If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Към МОС70 , аз защо не виждам облака при мене как да го дабавя
Облака и останалите линии на Ишимоку си ги добавяш от обикновения индикатор на Ишимоку, коийто си е вграден в МТ4. Че как така си карал до сега без визуализация на Ишимоку-то?
Облака на дневна база му остават още 3-4 дни, докато си върне старият цвят, и предполагам- старата посока на движение, т.е. нагоре! Още 3-4 най-вероятно ще имаме колебания в цената и посоката, преди да се поеме старият курс.
Ще видим...
Сега, базирайки се на твоите чертежчета, каква ти е прогнозата за днес: нагоре, надолу, хоризонтално?
Аз да не съм врачка, бе приятел? Картите са на масата. Имаш нива, след които цената е по-вероятно нагоре и такива, след които е по-вероятно надолу.
От друга страна имаш продължителността на колебанието - 3 дена. Би трябвало да съществува тенденция за увеличаване на продължителността му. Но недостигат само 200 пипа.
Е сега в областта на фантазиите. Значи може да правим някакъв триъгълник. Например между зеления и 1х1 от 1,3776.
Друго в сравнение с кое? Понеже имаш пост след моя в седмичния анализ, би трябвало да си го чел. Та там да съм написал нещо друго и то да не е било "точно и ясно"? Не, същите нива, но за цялата седмица.
Сега, базирайки се на твоите чертежчета, каква ти е прогнозата за днес: нагоре, надолу, хоризонтално?
Друго в сравнение с кое? Понеже имаш пост след моя в седмичния анализ, би трябвало да си го чел. Та там да съм написал нещо друго и то да не е било "точно и ясно"? Не, същите нива, но за цялата седмица.
Има колебание надолу (swing). До тук продължителността му е 458 пипа и 3 дни. Дали ще е достатъчно? За да изравним с предишното трябват още около 210 пипа и цели 12 дни.
Ако цената се качи над зеления лъч (днес на ниво 1,4008) вече по-силен ще е натискът върху долара. След подкрепа от него може да продължи атаката нагоре към следващия жълт.
Вчера цената направи две, дори две и малко крачки назад. Може и нормално да е било движението, но за да се запазеше натискът трябваше цената да стои на място. Сега вече е над 1х1 от 1,3776 и натискът върху еврото е намалял. За да се върне цената трябва да слезе под 1х1.
Ако цената се качи над зеления лъч (днес на ниво 1,4008) вече по-силен ще е натискът върху долара. След подкрепа от него може да продължи атаката нагоре към следващия жълт.
Коментар