Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Ставайте бря !!!!
Стига сте мръхтяли.
Ще търгуваме ли днеска или
само ще дремем пред мониторите???
Годим дай тука един килим набърже !!!
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Коментар
-
Добрю ютрю
Ставайте бря !!!!
Стига сте мръхтяли.
Ще търгуваме ли днеска или
само ще дремем пред мониторите???
Годим дай тука един килим набърже !!!
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
А за какъв пробив говоря аз, ето тук:
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение"Ст. Михайлов: Тенденцията при AUD/USD е възходяща на всички времеви йерархии "
Всеки си има мислене
Малко лихвения диференциал ме плаши , но бих го продал след полунощ, и разбира се ще изчакаме ФЕД. сега е .9985
Или пък да купя Е/АУД ?!
А обективно - те вдигат лихвата, Китай вдигна лихвата - това ще натежи на икономиката, безработицата и т.н.. След месец ще се чудим защо АУД/УСД е паднало до 0.95.
Аз да си призная, ме е страх да търгувам озито, не съм пред компютъра сигурно 80% от деня, но го гледам като индикатор за еврото. Но Стоян Михайлов, определено ми се продава....има и ПКKП
Коментар
-
Следя ти внимателно постовете! Не съм пропуснал нищо от прогнозите ти, виждам, че са мн точни. Поздравления! Не бях видял само това :
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеОй. Объркал съм се. Говоря за 12оо часа. И за движението от 4х1 до 5х1. За мен 5х1 беше целта. Тук горе...? Нямам представа накъде? От 5х1 до 10х1? Ако ще се движи по 5х1 то ще е малко отгоре, малко отдолу....
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение.... Смятам, че нивата от 1.4030 -1.4060 трудно ще бъдат бити, ще се плъзга по лъча 5х1 или по вероятно ще върне до към 1.40 да обере малко стопове и да се засили за пробив на 5х1 и 3х1 от 1.3697
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеСлед като слона изпрати магарето в нокдаун накъде ли ще поеме us доларко-може би глътка въздух но според мен независимо дали ви харесва и независимо дали е яхнал слон или магаре us доларко ще отслабва постепенно в следващите дни и нощи потопен от FOMC за сметка на онова дето го юркат нагоре(дядовците от BUBA му викат ойро)и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеГодим, чак сега видях, че си коригирал поста сиИзрових темата и е прегледах по обстойно... А сега горе... Мисля, че слизането до 1.4003 ще е достатъчно за пробив, но все пак на масата още има вероятност за 4х1. Успех.
Коментар
-
След като слона изпрати магарето в нокдаун накъде ли ще поеме us доларко-може би глътка въздух но според мен независимо дали ви харесва и независимо дали е яхнал слон или магаре us доларко ще отслабва постепенно в следващите дни и нощи потопен от FOMC за сметка на онова дето го юркат нагоре(хората от BUBA му викат ойро)Last edited by money-maker; 02.11.2010, 22:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеТемата отдавна си е прекратил, а когато е била актуална не съм е следял. Ще трябва да се поразровя защото не те разбирам - след 16ч поставяш ордер който не се активира за 5-6 пипа? Какво искаш да кажеш, цената пресича лъча?
Все пак тези лъчи не са единствени и не всичко зависи от тях, така, че всеки сам трябва да си прецени къде е най-доброто място за входАз искам да разбера какво мислиш ти и да го използвам
В 8.45
Цената сега се движи по 4х1. Следим каква посока ще избере. Нагоре нормално е да достигне до 5х1. Надолу целта може да е 2х1.
В 12.32
Ако цената получи пак подкрепа от 4х1 може отнова да има атака към 5х1
Ето тук отложен ордер за покупка от лъча. За съжаление не достигна до ордера. Аз не гоня пазара. Но след подкрепата има pullback надолу и възможност за втори вход по ПА.
Ето чертежа към 18.16
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеПиташ човек, който казва, че не е търговец.Ако си гледал какво правя в темата ще знаеш, че не е така. След 16оо часа поставям отложен стоп ордер за покупка от лъча. В случая няма да бъде задействан за 5-6 пипа. Ако искаш тогава по ПА да "гониш" пазара. Има втори вход.
Темата отдавна си е прекратил, а когато е била актуална не съм е следял. Ще трябва да се поразровя защото не те разбирам - след 16ч поставяш ордер който не се активира за 5-6 пипа? Какво искаш да кажеш, цената пресича лъча?
Все пак тези лъчи не са единствени и не всичко зависи от тях, така, че всеки сам трябва да си прецени къде е най-доброто място за входАз искам да разбера какво мислиш ти и да го използвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеЩо не казвате, че шампанското при EUR/USD е гръмнало към 14-14.30 ч
Днес ще има ли 4080 преди връхчето?
Godim, как мислиш
Коментар
Коментар