If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вълна "С" прилича на петица ,но не е
Ако я разгледаш на по-малка графика ,ще видиш ,че е 3-3-3
,което за вълна от триъгълник е задължително
а иначе триъгълника е 3-3-3-3-3
което показва изравняване на силите между бикове и мечки
Ehhhh.............
По света има много мъка
Забравил си онова 1.1860,
а според теб това 1.4220-1.4260
какво е ??????
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
на 4230 знам ,че има силна съпротива
това ли имаш в предвид след малко което ще постна???
.......
За мен пазарът прекалено много се е вкопчил в това и в момента не се обръща внимание на доста тревожни неща от Европа, които до месец отново ще дойдат на мода
Поздрави
Ще дойдат, но този път ще ги опотребят за да дигнат еврото / поне според инфорто което имам/ на мен лично ми се вярва , пък и имам дълги с цел 1,45 ще е лошо да ги затворя по-рано. Тревожни неща имаше и от САЩ когато долара поскъпваше , това не го спря поради умерените намеси. Сега пак така ще стане, ако Китай и Япония не измислят някое невероятно изпълнение, но едвали.
Мнението ми за даскалицата напълно се препокрива с твоето обаче КЪМ МОМЕНТА неговото (a)-(b)-(c) e малко по коректния вариант отколкото твоето А-B-C-D-E със завършена "С" вълна, защото "C" в момента прилича по скоро на 5-ца отколкото на тройка, т.е. Возни към момента залага на 3-3-5.
Друг е въпроса дали "C"--то е завършена 5-ца и няма ли да завърши като 3-ка (a-b-c) и да се продължи по сценария Д-Е. Ей това аз ще дебна b и c oт "С".
Вълна "С" прилича на петица ,но не е
Ако я разгледаш на по-малка графика ,ще видиш ,че е 3-3-3
,което за вълна от триъгълник е задължително
а иначе триъгълника е 3-3-3-3-3
което показва изравняване на силите между бикове и мечки
Общо взето нещата изглеждат така - ако QE 2
е под 1 млрд. още другата седмица ще видим слизане при евро/долар от 3-4 фигури.
Ако Голдман са прави и е между 2-4 млрд. е много вероятно да качат над сегашния връх.
За мен пазарът прекалено много се е вкопчил в това и в момента не се обръща внимание на доста тревожни неща от Европа, които до месец отново ще дойдат на мода
Поздрави
За трильона говориш нали?
Както каза Анон, в момента не важно какво ще стане, а какво се очаква да стане....
ти като си се светнал преди мен ,защо не свиркаш ,ами си траеш
само ти искаш да пИчелиш
Ehhhh.............
По света има много мъка
Забравил си онова 1.1860,
а според теб това 1.4220-1.4260
какво е ??????
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Годиме продължаваш да ми цитираш Возний
,ами пак е прекалил с водката
след няколко седмици ще си промени сценария споко
много добре го познавам и знам що за стока е,писал съм си с него много пъти (мога да постна тук и отговорите му -пазя ги) и разбрах ,че не е стока този човек (но беше късно вече )
те затова го уволниха от Алпари
а що се отнася до петицата ,че трябва да е завършена ,защото неговата била завършена ,ами не е завършена по моето броене .
Мнението ми за даскалицата напълно се препокрива с твоето обаче КЪМ МОМЕНТА неговото (a)-(b)-(c) e малко по коректния вариант отколкото твоето А-B-C-D-E със завършена "С" вълна, защото "C" в момента прилича по скоро на 5-ца отколкото на тройка, т.е. Возни към момента залага на 3-3-5.
Друг е въпроса дали "C"--то е завършена 5-ца и няма ли да завърши като 3-ка (a-b-c) и да се продължи по сценария Д-Е. Ей това аз ще дебна b и c oт "С".
GoDim 4-тата все още не е вдигнала ранг. От към фундамент рейнджа последните 10 дена си беше в реда на нещата. На ход са ФЕД и те ще определят вече развитието.
-----
Поздрави
Е ама ти говориш за една 4-та дето я има на графиката ми на колебанията. Тя си е по принцип от по-висок ранг. И там ми трябват 672 пипа за 15 дни.
Допускам ,че се развива корекция под форма на триъгълник.Пускам позиция от тези нива ( 1.3813), като ако отива надолу ще пусна още максимум 2 добавки.Стопа( слагам под последното дъно(1.3729).Цел горната граница на триъгълника...пък каквото сабя покаже.
Значи на Н4 рисувате триъгълник, но на дневна равноотдалечен канал. А ако е обратното?
GoDim 4-тата все още не е вдигнала ранг. От към фундамент рейнджа последните 10 дена си беше в реда на нещата. На ход са ФЕД и те ще определят вече развитието.
Общо взето нещата изглеждат така - ако QE 2
е под 1 млрд. още другата седмица ще видим слизане при евро/долар от 3-4 фигури.
Ако Голдман са прави и е между 2-4 млрд. е много вероятно да качат над сегашния връх.
много добре го познавам и знам що за стока е,писал съм си с него много пъти (мога да постна тук и отговорите му -пазя ги) и разбрах ,че не е стока този човек (но беше късно вече )
а що се отнася до петицата ,че трябва да е завършена ,защото неговата била завършена ,ами не е завършена по моето броене .
"Живей като другите и бъди благословен!"
Опитах се да помогна. Да ти задам аз въпросите...
Т.е. и при теб трябва да има завършена 5-ца нагоре.
Коментар