Първоначално изпратено от ingivo1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеХм...снощи на дневна даваше 80% бикове. Напредват мечките мамицата им....
...
Бутал ли си настройките на индикатора за часовите графики?
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеВсеки си има виждане, ама тая засада аз съм я турил за такива като теб
ПП- Поръчката ми се активираLast edited by anonimen komardjia; 19.10.2010, 16:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение1 час 100 % мечки
4 часа 50% на 50 %
Дневна 75 % бикове ,ако това питаш
...
Бутал ли си настройките на индикатора за часовите графики?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениекато гледам и играеш на ръба на засадата (3828) ... бравус.
ПП- Поръчката ми се активираНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеНямам платформата пред мен и нямам реален поглед върху картината.
Към тези, на които им пратих Ишмоку.v6: Каква е картината на 1 час, на 4 часа и дневна? какви проценти вероятност дава за тези часове?
Доколкото помня по памет- важно беше да не се пада под 1.3670- важна линия на Murrey.
Според мен, няма лесно да педне под това ниво...в момента най-вероятно тече корекция на цялото покачване от лятото....
4 часа 50% на 50 %
Дневна 75 % бикове ,ако това питаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеДоколкото помня по памет- важно беше да не се пада под 1.3670- важна линия на Murrey.
Според мен, няма лесно да педне под това ниво...в момента най-вероятно тече корекция на цялото покачване от лятото....Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеедин от стоповете ми е на 1,3910 ,а другия ми е на 1,4010 - дълбоки стопове=дълбоки и пълни джобове
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеАз съм сложил чакаща поръчка продава - на 1,3829
Коментар
-
Нямам платформата пред мен и нямам реален поглед върху картината.
Към тези, на които им пратих Ишмоку.v6: Каква е картината на 1 час, на 4 часа и дневна? какви проценти вероятност дава за тези часове?
Доколкото помня по памет- важно беше да не се пада под 1.3670- важна линия на Murrey.
Според мен, няма лесно да педне под това ниво...в момента най-вероятно тече корекция на цялото покачване от лятото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеаз също гледам за надолу, но се опасявам преди това технически да не ми замине стопаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМай, май... ако мине 1.3820 , то 1.40 ще го пишем бегалоНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар