IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Може само Кака89 де ме изпоти !!!!
    Бит стоп на +3.3
    Няма трашно щом има стоп
    Малко не съм подбрал лимита или
    стопа как си требе
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    Реде, не се занасяй! Сигурно -30 стоп няма да те изпоти, така както, ако знаеше най-новото за КАКаТА. Рошава била като снимката на Йосив, загатна, че било някъде, но не било на на главата - окосмяването, ... сама си го каза, без да поиска дежурните кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Не мисля,че чертежите на Годима нямат смисъл.По-скоро трябва да имаш въображение,
      за да ги осмислиш-казвам го съвсем сериозно,но без грам претенция да съм един от тях.Не знам защо,но ми навява асициации за стихчетата от ,,Алиса в огледалния свят".Ето четете,аз съм сложил огледалото,за да го виждате нормално:

,,По сгладне щльоргавите трущи
      се гмърцаха насред навата.
      Край додните и фижни хущи
      отгрукваха празати.".

Ако сега ви питам какво е искал да каже Луис Карол,сигурно ще има поне 10-15 различни интерпретации.Ето така е и с картинките на Годим,аз ги харесвам и разглеждам с удоволствие,като давам свобода на въображението си.
      Пенчев, благодаря!
      Аз, понеже обичам да решавам судоку, ги оприличавам с празни квадрачета, в които трябва да напиша верните цифри. Е трябва да имаш и гума разбира се.
      Last edited by GoDim; 09.11.2010, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        Остана си. За Вечността.
        Мче зачисти го, ако не знаеш как - искай помощ от админите

Коментар

• Остана си. За Вечността.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            Благодаря!

Имам един въпрос, ако изтриеш чарта от твоя пост ще изчезне ли чаерта от цитата на Модераста..
            Епа от де да знам? Ще пробвам да го направя линк.

Коментар

Благодаря!

Имам един въпрос, ако изтриеш чарта от твоя пост ще изчезне ли чаерта от цитата на Модераста..
              Де тоз късмет - ама тогава и Годима ша пометне и ша изчезне на свой ред - зер без килими е Никой

Коментар

Няма лоша печалба. Поздрави!
                Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
                  Хубаво ти обясняваха да слагаш по-шарени чертички - ако не излезе прогнозата, винаги можеш да се оправдяеш я с кафяво, я с лилаво хахахаха
                  Не мисля,че чертежите на Годима нямат смисъл.По-скоро трябва да имаш въображение,
                  за да ги осмислиш-казвам го съвсем сериозно,но без грам претенция да съм един от тях.Не знам защо,но ми навява асициации за стихчетата от ,,Алиса в огледалния свят".Ето четете,аз съм сложил огледалото,за да го виждате нормално:

,,По сгладне щльоргавите трущи
                  се гмърцаха насред навата.
                  Край додните и фижни хущи
                  отгрукваха празати.".

Ако сега ви питам какво е искал да каже Луис Карол,сигурно ще има поне 10-15 различни интерпретации.Ето така е и с картинките на Годим,аз ги харесвам и разглеждам с удоволствие,като давам свобода на въображението си.
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    ей Годим запри се малко .. използваш всяка критика към теб да ни заливаш с килими ... разбрахме ,че килимарството е успешен анализаторски метод , но малко намали темпото...
                    Харесва ми как Умникът повтаря всеки чертеж, а много говори срещу тях.

Коментар

Поизпотихме те малко , нема страшно в момента само трасираме.
                      Може само Кака89 де ме изпоти !!!!
                      Бит стоп на +3.3
                      Няма трашно щом има стоп
                      Малко не съм подбрал лимита или
                      стопа как си требе
                      =================================
                      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                      Спасете Мирко !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Има си достатъчно чертички за всичко. Умнико!
                        Ехоооооо ......... чуваме Ви

Коментар

Има си достатъчно чертички за всичко. Умнико!
                          ей Годим запри се малко .. използваш всяка критика към теб да ни заливаш с килими ... разбрахме ,че килимарството е успешен анализаторски метод , но малко намали темпото...

Коментар

затворени на 3937 +18

ГоДиме за протокола + сутрешните +32 (почти) = +50
                            Няма лоша печалба. Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Е. Романов: Ще има отново 1.19 при EUR/USD
                              ей декс съвсем ни взехте за идиоти от вече кирливия ви за мен сайт...почуствах се като някой шебек с гнил банан в ръка... подбирайте ги малко тези статии или въобще спри да ни пускаш линкове .. вредно е за смешното ви сайтче... то ясно че глупостите на Караиванов са заразителни , но е време малко по малко да ги лекуваме...

Коментар

• Jay Gould добре си направил.. след успешни е добре да си удари една почивка човек и да се порадва малко на придобитото пазарът няма да ни избяга

След обилен обяд и две чаши винце пак съм къс (ама само с 1/3 от днешното) от 6180 със стоп на 8190 и цел. Ако се задържи трайно над стопа може да хвръкне на 6220-50 днес.
                                "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

Working...
                                X