IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чертежчето за днес.

http://img840.imageshack.us/img840/8263/eurusdx.gif

И табличките.

[CODE]13734
    2,54 10x1 5x1 4x1 3x1 2x1 1x1
    00:00 19 14224 13977 13914 13851 13831 13782
    04:00 20 14250 13989 13924 13857 13836 13785
    08:00 21 14276 14002 13933 13863 13841 13787
    12:00 22 14301 14015 13943 13869 13846 13790
    16:00 23 14327 14028 13952 13875 13851 13792
    20:00 24 14353 14040 13962 13881 13856 13795
    00:00 25 14379 14053 13971 13887 13861 13798

14079
    -2,54 10x1 5x1 4x1 3x1 2x1 1x1
    00:00 34 13202 13645 13757 13871 13906 13993
    04:00 35 13176 13632 13747 13864 13901 13990
    08:00 36 13151 13619 13738 13858 13896 13988
    12:00 37 13125 13607 13728 13852 13891 13985
    16:00 38 13099 13594 13719 13846 13886 13982
    20:00 39 13073 13581 13709 13840 13881 13980
    00:00 40 13047 13568 13700 13834 13876 13977
    [/CODE]

Каквото и да правя все съм "манипулатор". Дори и да показвах вход минути преди да е станал. Дори да да давам изхода няколко часа преди входа. Абе, въобще...

Цената сега се движи по 4х1. Следим каква посока ще избере. Нагоре нормално е да достигне до 5х1. Надолу целта може да е 2х1.
    Успехи!

Коментар

• Ех, че гот да се събудиш със 100 пипа печалба

http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=18
      Last edited by XY; 02.11.2010, 08:42.
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
        Не знам дали знаеш че няма такъв чарт 2 и 3 дневен.Имаш 5м или 30м или 1ч. или каквото си избереш върху 2 или 3 дневна графика.Не го обяснявай толкова повърхностно.И не мога да разбера защо цитираш човек търгувал преди 50год.който е направил най големите си мангизи със пирамидата си ,която повярвай ми не се играе по малък фреим.
        Съществува обаче двудневна или тридневна графика на колебанията. По определението, което е дал Ганн. Има написан индикатор за МТ4. Някъде във форума съм го пускал.

Жълтата е двудневната, а синята е тридневната. Сега добре се виждат разликите. По синята върхът е 1,4155, а по жълтата 1,4079. Съответно и дъната,

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Анон ме е изпреварил ...Тия безплатни форуми Чунче , са със затихващи функции ....И до 1 година никой няма да пише по тях ,нито пък да ги чете-- това се отнася и за чуждестранните форуми , а не само за българските .....Сериозната комуникация се води по други канали и е публично недостъпна .....

А такива дълбоки "дискусии" на нивото на тукашната или пък другите форуми ,освен за бъзици ( или писане на глупости в рамките на нормалното ) за друго не могат да се използват Вярно е и че все още има армия от балъци , които сляпо вярват ,че доброто ще победи .....Тоест четейки и пишейки съвестно по форумите ще придобият наготово така ценните знания ,които ще ги изстрелят в небесата на благополучието
          На калпавия водолаз, водораслите му пречат. Какво му е на форума??? Тук пишат хора от които лично аз съм научил много, включително и от най оплюваните. Един линк да научиш пак е много! Проблема на повечето е , че трудно отсяват сеното от плявата. Много пъти пиша двусмислено, много пъти се занасям за забавление и винаги има такива които се впрягат сериозно.
          С поста си преди малко исках да проверя дали Анон е жив още. Липсва ми, но той си е сърдитко Петко празна му торбата, Е успях да разбера че поне не се е споминал! Здраве и успехи на всички и наздраве!!
          Last edited by 4un4o; 02.11.2010, 11:14.

