IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    Тандема , вече и Годим
    сигурно има повече от двама
    Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
      А бе кой купува щатски долари.
      Тандема , вече и Годим

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        За мен целта е постигната.

http://img233.imageshack.us/img233/1384/eurusdej.gif

От поведението на пазара около този лъч ще съдя за следващите движения.
        Го диме ,ако Бернанке не е някой далечен роднина на Ган пък на

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
          Годиме, сега сме на 5х1 и към тази поръчка добавих още една от 1.4130 и двете със стоп на 1.4090. Мислиш ли, че му е време за 10х1? Лимитите са ми на 1.43333 Как ги виждаш нещата по лъчите?

Тази от 1.4010 е затворих на 1.4230
          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от
            Пич,не знам откъде се информираш относно фундамента,но очакваният обем беше 500 милиарда,тоест пазарът до вчера беше отработил именно това очакване,но както впоследствие се разбра,ФЕД ще напечати 600 милиарда,като за начало,тоест поне 100 милиарда повече от очакваното,затова еврото поскъпва днес и това ще се запази в дългосрочен план,особено ако има индикации от ФЕД за растяща нужда от печатене на доларчета
            Ще напечатат толкова долари -колкото си искат. Кой регулаторен орган следи колко пачатат ФЕД ? И колко пускат в Обръщение? Обаче цял свят им слуша Приказките ,, на които и Шехерезада ще се пули. Долара поевтинява , защото така искат, а не защото много го продават. Това да не е БФБ-то един да купи сто акции и да насмете целия пазар.
            Всеку който има да копува ще иска да го прави с евтини пари и когато реши да го продаде, парите които ще вземе да са скъпи- просто е. Стойноста на парите идва единствено и само от другите налични от същия вид. ФЕД Печатат заради евродоларите който са дадени на чужди компании, за да не им объркат сметките и т.н.т.....

Коментар

• За мен целта е постигната.

http://img233.imageshack.us/img233/1384/eurusdej.gif

От поведението на пазара около този лъч ще съдя за следващите движения.

Коментар

• Реде, а честито ама си го мина странно 423333
                Цената гледа друго Едни бързи 2-3 фигури нагоре, корекцийка и после нови висини Но не знам, аз съм пас около 4444 или там 45 и нещо си

Коментар

• А бе кой купува щатски долари.

Коментар

• 1,4235/1,4255/?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      1,4206/1,4226/?

Ако в следващите часове не се върнем под 1,4160 си ебало фестивало
                      а така ..така те искам , удряй здраво по това евро.... все някога ще капитулира и тогава здравей 1,22 че и надолу. Ама махни го този стоп - за храна на брокитата ли си го сложил.

Коментар

• ОО ама то днес и ЕЦБ-то ще прави разни неща...
                        Реде, 4233
                        Ще паднеее!

Коментар

• 1,4206/1,4226/?

Ако в следващите часове не се върнем под 1,4160 си ебало фестивало

Коментар

• Добре де! Аз явно съм много слоу!

Първо чакахме 1 трилион QE! После Голдманите спрягаха 2 трилиона!
                            Вече знаем че е само 600 милиарда - и то евентуално.

А еврото продължава да мачка долара тотално!

Защо?? И докога??

Или това е остатъчна енергия от тренда?? Или игра на американските фондове??
                            Или цела на ФЕД е такава?

Коментар

важно ниво ли е това или е просто трейдърски фолклор нещо, че не го скивам на графиката...нещо фибо или някой лъч на Ганн..?
                              Godim ти отговори, аз даже се чудих, как така реда не си е захапал някое по фамозно число, но това си е избрал

Коментар

важно ниво ли е това или е просто трейдърски фолклор нещо, че не го скивам на графиката...нещо фибо или някой лъч на Ганн..?
                                Реда си го смята по негов си начин. А ето нивата на лъчи на Ганн

[CODE]16035
                                -15.25 1x5 1x10
                                01.11.2010 591 14242 15147
                                02.11.2010 592 14239 15146
                                03.11.2010 593 14236 15144
                                04.11.2010 594 14233 15143
                                05.11.2010 595 14230 15141
                                [/CODE]

Специално за теб съм оставил и последния лъч.

Коментар

Working...
                                X