If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Годиме, сега сме на 5х1 и към тази поръчка добавих още една от 1.4130 и двете със стоп на 1.4090. Мислиш ли, че му е време за 10х1? Лимитите са ми на 1.43333 Как ги виждаш нещата по лъчите?
Пич,не знам откъде се информираш относно фундамента,но очакваният обем беше 500 милиарда,тоест пазарът до вчера беше отработил именно това очакване,но както впоследствие се разбра,ФЕД ще напечати 600 милиарда,като за начало,тоест поне 100 милиарда повече от очакваното,затова еврото поскъпва днес и това ще се запази в дългосрочен план,особено ако има индикации от ФЕД за растяща нужда от печатене на доларчета
Ще напечатат толкова долари -колкото си искат. Кой регулаторен орган следи колко пачатат ФЕД ? И колко пускат в Обръщение? Обаче цял свят им слуша Приказките ,, на които и Шехерезада ще се пули. Долара поевтинява , защото така искат, а не защото много го продават. Това да не е БФБ-то един да купи сто акции и да насмете целия пазар.
Всеку който има да копува ще иска да го прави с евтини пари и когато реши да го продаде, парите които ще вземе да са скъпи- просто е. Стойноста на парите идва единствено и само от другите налични от същия вид. ФЕД Печатат заради евродоларите който са дадени на чужди компании, за да не им объркат сметките и т.н.т.....
Реде, а честито ама си го мина странно 423333
Цената гледа друго Едни бързи 2-3 фигури нагоре, корекцийка и после нови висини Но не знам, аз съм пас около 4444 или там 45 и нещо си
Ако в следващите часове не се върнем под 1,4160 си ебало фестивало
а така ..така те искам , удряй здраво по това евро.... все някога ще капитулира и тогава здравей 1,22 че и надолу. Ама махни го този стоп - за храна на брокитата ли си го сложил.
Коментар