If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Натрупванията, които има около 4000 ме съмняват да спрат пропадането след 4022, за мен около 3970 е мястото за "размисъл". Другия вариант за дълго (при удържане на 4022) е от 4045-55, ако не даде нещо по добро преди това на М1.
Много добре ще е да почнем вяло за да мога да се пласирам ..... иначе къртакис до 6:30.
Замисли се кое е това което те кара да стоиш на борсата нощно време. Според мен е добре да го преодолееш.
ето го моето виждане за еврака..на 1,40 лонги до 1.41 и от там шортки до дупка (поне до 3660-3580).
това с лонгите от 1.40 е само за тези които имат боус
Натрупванията, които има около 4000 ме съмняват да спрат пропадането след 4022, за мен около 3970 е мястото за "размисъл". Другия вариант за дълго (при удържане на 4022) е от 4045-55, ако не даде нещо по добро преди това на М1.
Много добре ще е да почнем вяло за да мога да се пласирам ..... иначе къртакис до 6:30.
здравейте търгувам по два индикатора със съчерание с фундамент и от 19 търгувани сделки 19 са печеливши. Някой ще каже каже,че е чист късмет и ще е довреме и навярно ще има право, но на този етап аз съм доволен. Сега търся програмист да ми направи съвсем елементарен Експерт за МТ4 т.к нямам по цял ден време да седя и да следя позициите. Ако някой има желание нека ми пише на лични да му обясня идеята, т.к не влизам да чета форума. Благодаря
Владко пропуснал си да споменеш за какъв период от време иде реч.
здравейте търгувам по два индикатора със съчерание с фундамент и от 19 търгувани сделки 19 са печеливши. Някой ще каже каже,че е чист късмет и ще е довреме и навярно ще има право, но на този етап аз съм доволен. Сега търся програмист да ми направи съвсем елементарен Експерт за МТ4 т.к нямам по цял ден време да седя и да следя позициите. Ако някой има желание нека ми пише на лични да му обясня идеята, т.к не влизам да чета форума. Благодаря
Добри ден
Чадо с какво зареди колата???
Газ, бензинь , метан.......
или пък метна на магарето ечумень ?????
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Това няма значение, всичките ще поскъпват. И на магарето зобта даже.
Много статии четеш. Така виждам аз нещата:
злато годишно затваряне под 1200 догодина под 1000
EUR/USD тази година под 1.3 догодина 1.1
USD/JPY тази година над 90 догодина 110
И съм заредил колата.
Добри ден
Чадо с какво зареди колата???
Газ, бензинь , метан.......
или пък метна на магарето ечумень ?????
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Съмнявам се. За сега златото е убежище при тази несигурност на европейските и американски пазари. Банковите фалити в САЩ, свърхзадлъжнялоста както зад океана, така и в Европа не вещаят светло бъдеще за двете основни валути.
Ръста при златото можем да го приемем като обезценка на основните валути.Помня времето когато златото бе 300 долара и плавното му покачване.Но последните две години, графиката стана много стръмна. И да има корекция, тя ще е техническа, колкото да изпразнят гащите на по-дребните риби и след това пак нагоре.
Много статии четеш. Така виждам аз нещата:
злато годишно затваряне под 1200 догодина под 1000
EUR/USD тази година под 1.3 догодина 1.1
USD/JPY тази година над 90 догодина 110
И съм заредил колата.
златцето фирст ... викам да е узряло за една корехцийка до 1100 .... ще се помота още малко и ще се изшие надоле като държавният ни резерв ...
Съмнявам се. За сега златото е убежище при тази несигурност на европейските и американски пазари. Банковите фалити в САЩ, свърхзадлъжнялоста както зад океана, така и в Европа не вещаят светло бъдеще за двете основни валути.
Ръста при златото можем да го приемем като обезценка на основните валути.Помня времето когато златото бе 300 долара и плавното му покачване.Но последните две години, графиката стана много стръмна. И да има корекция, тя ще е техническа, колкото да изпразнят гащите на по-дребните риби и след това пак нагоре.
Коментар