IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Ама си една права лопатааа
    Дейтрейдър и пол'вина!
    Аз си знам какъв съм
    Пък и съм доста време на пазара
    и понаучил съм някои нещица !!!!
    ДАВАЙ ДОЛАРЕ
    http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
      Бай Ганьо си е българина, и бай Ганьо ще си остане!
      еха стана тя... и ти се извиси къде облаците.. Значи ние станахме бай ганьовците , а ти неразбрания и оплют гений ... айде и ти се взе на сериозно.
      Между другото самото мятане м/у различни форми на анализ е доста показателно - очевидно е че и ти търсиш начина за бързо забогатяване ...

Коментар

Не съм привърженик на робуването на вълнобройството. Не го отричам, както някои отричат други методи и индикатори, но не виждам смисъл в концентрирането на енергия за изучаването на нещо, което по никакъв начин не дава практическа помощ в търговията. Как вълната ти казва: "От тук купуваш, от там-продаваш"? Вилните дават по-скоро някакъв статистически ориентир и евентуална обща посока на движение, но по никакъв начин не ти помагат за практическа търговия.
        Размиваш ме... "робуване"... "него отричам"... "ама не дава практическа помощ" ...... и в крайна сметка не съм много запознат , а това Как вълната ти казва: "От тук купуваш, от там-продаваш"? ами във всеки случай не ми трябва табела "APPLAUSE" за да схвана момента, както е при повечето любители на индикаторите (особено начинаещите) "Макдака е свръх купен - продавааааааай"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Добри ден
          Айде нещо позабравено старо
          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
          Ама си една права лопатааа
          Дейтрейдър и пол'вина!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Що така го разпориха швейцареца????????
            Спасете Мирко !!!
            Някои по-жълти на цвят искат да си пълнят "кошницата" , а има и едни с по-готически фамилии дето искат да им я изпразнят без да пипат в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              дори и така да е, това не ти пречи да печелиш. Пример: да ли е 3 или С за мен е все тая, важното е грамотно да са преброени. А подвълни на подвълната няма начин да няма, на по малките фреймове
              Не съм привърженик на робуването на вълнобройството. Не го отричам, както някои отричат други методи и индикатори, но не виждам смисъл в концентрирането на енергия за изучаването на нещо, което по никакъв начин не дава практическа помощ в търговията. Как вълната ти казва: "От тук купуваш, от там-продаваш"? Вилните дават по-скоро някакъв статистически ориентир и евентуална обща посока на движение, но по никакъв начин не ти помагат за практическа търговия.

Коментар

Аз казвам ли нещо против вълните и подвълните на подвълните дето броите, и които 10 души да хвана, по 10 различни начина шъ броят!
                :
                дори и така да е, това не ти пречи да печелиш. Пример: да ли е 3 или С за мен е все тая, важното е грамотно да са преброени. А подвълни на подвълната няма начин да няма, на по малките фреймове

Коментар

• Що така го разпориха швейцареца????????
                  Спасете Мирко !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Дълга 3814 цел около 3840
                    стоп 0, затворена 3835
                    Last edited by anonimen komardjia; 12.10.2010, 15:03.

Коментар

Дълга 3814 цел около 3840
                      Рисково е, според мен, но има и резон да се пробва...
                      1.3790 за сега перфектно издържа... Да видим до кога...

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                        ... Най много научих когато гледах как големите си ги мерят....
                        Във фрийзоната доста наблягахме върху това и определено имаше полза . Резултатът беше ,че изгонихме "трейдър-- феновете" на градивната дискусия ( всъщност това беше константна тълпа кротки идиоти ) ,превръщайки ги в новоизпечени БФБ-нульовци ( 99.9999 % от тях се втурнаха да купуват от Софикс 1800 надолу ) .....А БФБ-то е място където властват дребните кражби и шмекерии, за което спорове няма и пътят надолу е гладък като паважът пред Народното събрание !

http://www.youtube.com/watch?v=gHO1fZRjY2E
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Дълга 3814 цел около 3840

Коментар

.... Бай Ганьо си е българина, и бай Ганьо ще си остане!
                            Като типичен представител на вида смяташ ли, че щом поста не е на лични е само за теб и дали тесногръдието ти няма да те затрие, аз лично успех ти желая , но ще е добре и след година да си на това мнение, но моето мнение е , че няма да издържиш много . Ината ти ще те подържа извесно време , но трябват и пари за тази работа. Най много научих когато гледах как големите си ги мерят- безценен опит - който никъде по книгите го няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                              Кгато имаш увеличаващо се търсене от определена средна стойност на нагласата е едно, когато има търсене само на минимална част от тази маса / да речам една банка/ -тогава е съвсем друго. и не може да се разчита на адекватни рзултати. Няма как да знаем каква част от учасниците в пазара го диктуват в даден момент, но последвалата вълна от настроения можа да го обърнат или подхранят в зависимост от ситуацията. Но големите пари винаги са "умни" пари- и това ги прави най-точния индикаторо -въпро се да се научим да виждаме умните пари в графиката.
                              В крайна сметка всичко се отразява в цената! нали така...няма как да хванеш "умните- големи" пари, които изтеглят, да речем, 30 пипсова свещ за 1 минута....просто ги следваш и гледаш да копнеш малко парченце от останалата след тях баница! Пич, гледам, че трима-четирима в този форум, постоянно скачате за "висока топка", и като цяло във форума "си ги мерите" на кой е по-голяма оная работа....айде по-скромно! Да рече някой да каже свое мнение или предпочитание към нещо, веднага се намират спИциалисти дето почват да му обясняват, колко много не е прав! Аз казвам ли нещо против вълните и подвълните на подвълните дето броите, и които 10 души да хвана, по 10 различни начина шъ броят!
                              Същата мила, родна картинка е във всички други гилдии...абсолютно същата! Бай Ганьо си е българина, и бай Ганьо ще си остане!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Ами ти ако не ги сменяш , те теб те сменят ..
                                Мда....зависи какво си избирал, пич...зависи какво избирал....не подходящ форума обаче...

Коментар

Working...
                                X