If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не всичко което се продава е закъсало!!!
То по принцип всичко се продава !!!!
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Ако прочетеш статията и се поразровиш малко може би ще ти се промени мнението Ама пука ми, аз нямам сметка там
Новините от ФЕД бяха последните в полза на еурото.От тук насетне няма с какво да се спекулира срещу ДОЛАРА,мамицата им мръсна.А иначе положението в Европа хич не е по -розово.Има официални бюлетини ,само ги погледнете.Така ,че върхът е достигнат за еурото -1.42.Както се очакваше.Следва поход към 1.07.
Шегаджия си , ама гледай кой ще се смее последен
Най-вероятно янките, при курс Е/$ 1.68 -1.75 $ следващата година
А възможно ли е това да му беше силата на еврото??? Като се има предвид , че всички държави яко се надървиха срещу отслабването на долара???
Новините от ФЕД бяха последните в полза на еурото.От тук насетне няма с какво да се спекулира срещу ДОЛАРА,мамицата им мръсна.А иначе положението в Европа хич не е по -розово.Има официални бюлетини ,само ги погледнете.Така ,че върхът е достигнат за еурото -1.42.Както се очакваше.Следва поход към 1.07.
Чета си аз форумчето и хоп - Саксо се продава. Май са го закъсали доста.Интересно, май не всичко чуждо е добро и чисто и не всичко българско е най-скапаното
Не всичко което се продава е закъсало!!!
То по принцип всичко се продава !!!!
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Злобно ако си внимавал, когато съм писал за стратегиите ми на търговия, ще трябва да си наясно, че основно платформата е ползвам за да мога да си правя реални доставки на валута на изгоден обменен курс. печалбите ми са гарантирани.
1. защото 90 процента от парите ми са сложени на депозит и ми носят лихва.
2.С останалите 10% от капитала ми си докарвам около 10% годишна печалба.
Обяснил съм всичко назад. Ако те интересува върни се и прочети!
А на платформата скалпирам и докарвам нещо допълнително. Понякога контрирам реалните поръчки, ако пазара върне да си прибера печалбата. защото реална търговия можеш да правиш само сутрин от 9.00 следобед до 16.00. Хайде оди бери калинки че пак направих 25 пипса от скалп.
Явно собствениците искат да напуснат бизнеса, като продадат Саксо Банк, след като срещу тях текат разследвания за манипулации при изпълнение на сделки и неспазване на AMl процедурите в Дания, както и за потъване на 40 млн. долара на клиенти на тяхно IB от Щатите разследвано от SEC.
Те май имат доста клиенти и от BG.
Чета си аз форумчето и хоп - Саксо се продава. Май са го закъсали доста.Интересно, май не всичко чуждо е добро и чисто и не всичко българско е най-скапаното
"Ей такова почукване" най ми харесва. По линийка начертана преди 594 дни Истински трепет.
Продължавай да се правиш на пуко...
Годим защо и ти постоянно се заяждаш с хората ...разбрахме че само твоите анализи са верни , че твоите цветни чертички движат пазара , но постоянно да се заяждаш с нас не е много готино...
М/у другото и аз да поразтегля твоите чаршафи ще излязат съвсем различни стойности от твоите..
"Ей такова почукване" най ми харесва. По линийка начертана преди 594 дни Истински трепет.
Продължавай да се правиш на пуко...
братле, съботните ми терзания бяха в следствие на превъзбудения (незнам да не би да е имало проникване ) ти коментар по отношение на приятелския ми съвет от петък.
Линийките са за това да се "почукват" и аз нищо интересно не намирам в това, но теб щом те радва, то радвай се на воля.
В момента съм малко замислен и ми трудно да зацепя какво е "пуко".
....
"Ама защо се правите, че нищо не разбирате.... " и т.н.т ей това е класическия душевен трепет на анализатора, получен от това, че цената "почуквала"* опъната предварително линийка.
Надявам се да бъркам, че това ти е хоби.
Поздрави!
*"почукване"-то е термин на друг анализатор от форума
Редчо,
Шъ ми дойдете на моето 4444, ма верно ластика с тва 600 млрд мое избичи катафалката за некой по-сериозничко.
Не ми се връща назад да вида кога съм писал за 4444
Приятен лежерен следобяд
Коментар