IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е,еее,! Споко бе! Нали знаете, че съм непукист в това отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      нещо много насериозно се взимаш, а досега не съм видял нещо стойностно от тебе. Що си мислиш че единствено твоето мнение е меродавно, дай някоя прогноза, анализ, сетап, да те видим колко струваш!
      а като не ти аресва ГоДим просто не го чети
      стойностно значи да драскаме по графиката , да обесняваме какво е станало на пазара и да пускаме пост след пост , и ставаме готини пичове така ли чубак... само питам
      Last edited by йосиф; 08.11.2010, 17:42.

Коментар

• Не зная кой крив кой прав , но в повече от 50% от случаите нивата на съп/рез при мен съвпадат с тези които прилага ГоДим, затова на мен графиките ти са ми като филтър често пъти и ги преглеждам след постовете ти. А , че тука някой хора не са очаквали дълбоката корекция при еврото преди боя на върха си е техен проблем, както и изгубените парички са си техни - нека си лаят и лалат. Благодаря за труда ГоДим-е.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Мале пълно с Лаладжи и м'ухльовци в тая тема .Не мога да ви нарека по друг начин щом нападате един съфорумец-Годим , чийто език е чисто Форексджийски .
          Годиме годиме ,казах ти че нямаш грам развитие -вместо да им теглиш една п... ма....,ти им обръщаш внимание
          +1024
          Годиме тури им една майна !!!
          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
          =================================
          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
          Спасете Мирко !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Това достатъчна причина ли е , за да занимаваш тукашната аудитория с безсъзнателните си глупости ?

И защо смяташ ,че ако на някой му трябва чужд технически анализ , ще опре точно до тебе ?

Наближаваш първата инвесторска съпротива за бан ( 2000 поста ) .....Дано модераторите бъдат бдителни и реагират овреме .Но ако те пропуснат до 10 000 поста ,тежко и горко и на малкото останали читатели и писатели ......
            нещо много насериозно се взимаш, а досега не съм видял нещо стойностно от тебе. Що си мислиш че единствено твоето мнение е меродавно, дай някоя прогноза, анализ, сетап, да те видим колко струваш!
            а като не ти аресва ГоДим просто не го чети

Коментар

Това достатъчна причина ли е , за да занимаваш тукашната аудитория с безсъзнателните си глупости ?

И защо смяташ ,че ако на някой му трябва чужд технически анализ , ще опре точно до тебе ?

Наближаваш първата инвесторска съпротива за бан ( 2000 поста ) .....Дано модераторите бъдат бдителни и реагират овреме .Но ако те пропуснат до 10 000 поста ,тежко и горко и на малкото останали читатели и писатели ......
              Аз бих казал, че ги гледам графиките GoDim

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                Анонимен, дай поздрав и за прайс акшънистите
                И браво за предните поздрави, онези са истински вълновици
                Spart-e що имаш по-малко мнения от мене, след като аз пиша от дъжд на вятър пък ти постоянно спамиш Остави това че съм се регистрирал по-рано.

Анонимен, забрави да кажеш и до 20:00 часа че ще се случи нещо, много е важно времето.

И така да запитам, бе вие работа нямате ли си че постоянно нервничите Тоя лъч опрял, оная вълна се изкривила, трендлинията била наопаки

Поздрави !
                Дал съм!! За Пърл Харбър не ти ли е достатъчен.

Няма как, трябва да се учим от истинските вълновици, а не от вълнобройците.

В случая е по-важното, че моето изтече.

Успех!

Коментар

• Мале пълно с Лаладжи и м'ухльовци в тая тема .Не мога да ви нарека по друг начин щом нападате един съфорумец-Годим , чийто език е чисто Форексджийски .
                  Годиме годиме ,казах ти че нямаш грам развитие -вместо да им теглиш една п... ма....,ти им обръщаш внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    СПАРТЕ бързаш , чакай малко, играта си има правила :
                    "Ако сме пробили подкрепата вървим към другата, ако се върне отгоре - ще търси следващата съпротива."*

---------------------------------------------------
                    *ГоДим
                    Анонимен, дай поздрав и за прайс акшънистите
                    И браво за предните поздрави, онези са истински вълновици
                    Spart-e що имаш по-малко мнения от мене, след като аз пиша от дъжд на вятър пък ти постоянно спамиш Остави това че съм се регистрирал по-рано.

Анонимен, забрави да кажеш и до 20:00 часа че ще се случи нещо, много е важно времето.

И така да запитам, бе вие работа нямате ли си че постоянно нервничите Тоя лъч опрял, оная вълна се изкривила, трендлинията била наопаки

Поздрави !
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

СПАРТЕ бързаш , чакай малко, играта си има правила :
                      "Ако сме пробили подкрепата вървим към другата, ако се върне отгоре - ще търси следващата съпротива."*

---------------------------------------------------
                      *ГоДим

Коментар

• След черните станции се обадиха и агентите. Положението наистина е сериозно!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                          Нямам система за търговия. Просто технически анализ по Ганн.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• [QUOTE=anonimen komardjia;1159190]дълъг от 3923 стоп вече на 0

стига толкова +18,8, но с залог х2

Коментар

• дълъг от 3923 стоп вече на 0

Поздрав за всички вълновици :

http://www.youtube.com/watch?v=c20b8RuOmBU&feature=fvw"]http://www.youtube.com/watch?v=c20b8RuOmBU&feature=fvw"]http://www.youtube.com/watch?v=c20b8RuOmBU&feature=fvw

а този е най- добрия. http://www.youtube.com/watch?v=Z12pE...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                                Към Godim. Кажи ми моля те, според твойта система ,след като еврото чукна 1.4281 къде ти даде 1 вия сел сигнал.искам да го сравня с мойта система за вход.

На 05.11, 13.40ч - 1.4120 това е което аз видях по лъчите на Ган. Иначе от 10.30ч на 1.4225, но трябва въображение и може би опит да се види този вход.
                                DJ сватба

Коментар

Working...
                                X