен- пак по- моя си начин - защото не знам как се възприема.
          Аз лично от над 4 години не ползвам никакви индикатори освен за скалпиране, заради динамиката и ги ползвам до там , че да имам по-бърз поглед. Може и боб да се ползва стига да ти помага , но в случая става въпрос за дългосрочни системи.Няма нещо , което да издържи на времето всяка една система на търгуване /за каквото и да било/ с времето трябва да се преработи- пазаря го налага. Не ние определяме правилата, а пазара. И когато свикнеш с дадено помощно средство в момента когато то стане не ефективно е трудно да го замениш -губи се гъвкавост . Това и искаше да ти намекне , Спарт.

Коментар

• При USD/JPY все още липсва стабилна база за ръст

http://bfb.bg/?p=571

Такава база ще се формира, ако валутната двойка не падне под 81.76, а иначе големия ръст ще дойде, когато долара прескочи 81.80 трайно

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
              Погледна ли алгоритама му. . Човека , ти пише , че не става, ама инат. Няма индикатор с такава успеваемост . Просто НЯМА. Това са времени състояния. Замисли се малко . а не се инати. Спарт, се цъкли по графиките от преди да го измислят тоя алгоритъм , замисли се малко какво ти пише , дори и да не е по начина който очакваш.
              Освободи си малко място в главата за решения не я пълни с ищу и мищо и накрач нищо.
              Поздрави и успехи!
              В момента съм се фокусирал именно върху Ишимоку и линиите на Мюре....за няколко дни наблюдения, нямам негативни впечатления за тези два индикатора...Защо се неврвиш толкова! Нивото 1.3790, издържа ли за сега...издържа(за половин час цената 7 пъти рикошира в това ниво)! Не мога да разбера- защо така сте негативни към "източните" техники- Ишимоку, свещите...и т.н....Вярвате на МА, Стохистики, моментуми и т.н...а се нервиш на индикатор, който съчетава всичко това в едно??? Странно!
              Last edited by mos70; 12.10.2010, 13:09.

Коментар

• 12:54. Евро-долар получи подкрепа от успешния аукцион на Гърция за продажба на 26 седмични облигации на стойност 1.17 млрд. евро при средна доходност от 4.54 %, спрямо предишната от 4.82 % и коефициент на оферти за покупка 4.22 (af)
                Да видим до кога?
                Last edited by 4un4o; 12.10.2010, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Тоя мисли като кандидат-фалитко

Почна добре ама към края ...
                  търгува за 50-80 пипа и няма нито едно анализче под 4 часа фрейм... много са ми сладки особенно с това лежерно отношение . Само дето не пише " минавайки случайно през офиса и така набързо хвърляйки едно око на екраниТЕ " видях че кабела е за скъсяване....
                  леле колко е готина професията валутен трейдър в тази световно известна компания....

Коментар

Струва ми се, че има мегдан за качване на дългия влак....
                    Ми като те чета ти си само на дългия влак..........

Коментар

• Първоначално изпратено от nice Разгледай мнение
                      сега започва клането да видим кой кого само
                      Струва ми се, че има мегдан за качване на дългия влак....

Коментар

Така е, но е пригоден и за форекс. На D1 и по-нагоре, по данни на авторите на книжката, с изследване на 15г. период е дал между 55-60% успеваемост. За "интрадей" търговия, настроите трябва да се бутнат. В крайна сметка никой не разчите само на една сламка...нали?
                        Както виждаш, въпреки пробиването на 1минута, цената вече половин час се въти около 1.3790-95, където е и Tenkan-sen на D1.
                        Абе щом толкова народ наскачахте срещу тоя Ишимоку...май не е за изхвърляне...
                        Погледна ли алгоритама му. . Човека , ти пише , че не става, ама инат. Няма индикатор с такава успеваемост . Просто НЯМА. Това са времени състояния. Замисли се малко . а не се инати. Спарт, се цъкли по графиките от преди да го измислят тоя алгоритъм , замисли се малко какво ти пише , дори и да не е по начина който очакваш.
                        Освободи си малко място в главата за решения не я пълни с ищу и мищо и накрач нищо.
                        Поздрави и успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от mOmaK Разгледай мнение
                          Остроумно
                          сега започва клането да видим кой кого само
                          Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Ти не прочете ли ,че Шушу -Мушу --ишимоку е създаден не за форекс , а за Никей .....
                            Така е, но е пригоден и за форекс. На D1 и по-нагоре, по данни на авторите на книжката, с изследване на 15г. период е дал между 55-60% успеваемост. За "интрадей" търговия, настроите трябва да се бутнат. В крайна сметка никой не разчите само на една сламка...нали?
                            Както виждаш, въпреки пробиването на 1минута, цената вече половин час се въти около 1.3790-95, където е и Tenkan-sen на D1.
                            Абе щом толкова народ наскачахте срещу тоя Ишимоку...май не е за изхвърляне...

Коментар

• Добри ден
                              Айде нещо позабравено старо
                              ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                              =================================
                              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                              Спасете Мирко !!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Tenkan-sen на дневна база!
                                Ти не прочете ли ,че Шушу -Мушу --ишимоку е създаден не за форекс , а за Никей ....Но като се занулиш всичко ше ти се изясни !

П>С : Баче Илия занули 10 К акаунт с 0.10 лотове .Въпреки ,че на моменти достигаше 4 цифренни профит -фактори , накрая "инвестиционните " Ишимоку --печалби го завлякоха .....

П>С>С ;Пробвай камарилите и пивотите , но и те са същия бълвоч ,само дето камарилите са направени за търговия на трежърис ( форекс -неприложими ) и задължително за интрадей ( т.е .в края на деня не бива да имаш никакви отворени позиции -- задължително всички печалби и загуби се затварят , ако са нямали ударен стоп и лимит в рамките на деня ) .
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X