IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
    Пунчо, това е новия Пикасо направо Ама гениалността му ще я прозрем чак след време...
    Това е пълна ИЗМИШЛЬОТИНА. С нулева практическа стойност, уви - също толкова и художествена. Инак поне щях да ги колекционирам

ПП: Сигурен съм че си настъпвал често мотиката - щом така я споменаваш. Продължавай, не ми пречиш Дон Каскете
    Замислете се! Пристига накакъв с нов ник, може и да е самият Бъфет, и започва да ви разправя това се измишльотини, това е Пикасо и т.н. Такива сме ги виждали много, след първоначалните "изхвърляния" започват да циклят. Тук има обаче нещо ново. Едни изрази и термини от зоната. Значи ника е нов, а човекът си е старият. Да е жив и здрав, щом не иска да е със стария ник, няма и не можем да му се сърдим.
    Та аз по въпроса за измишльотините. Почти всичи програми за търговия наред с инструментите на Фибоначи имат и инструменти на Ганн. За анализи на Ганн има специализирани програми. Ако това беше пълна измишльотина защо някой ще си прави труда? Добре за да продават. Но като са измишльотини след 100 продажби всички ще разберат, че са измишльотини.

А между другото. Кое не е измишльотина. Кой анализ? Кой индикатор? Кой?

Коментар

• И така. Вчера се случи това, че всички изисквания да изглеждат задоволени. За мен и за анализа по лъчи на Ганн е важно, че кафения лъч оказва подкрепа на цената.
      http://img163.imageshack.us/img163/8263/eurusdx.gif

Чертежчето за днес.

Според мен 10х1 избяга доста напред. И след като вчера цената се отказа да го гони, може да предположим, че ще търси съпротивата на 5х1. Това може да стане по два начина. Цената седи почти на място и изчава лъчът да слезе до нея. Или поема нагоре до лъча. Според мен продължава тестването на кафения лъч. И както видяхме от това последа дожи вчера. А днес?

Табличката на важните от 1,4280
      [CODE]14280
      -2,54 10x1 5x1 4x1
      00:00 27 13584 13935 14024
      04:00 28 13558 13922 14015
      08:00 29 13532 13910 14005
      12:00 30 13506 13897 13996
      16:00 31 13481 13884 13986
      20:00 32 13455 13871 13977
      00:00 33 13429 13859 13967
      [/CODE]

Между другото спадът от 610 пипа за 4 дни обърна колебанието на дневна и сега сме в низходящ тренд.

Успехи!
      Last edited by GoDim; 11.11.2010, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Виж какво селски,
        скоро даваха по телевизията , че собственика на една могъща европейска компания, движи с волво модел 1993 година. и е гъбав с пари. И като не си е купил колата която ти смяташ за престижна по малко богат ли е??
        селския ти манталитет не може да ме подразни, Това че си гладна въшка, си личи още от първото ти изказване. Пожелавам ти да си купиш такава кола каквато ти е по вкуса. а не да даваш акъл кой как да си харчи парите! хайде лека ти нощ!
        С въпросният господин, се засичаме 2 поредни години на ски в Лоффер Австрия,в края
        на сезона. Жена му също е много приятна дама, гледа 2 невероятни котки. Лично съм се возил в Волвото- бордо. И забавното е ,че почиват в пансион, не хотел или къща или т.н. Вечер си готвят, пазаруват си от супермаркета и така...

Коментар

Мда, както си и знаех - ако продаваха Шкода от картон - щеше да си купиш такава за да можеш да се похвалиш че имаш "нова кола"
          Ех селска чест ... какво да се прави
          Не вдявам от бизнес аз, друго е да те бъркат 20 лв ... е на фона на баничка от 80 стотинки сигурно изглеждат много

Опа, ти ли беше писал за масрафа? Хахахаха
          Виж какво селски,
          скоро даваха по телевизията , че собственика на една могъща европейска компания, движи с волво модел 1993 година. и е гъбав с пари. И като не си е купил колата която ти смяташ за престижна по малко богат ли е??
          селския ти манталитет не може да ме подразни, Това че си гладна въшка, си личи още от първото ти изказване. Пожелавам ти да си купиш такава кола каквато ти е по вкуса. а не да даваш акъл кой как да си харчи парите! хайде лека ти нощ!

