If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брей,да му се не види,еврото скочило и тука станало шумно като в детска градина,дето са им раздали близалки и чакат клоуна.
Само внимавайте с дългите,това няма да продължава безкрайно,да не ми се одремете като вчера.Айде,чао,че ме чака хубаво гостуване на стар приятел и чудесното му тънко чувство за хумор.Успехи и умната с дългите!
Как се казваше ИНТРАДНЕВНО и аз съм къс ама вчера не ме сдържа да пусна една дългичка и уцелих бравос на мене
Цар-рейндж. Колкото и да се мъчат да разиграват пробиви, рейнджа продължава и ще продължава. Сега ще направят пак фалшив пробив нагоре, след което ще ни засилят пак надолу
Брей,да му се не види,еврото скочило и тука станало шумно като в детска градина,дето са им раздали близалки и чакат клоуна.
Само внимавайте с дългите,това няма да продължава безкрайно,да не ми се одремете като вчера.Айде,чао,че ме чака хубаво гостуване на стар приятел и чудесното му тънко чувство за хумор.Успехи и умната с дългите!
Ногу обичам лимитите ми да ми стават стопове Сега нагоре кот дойде Ай ся да запиваме вече Имам готово червено вино от новата реколта Наздраве на сичкото трейдър и успех
Ей,дай малко и насам бре Само ракия имаме тука....
Абе незнам,ама си мисля,че сме се запътили към 1.45,ама да видим - аз не съм интрадей трейдър,така че....мога да си чакам,а и играя в по-дълги периоди като цяло,чакам си фигурите аз
Ногу обичам лимитите ми да ми стават стопове Сега нагоре кот дойде Ай ся да запиваме вече Имам готово червено вино от новата реколта Наздраве на сичкото трейдър и успех
Коментар