IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    Между другото, максималният спад, който достигнахме- 1.3696, само на 20 пипса от ключовото ниво, за което говорих от доста време- 1.3670 [8/8 D1], което, въпреки, че не бе достигнато, практически си е изиграло ролята.
    Реално всичко се разви по план, и сега може да давършим движението до горната граница на канала от върха- 1.6036.
    Този път минахме без "почуквания" и "облизвания". Значи нашия еврак вече почнал от разстояние да свършва. .

Коментар

• Интересни седмици се заформят. Бежовата книга показва плавен растеж на американската икономика. От една страна Бен казва,че не е "достатъчен" растежа и затова ще налива пари в икономиката.....но от този умерен разстеж много зависи и сумата която ще налее ФЕД. Та курса на долара ще бъде решен на срещата другия месец

Коментар

• Между другото, максималният спад, който достигнахме- 1.3696, само на 20 пипса от ключовото ниво, за което говорих от доста време- 1.3670 [8/8 D1], което, въпреки, че не бе достигнато, практически си е изиграло ролята.
        Реално всичко се разви по план, и сега може да давършим движението до горната граница на канала от върха- 1.6036.

Коментар

• А индикатора казва ли ти сега за ново повишение при Е/Д след Бежовата книга ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            Само от последния сигнал на 1 час досега + 120 пипа ама ще го тествам месец два само на демото.
            П.П. И на ауд/усд дълга досега + 60 пипа
            Браво!
            Значи стигам до следния извод за настройките:
            • На минутните графики, където имаме голяма динамика и много "шум", с цел избягване на фалша, са за препоръчване- 24/ 60/ 120
            • На часовите графики, от Н1 нагоре, както и на по-големите- стандартните настройки- 9/ 26/ 52

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              На Анон Пазара му разказа играта. Аз ще ти кажа защо пада долара.
              Днес си прибрах печалбите, затова! Хайде успех с ФА!
              Що не на предупреди бе Мунчо. Аз как ти казвам още от сега ,че утре ще купувам ,за да имате едно на ум .
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Около 4 часа до края на
                ПРИМОЦИЯТА !!!!
                =================================
                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                Спасете Мирко !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  anone специално днес имаш ли някаква представа защо долара падна толкова?
                  На Анон Пазара му разказа играта. Аз ще ти кажа защо пада долара.
                  Днес си прибрах печалбите, затова! Хайде успех с ФА!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Ауу не ти стига вчера, а сега искаш на половината сметките ли да занулиш
                    утре ще търся вход за дълги
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Я съберете всички печеливши по 100$ и ми ги пратете да се почуствам и аз в играта
                      Ауу не ти стига вчера, а сега искаш на половината сметките ли да занулиш

Коментар

• Аре е ойро....1,40 ни трябва да се позасилим малко

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                          Почне ли да тъпче на едно място Еврото - според мен е за сел, но тренда на дневна е на горе.
                          Интересно е да се види азиатците как ще го играят рано сутринта Е/Д

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                            А сега не падай под 3888, щот ще те напляскам АААА, че ме нервят тези измислени канали
                            Почне ли да тъпче на едно място Еврото - според мен е за сел, но тренда на дневна е на горе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              Как се казваше ИНТРАДНЕВНО и аз съм къс ама вчера не ме сдържа да пусна една дългичка и уцелих бравос на мене
                              Ей, алоуууу, уляхте се ве еййй. Само аз ли загубих днес пари? Я съберете всички печеливши по 100$ и ми ги пратете да се почуствам и аз в играта
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• А сега не падай под 3888, щот ще те напляскам АААА, че ме нервят тези измислени канали

Коментар

Working...
                                X