IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Наздраве Бат Седефчо
    С ракиийка
    То интересното е , че единия
    индикатор има нещо общо с теб.
    Преди 2-3 години ми го беше дал
    Е то са си две плъзгащи средни.......нищо екзотично или клонящо към категория "Граали"
    В главите са ни най-добрите индикатори ама.......

Наздраве !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
      Виж на h4 i h1 с твойте настройки какви входове има, даже на h4 има вход за къси от 1.2685 което още си стои На минутните вече влиза в час.
      Е какво те притеснява това...това е минало- било е на 10 септември в 8.00 ч. Какво те притеснява? Просто от тогава на Н4 е нямало друг сигнал и затова този си стои!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
        Долар вечер другари !

С тези индикатори сте луднали днес

Я едно режийно наздраве да обадя
        Наздраве Бат Седефчо
        С ракиийка
        То интересното е , че единия
        индикатор има нещо общо с теб.
        Преди 2-3 години ми го беше дал
        Хе хе хе
        =================================
        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
        Спасете Мирко !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
          Ами това е много добре, че тестваш оргиналните настройки...ще има мегдан за сравнение. Нормално е, при 9/26/52 да дава повече сигнали- просто с тези настройки е по-бърз! Но това е нож с две остриета- по-точно влизаш, но и има по-голяма вероятност грешки...особено на минутните графики. При 24/60/120 имаме забавена реакция, но щом я има- е сигурна! Докато при 9/26/52 може и сигнала да е само "шум"...
          За пищенето...не знам- при мен дава само кратък звуков сигнал, отваря се прозорче със сигнала и т'ва е...няма повече сигнали!
          Продължавай да тестваш с оригиналните настройки да видим как е...
          Виж на h4 i h1 с твойте настройки какви входове има, даже на h4 има вход за къси от 1.2685 което още си стои На минутните вече влиза в час.
          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от Undertaker Разгледай мнение
            1.3460, ако пробие отиваме към 1.2000, а ако там вече пробие, отиваме към 1.14 , 1.12 или 1.07. Ако не позная, ще спася Мирко!!!
            Ако тръгне без никви КУРекции
            надоле, ина щанс Мирко да
            отърве кожата горе доле.
            Два месеца не са малко време
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            Last edited by bgg_red; 19.10.2010, 23:34.
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Това с твоите настройки, но поне за сега с 9/26/52 работи по добре. На м30 дава същия вход, а м15 м5 доста по добър. Все пак имаш повече наблюдения на индикатора, ще трябва време да се разучи.
              п.с. знаеш ли как се спира звука, че само пищи.
              И да добавя- за сега при настройки на Ишимоку.v6, при настройки 24/60/120 дава 100% успеваемост без загуба, на времена от М5 до Н1.
              Добра сработка се получава със линиите на Murrey, настроени отделно за всеки времеви интервал, като могат да се ползват като ориентир за изход от позиция!
              Last edited by mos70; 19.10.2010, 23:33.

Коментар

• Долар вечер другари !

С тези индикатори сте луднали днес

Я едно режийно наздраве да обадя
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Тарикатите, чакащи паритета, сега какво ще кажат, кога доларът ще стане колкото ... лева !?

Коментар

Това с твоите настройки, но поне за сега с 9/26/52 работи по добре. На м30 дава същия вход, а м15 м5 доста по добър. Все пак имаш повече наблюдения на индикатора, ще трябва време да се разучи.
                    Ами това е много добре, че тестваш оргиналните настройки...ще има мегдан за сравнение. Нормално е, при 9/26/52 да дава повече сигнали- просто с тези настройки е по-бърз! Но това е нож с две остриета- по-точно влизаш, но и има по-голяма вероятност грешки...особено на минутните графики. При 24/60/120 имаме забавена реакция, но щом я има- е сигурна! Докато при 9/26/52 може и сигнала да е само "шум"...
                    За пищенето...не знам- при мен дава само кратък звуков сигнал, отваря се прозорче със сигнала и т'ва е...няма повече сигнали!
                    Продължавай да тестваш с оригиналните настройки да видим как е...

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/107150/337.html
                      тази новина е обещаваща за възходящи стойности на долара. Когато ФЕД наливат пари в икономиката долара винаги поскъпва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                        Е с'я как да не кажа, че индикаторчето (последна мода) на Ишимоку, си работи с пълна сила!
                        В 21.00ч , на Н1, ми даде "сел" на евро/швейцарец от ниво 1.33548. Аз докато пусна поръчката изтървах малко, но се качих на влака от 1.3340. И вече прибрах 25 пипона. Малко, но твърдо и сигурно!
                        Работи яко тоя индикатор!
                        DJ сватба

Коментар

• Значи ще спася Мирко2 догодина! А за качване - макс 1.3840 - 60 да върне и оттам як сел му е майката.

Коментар

• Заради лихвите в Китай. Затова падат индексите , а хората купуват долари.

Коментар

• Хайде и аз да се обадя, кротко като нов човек в форума, и който наскоро се е опарил от еврото (и ината си)
                              Такъв силен импулс не съм виждал от началото на август, и фибо-то ми сочи надолу до 1.3615, а ако пробие по-надолу , около 1.34 или на БГреда 1.3333. Или направо до 200МА. Но това е далече, ще има сума ти път до там. И изказвания и ФЕДове.
                              А за после, след месец да речем, и аз си мисля за вдигане до 1.423 -1.43 -1.44 , зависи къде е диагонала тогава... после кой знае. Има време
                              А Анон къде изчезна, някой обиди ли го пак??
                              А засега частично затваряне, утре около 1.380 .382 или .3855 пак накъсо евро?
                              Last edited by V na kvadrat; 19.10.2010, 22:58. Причина: допълване на текста
                              има и ПКKП

Коментар

• Първоначално изпратено от Undertaker Разгледай мнение
                                1.3460, ако пробие отиваме към 1.2000, а ако там вече пробие, отиваме към 1.14 , 1.12 или 1.07. Ако не позная, ще спася Мирко!!!
                                Обаче Реда отсече, че макс два месеца му оставали.

Коментар

Working...
                                X