Коментар

Не знам дали знаеш че няма такъв чарт 2 и 3 дневен.Имаш 5м или 30м или 1ч. или каквото си избереш върху 2 или 3 дневна графика.Не го обяснявай толкова повърхностно.И не мога да разбера защо цитираш човек търгувал преди 50год.който е направил най големите си мангизи със пирамидата си ,която повярвай ми не се играе по малък фреим.
            Цитирам го, за да подкрепя тезата си, че съвременната печеливша стратегия за търговия е на малките фреймове , особенно за хора които не разполагат с достоверна икономическа информация за състоянието на световната икономика, а четат слухове и най различни журналистически фишеци!
            Не отричам и дългосрочната търговия, При нея входа е ясен, но при тази динамика изхода много често е за няколко пипса при чакане с дни и месеци. Докато при малкия фрейм е ясно . търгуваш за 10, 20 ,до 40 пипса с голямо количество лотове за кратко време и после лайф!

Коментар

• Сандо,имаш ЛС
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Bill Gross, директор на PIMCO, предупреждава, че отпускане на нови средства за икономиката от страна на ФЕД ще отслабят щатския долар с около 20% спрямо текущото му ниво.

Последната добра новина за вечерта, лека от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Двамата 5 процентчици какво направиха в крайна сметка- ФАЛИРАХА! и сега нямат настроение да пишат по форуми....!
                  Анон ме е изпреварил ...Тия безплатни форуми Чунче , са със затихващи функции ....И до 1 година никой няма да пише по тях ,нито пък да ги чете-- това се отнася и за чуждестранните форуми , а не само за българските .....Сериозната комуникация се води по други канали и е публично недостъпна .....

А такива дълбоки "дискусии" на нивото на тукашната или пък другите форуми ,освен за бъзици ( или писане на глупости в рамките на нормалното ) за друго не могат да се използват Вярно е и че все още има армия от балъци , които сляпо вярват ,че доброто ще победи .....Тоест четейки и пишейки съвестно по форумите ще придобият наготово така ценните знания ,които ще ги изстрелят в небесата на благополучието
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Лично мнение базирано на наблюдение и проведени от мен тестове за аналитици в този форум. Препоръчвам на желаещите да понаучат малко повече за методите на търговия на споменатите трейдъри! Ще се повторя. специално за теб. Ган пише в едно писмо на свой ученик и последовател, да премине от 3 дневна на 2 дневна графика, тъй като търговията в последните години била станала по-динамична. От времето на това писмо до сега особенно с форекс търговията по интернет динамиката се е повишила със стотици пъти! Това според разъжденията на Ган би трябвало да доведе до търговски стратегии на много малки времери графики! Точно тези успешни трейдъри цитирам, защото са усетили този момент и го използват успешно.
                    Ако с нещо съм те засегнал, моля да бъда извинен.
                    Не се срамувай да предложиш троята успешна стратегия ... Заповядай!
                    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Това хубаво, но не мислиш ли че Е-то ще е по-надолу, под 380 за да е на или близо до долната тренд линия?

Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение

Ето го броенето ми на часова
                      триъгълника завършва и следва или синята или бялата траектория

Коментар

Като вземете да ми се правите на големи отворковци )аналисти(, чак ме напушва смях.
                        Двамата 5 процентчици какво направиха в крайна сметка- ФАЛИРАХА! и сега нямат настроение да пишат по форуми, Това понятие фундаментален анализ за дребни риби не съществува. Такъв може да бъде направен само от свръх мощни финансово субекти способни да осъществяват икономическо разузнаване! Същевременно когато те са наясно с посоката на фундамнта започват да пускат дезинформация. Защо ли? Ами за да могат да влязат от най изгодно ниво. Пускат чепарето за такива многознайковци като Милко и Морко и после ловят цаца на поразия. За доказателство прочетете всеки ден колко много пазарни слухове се публикуват. Затова умните трейдъри търгуват ден за ден и не оставят отворени позиции! Ети о някой имена Рашке , Рос. от форума Руки (доказал го с постовете си) Успехи!
                        П.П. Ха - ха -ха! На всички имената започват с "Р". Ако искате да печелите от форекс идете се прекръстете името Ви да започва с "Р"!
                        ФАЛИРАЛ е доста пресилено твърдение.
                        Споко, имам още някой лев.
                        Спрял съм да пиша,защото първо беше взело да ми писва да се обяснявам тук, но капката беше бана който получих от някаква модераторка. Малко след това реших да тегля майните на Инвестор и спрях участието си във форума.
                        Успех ти желая.
                        Last edited by anon6706; 02.11.2010, 00:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                          Како, а нема нужда стария да се увътри....то пак не пречи да се набута, ама с теб е сигура! хахахаха да си жива и здрава и да хилядиш како, ама не от батко!
                          Батко, Не се стягай! Кака 89 е права, че най добрата инвестиция си е в Чаталбанк! А скоро казаха , че астрономите са засекли някакъв голям астероид който е тръгнал насам да ни затрие. За какво ще са ти тогава кинтите????

