If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[/QUOTE]IMG]http://prikachi.com/images/890/2303890l.gif[/IMG][/QUOTE]Това е графика на колега от преди 2,3 месеца.Много добра.Вижда се ясно 4е върхът ще е на 1.42.А от там 1.07ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!!!!
защо изведнъж изчезват купувачите? Според мен това си е чиста спекулация! имало е 1 или няколко големи, които са чакали на "стенд-бай", купили са яко от 1.41, тълпата се юрва- еврото стига 1.4160- големите тръгват да продават- тълпата се юрва...и сме на изходната точка...Пълна лудница!
Една от причините може да е тая, ако данните не са манипулирани :
Здравей,съмишленико.Със сигурност плочата ще се обърне през ноември,само не знам годината.Ама и аз зор нямам де,не бързам за никъде,така че ще дочакам.За тебе не знам,дано не си притеснен.Успехи
Благодаря.ХАЙДЕ СЕГА ДОБРИЯТ СТАР РЕФРЕН :ДОЛАРЪТ В АТАКА!!!!!!!!
Здравейте всички,здр.г-н Пенчев.Мисля ,че ноември "плочата ще се обърне".Пак ще се заговори как USA дръпва на Европа от стимулите.Лудница или Война.
Здравей,съмишленико.Със сигурност плочата ще се обърне през ноември,само не знам годината.Ама и аз зор нямам де,не бързам за никъде,така че ще дочакам.За тебе не знам,дано не си притеснен.Успехи
Да, ама ако приемем, че изявлението носи някаква посока на пазара, то тя би трябвало да е в една посока...Що се върнахме на сутрешните нива? Как да си го обясним?
Бернанке дава изавление
Търпата се юрва да купува
Еврото стига 1.4160, което в интерес на истината си е важна съпротива
....???
защо изведнъж изчезват купувачите? Според мен това си е чиста спекулация! имало е 1 или няколко големи, които са чакали на "стенд-бай", купили са яко от 1.41, тълпата се юрва- еврото стига 1.4160- големите тръгват да продават- тълпата се юрва...и сме на изходната точка...Пълна лудница!
Коментар