If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дори и да падне нивото, формацията не изключва бързо прибиране в диапазона с нова цел 1.40-41. Евентуалния катализатор днес за спускане на юг е доклада. Иначе технически за надолу ми е доста мъгляво.
Технически си заминава към 1,37
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Май, май... ако мине 1.3820 , то 1.40 ще го пишем бегало
дори и да падне нивото, формацията не изключва бързо прибиране в диапазона с нова цел 1.40-41. Евентуалния катализатор днес за спускане на юг е доклада. Иначе технически за надолу ми е доста мъгляво.
Хм,много фундамент днеска-ако това вдигане на основната лихва в Китай накара ФЕД да забави или да намали наливането на ликвидност,категорично е/д тръгва на юг.
Считам, че подкрепата от 1х1 е обречена. Но трябва да отбележа, че вече втори път опираме в този лъч. Според мен обаче важната подкрепа е от 10х1 от 1,4155.
bigg_red, благодарско сега слагам индикаторите да ги видиме какво ще предскажат че интересите ми са двойката да вземе да се върне за малко до 1.40
Системката си работи !!!
В 10:45 дава сигнал за
дълго евро>долар от 1.3903 ,
което до горе прави около 50 пипа.
Втори вход в 13:00 часа за късо
от 1.3928 дотука имаш 60-70 пипа.
Забележи , че сигнала идва
след като се пресече и с другия
индикатор с бърза и бавна КАКА,
т.е. може да се филтрира евентуално
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
=================================
П.П.Не е кои знае какво като система,
но все пак по-добре такава отколкото никаква !!!
При това е по-простичка. Мразя сложните неща и особенно сложните индикатори !!!
ВПЕЧАТЛЕНИЯ ???????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
EUR/USD - шанс за качване днес .. Дори и тренда да е за на юг, както е, мисля ще направи поне съществена корекция ...Не, че не я направи вече , но ще има още един импулс
Евробюрократите са най-кухите лейки на света.А този напън на еврото нагоре и нагоре е като самоубийствения полет на пеперудата към пламъка на свещта.Брех,че съм духовит.
EUR/USD - шанс за качване днес .. Дори и тренда да е за на юг, както е, мисля ще направи поне съществена корекция ...Не, че не я направи вече , но ще има още един импулс
Коментар