If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За казана си напълно прав! Така е във всяка професионална гилдия (вкл. и моята), а се оказва и във вашата!
Успехи!
Ще извиняваш,ако съм те засегнал с ,,момче,,.Аз съм маалко по-големичък от тебе и вече приемам това като комплимент.
А иначе те моля да не спираш да пишеш тука,поне на мене ми е интересно и полезно да чета твоите постове.А на нашенските Сорос-и им давай,,Свободно"!
Talk China on the offer in EUR/USD
Written by Gerry Davies
October 13, 2010 at 08:40 GMT
At 1.4000. The Giant Panda has been a notable seller around these levels of late, so it’s not a huge surprise. What was more surprising was the earlier talk of “Chinese” buying in low 1.3960’s. Maybe it was only commercial interest as we suspected, or maybe China is becoming a super jobber!!! Heaven forbid.
We’re at 1.3988 having been as high as 1.3999 so far.
М дам. мислях да слагам ТП на една дълга на 1.40 не го направих. Ако жълтурите обаче верно разпродават там лошо за дългата ми. Иначе алчно я мацнах на 1.42 да ми е ТП
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Спокойно може да си се смееш...пък ако "анализите" ми ти пречат, мога да взема да ги изтрия...колко му е!
Айде...със здраве...повече няма да видиш моя писанка, за да ви загрозявам професионалния анализ!
мосе нема се кахъриш бако...щом се чувствуваш арно никой копче немое ти каже (освен пазара де )...
П.П. те индикаторите малко като жените - все някога ще те излъжат...
успехи!
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Talk China on the offer in EUR/USD
Written by Gerry Davies
October 13, 2010 at 08:40 GMT
At 1.4000. The Giant Panda has been a notable seller around these levels of late, so it’s not a huge surprise. What was more surprising was the earlier talk of “Chinese” buying in low 1.3960’s. Maybe it was only commercial interest as we suspected, or maybe China is becoming a super jobber!!! Heaven forbid.
We’re at 1.3988 having been as high as 1.3999 so far.
Много точно си описал професионалния път на повечето неуспяли трейдъри. Някой от тях стават анализатори, други започват да управляват чужди пари. Имах един приятел след като пресуши сметките си и част на баща си, стана .... анализатор към някакъв фин.посредник.
Айде сега и ти, какви кадърни килимари има сред тия
Спокойно може да си се смееш...пък ако "анализите" ми ти пречат, мога да взема да ги изтрия...колко му е!
Айде...със здраве...повече няма да видиш моя писанка, за да ви загрозявам професионалния анализ!
Е каква я свършихте сега-изгонихте момчето.Хубави,лоши,анализите му поне бяха занимателни,пускаше и линкове към интересни неща.Сега ще останат само ,,големите"търговци,дето само чакат някой да сподели нещо,че да се изкажат ехидно и пренебрежително.Не знам защо винаги така
става.....Всъщност знам-българският казан.
Много точно си описал професионалния път на повечето неуспяли трейдъри. Някой от тях стават анализатори, други започват да управляват чужди пари. Имах един приятел след като пресуши сметките си и част на баща си, стана .... анализатор към някакъв фин.посредник.
Mos, към твойте писания човек следва да се отнася само с чувство за хумор
Аз няма какво да се излагам...нищо не "губя" от евентуално "излагане"...за теб и за останалите съм просто един ник...и нищо повече. Не придавай на виртуалното пространство нещо повече от това, което е!
Моите почитания, но този индекс е малко...как да кажа....подвеждащ. Хубаво..да речем, че е бил 97% (къдего видя това число, няма значение) и от там долара почва да пада. Да вземем последващ момент "Х", в който индекса е да речем 70%, т.е. 70% считат, че долара ще расте (щото преди това са го купили и чакат нива за да го продадат), а той в същото време пада. И по какъв начин ти помага за практическа търговия този индекс? Като го чакаш, да отиде на 0, че да кажеш, че ще има обръщане...щото докато не е на нула, никога не знаеш какво ще стане и кога ще стане...айде нЕма нужда.
Mos, към твойте писания човек следва да се отнася само с чувство за хумор Дерзай и успехи!
P.S. Абе имаше един bnight, страшно ми приличаш на него в първите му изяви преди 5-6 години Само дето той беше на 17 години тогава и бягаше от училище за да не "изпусне пазара". Помня, че за около година нулира 2 сметки. Неговата и на баща му После зачезна, но пак се появи вече със сайт за "анализи". Та и при него като при теб цената "резонираше", изграждаше "бази" и се отблъскваше от "динамични подкрепи и съпротиви", "стойностите на индикаторите" бяха на "много важни нива", "пивотите и камарилите" се държаха много добре и т.н. и т.н. После следеше разни сайтове за анализи и гурута и пак зачезна Между другото и правописа му беше също толкова лош. Абе ти да не си bnight
Малко инфо за DSI на български ,за тези които не знаят
Предполагам, че си имал впредвид мен. Това обаче е ясно на всички!
Задавам въпрос: да речем, че в момента този индекс е 40%. Питам: ще пада ли долара или ще се качва, базирайки се на това число?
Коментар