Коментар

Въпреки че не ми хареса начината ти на изказване с отворковците ,Милко и Морко и т.н. ще те питам ,защото не разбрах какво точно искаше да ми кажеш.Самият ти в този твой пост ме подкрепи достатъчно:
                            Същевременно когато те са наясно с посоката на фундамнта .
                            За цацата и подвеждащата информация си напълно прав.
                            А и за какво ми ги изреди горните господа?Налага се да търгуваме като тях ли?Или е задължително?А може би имам правото аз да си избера а?

Айде успех, явано си ядосан от нещо друго а ако е от форума просто не го чети и ще ти е по добре.
                            Лично мнение базирано на наблюдение и проведени от мен тестове за аналитици в този форум. Препоръчвам на желаещите да понаучат малко повече за методите на търговия на споменатите трейдъри! Ще се повторя. специално за теб. Ган пише в едно писмо на свой ученик и последовател, да премине от 3 дневна на 2 дневна графика, тъй като търговията в последните години била станала по-динамична. От времето на това писмо до сега особенно с форекс търговията по интернет динамиката се е повишила със стотици пъти! Това според разъжденията на Ган би трябвало да доведе до търговски стратегии на много малки времери графики! Точно тези успешни трейдъри цитирам, защото са усетили този момент и го използват успешно.
                            Ако с нещо съм те засегнал, моля да бъда извинен.
                            Не се срамувай да предложиш троята успешна стратегия ... Заповядай!

Коментар

Като вземете да ми се правите на големи отворковци )аналисти(, чак ме напушва смях.
                              Двамата 5 процентчици какво направиха в крайна сметка- ФАЛИРАХА! и сега нямат настроение да пишат по форуми, Това понятие фундаментален анализ за дребни риби не съществува. Такъв може да бъде направен само от свръх мощни финансово субекти! Същевременно когато те са наясно с посоката на фундамнта започват да пускат дезинформация. Защо ли? Ами за да могат да влязат от най изгодно ниво. Пускат чепарето за такива многознайковци като Милко и Морко и после ловят цаца на поразия. За доказателство прочетете всеки ден колко много пазарни слухове се публикуват. Затова умните трейдъри търгуват ден за ден и не оставят отворени позиции! Ети о някой имена Рашке , Рос. от форума Руки (доказал го с постовете си) Успехи!
                              Въпреки че не ми хареса начината ти на изказване с отворковците ,Милко и Морко и т.н. ще те питам ,защото не разбрах какво точно искаше да ми кажеш.Самият ти в този твой пост ме подкрепи достатъчно:
                              Същевременно когато те са наясно с посоката на фундамнта .
                              За цацата и подвеждащата информация си напълно прав.
                              А и за какво ми ги изреди горните господа?Налага се да търгуваме като тях ли?Или е задължително?А може би имам правото аз да си избера а?

Айде успех, явано си ядосан от нещо друго а ако е от форума просто не го чети и ще ти е по добре.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Како, а нема нужда стария да се увътри....то пак не пречи да се набута, ама с теб е сигура! хахахаха да си жива и здрава и да хилядиш како, ама не от батко!

Коментар

Working...
                                X