IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Брей,да му се не види,еврото скочило и тука станало шумно като в детска градина,дето са им раздали близалки и чакат клоуна.
    Само внимавайте с дългите,това няма да продължава безкрайно,да не ми се одремете като вчера.Айде,чао,че ме чака хубаво гостуване на стар приятел и чудесното му тънко чувство за хумор.Успехи и умната с дългите!
    Как се казваше ИНТРАДНЕВНО и аз съм къс ама вчера не ме сдържа да пусна една дългичка и уцелих бравос на мене
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Ей смотан доларрррррр, казах 40, лайно такова, а не 3985
      аааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
        Цар-рейндж. Колкото и да се мъчат да разиграват пробиви, рейнджа продължава и ще продължава. Сега ще направят пак фалшив пробив нагоре, след което ще ни засилят пак надолу
        Паднели 1.40 по това и аз ще работя.

Коментар

• Брей,да му се не види,еврото скочило и тука станало шумно като в детска градина,дето са им раздали близалки и чакат клоуна.
          Само внимавайте с дългите,това няма да продължава безкрайно,да не ми се одремете като вчера.Айде,чао,че ме чака хубаво гостуване на стар приятел и чудесното му тънко чувство за хумор.Успехи и умната с дългите!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            Не се прави на скръндза Ще ти дам скайп...по него да ми го пратиш - 2 литра само

П.П. Искам днешния дневен бар да глътне вчерашния сещатесе какво имам предвид
            Last edited by ingivo1; 20.10.2010, 18:23.
            Анализи EUR/USD

Коментар

• ...

anone специално днес имаш ли някаква представа защо долара падна толкова?

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                Само от последния сигнал на 1 час досега + 120 пипа ама ще го тествам месец два само на демото.
                П.П. И на ауд/усд дълга досега + 60 пипа
                Не,че нещо ама не мисля,че този индикатор е кой знае колко по-различен от другите...и само MACD да беше гледал пак щеше да си толкова отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
                  Някой да се похвали колко пипонки му е донесъл днес Ишимоку.v6? Не вярвам някой да е на загуба!
                  Само от последния сигнал на 1 час досега + 120 пипа ама ще го тествам месец два само на демото.
                  П.П. И на ауд/усд дълга досега + 60 пипа
                  Last edited by ingivo1; 20.10.2010, 18:13.
                  Анализи EUR/USD

Коментар

Е нема как по нета иначе с удоволствие
                    Бе незнам за 1.45 ама 1.42 сигура
                    Не се прави на скръндза Ще ти дам скайп...по него да ми го пратиш - 2 литра само

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Каналчето на М5 застана в същата "поза" както каналчето на Н4.

http://img413.imageshack.us/img413/7529/eurusdao.gif

http://img258.imageshack.us/img258/1470/eurusdo.gif

Фракталност в чист вид. Решението на малкия модел ще е бързо. Дали ще може да го прехвърлим върху големия? Как мислите?
                      Ето какво се случи с каналчето на М5.
                      http://img51.imageshack.us/img51/1879/eurusd.gif
                      Дали ни чака същото и на Н4? Не вярвам. Опряхме в 4х1.

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                        Ей,дай малко и насам бре Само ракия имаме тука....
                        Е нема как по нета иначе с удоволствие
                        Бе незнам за 1.45 ама 1.42 сигура
                        Анализи EUR/USD

Коментар

Ногу обичам лимитите ми да ми стават стопове Сега нагоре кот дойде Ай ся да запиваме вече Имам готово червено вино от новата реколта Наздраве на сичкото трейдър и успех
                          Ей,дай малко и насам бре Само ракия имаме тука....

Коментар

• Абе незнам,ама си мисля,че сме се запътили към 1.45,ама да видим - аз не съм интрадей трейдър,така че....мога да си чакам,а и играя в по-дълги периоди като цяло,чакам си фигурите аз

Коментар

• Ногу обичам лимитите ми да ми стават стопове Сега нагоре кот дойде Ай ся да запиваме вече Имам готово червено вино от новата реколта Наздраве на сичкото трейдър и успех
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                ТАНДЕМЕЕЕЕЕ , днес загубих парите за уискито ти , ама ти и без тва няма да го спечелиш
                                той нали запя преди два дена ... сигурно още си пее и не гледа пазара....

Коментар

Working...
                                X