Коментар

ти какво искаш. да взема кола за 100 бона и да я карам по 5000 км. на година за кефа на жена ми. и един километър пробег да ми излиза 20 лв..Нищо не вдяваш от бизнес. виж на надувките си майстор.
            П.П Тази кола е с 100 мм по голяма база от Пасата и возията е перфектна. Да не говорим за съотношението качество цена. не бих дал още 30 бона за да подменя емблемата с тази на фолксваген, ако трябваше да давам още пари избора ми щеше да е Мерцедес,
            Ха-Ха . Любимата ти марка започва със Фолк.
            Мда, както си и знаех - ако продаваха Шкода от картон - щеше да си купиш такава за да можеш да се похвалиш че имаш "нова кола"
            Ех селска чест ... какво да се прави
            Не вдявам от бизнес аз, друго е да те бъркат 20 лв ... е на фона на баничка от 80 стотинки сигурно изглеждат много

Опа, ти ли беше писал за масрафа? Хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от illegal
              Аз съм бедно момче, първата кола беше голф 2, дърво, втората и последна Б4- петак куатро, карам я с 15-ки, щото с 16-ки беше гадна! И вместо летни, всесезонни!
              То сега Ауди по скъпотия е номер 1.
              Според мен за возията много голямо значение имат гумите! Стига да не си с въздушни разни там окачвания....
              Един познат преди 7 месеца си купи ауди а 4 и ми се хвалеше как вървяло и как от италия до българия го карал със 220 по магистралите. аз като горд собственик на БМВ го бъзнах и налях масло в огъня. Преди 15 дни си купи БМВ Х6. 360 кавала. Сега не ще да чуе за аудито. Казва че като стъпи на газта и чака няколко секунди да отлепи докато баварката е като оса. дръпва преди да си стъпил на газта,

Коментар

• Първоначално изпратено от illegal
                Що ве, тя е в три изпълнения плюс екстри и може и 50 да надхвърли! Тия коне стигат при спокоен стил на шофиране! С 16 -ки возията ще е перфектна!
                ....иначе тоя мартин.... не го познавам
                Първата ми кола беше Форд Орион. Нерероятна возия. Нито една марка освен мерцедес не вози така меко и плавно. Пасата е много дървена кола. и не си струва парите, Мерцедес имат специално окачване на задния мост и возията им е номер 1.(както и цените)

Коментар

Тази е за жената . Аз си имам тунингована в Германия Баварка, ама така друса това спортно окачване и ниско профилни гуми, че като минеш над 300 км без да спреш да почиваш и си като пиян мморков. да не говорим ремуса как фучи и ти надува манерката.
                  Като лагерна количка е,имах Камей на Ауди
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ах да, бавареца - турската мечта ...
                    Сега я прегледах тая Шкода, невероятно.. 1.4 мотор хахахаха
                    Каскете, отказвам се отсега от мартингейла и бизнеса с баници. Мен ще ме е срам да се тупам в гърдите (както правиш ти 3-4 пъти с тая кола) като преуспял бизнесмен и да се окаже че съм купил най-проскубаната модификация на цената на най-обикновен ... Голф

Туй с "тунингования в Германия" баварец засега ще го пропусна. За твое добро
                    ти какво искаш. да взема кола за 100 бона и да я карам по 5000 км. на година за кефа на жена ми. и един километър пробег да ми излиза 20 лв..Нищо не вдяваш от бизнес. виж на надувките си майстор.
                    П.П Тази кола е с 100 мм по голяма база от Пасата и возията е перфектна. Да не говорим за съотношението качество цена. не бих дал още 30 бона за да подменя емблемата с тази на фолксваген, ако трябваше да давам още пари избора ми щеше да е Мерцедес,
                    Ха-Ха . Любимата ти марка започва със Фолк.
                    Last edited by 4un4o; 10.11.2010, 23:42.

Коментар

Тази е за жената . Аз си имам тунингована в Германия Баварка, ама така друса това спортно окачване и ниско профилни гуми, че като минеш над 300 км без да спреш да почиваш и си като пиян мморков. да не говорим ремуса как фучи и ти надува манерката.
                      Ах да, бавареца - турската мечта ...
                      Сега я прегледах тая Шкода, невероятно.. 1.4 мотор хахахаха
                      Каскете, отказвам се отсега от мартингейла и бизнеса с баници. Мен ще ме е срам да се тупам в гърдите (както правиш ти 3-4 пъти с тая кола) като преуспял бизнесмен и да се окаже че съм купил най-проскубаната модификация на цената на най-обикновен ... Голф

Туй с "тунингования в Германия" баварец засега ще го пропусна. За твое добро

Коментар

Дълга редичка фалитари са драскали точно като теб...

ПП: Нямаше ли още по-скопена Сюпърб? Или не ти стигнаха парите за оригинала и - Пасат?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Дай некво фото на каручката
                          =================================
                          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                          Спасете Мирко !!!
                          new.skoda-auto.com/BGR/model/.../safety1.aspx

Коментар

Ако си добре с математиката както твърдиш , трябва да си изучавал и теория на вероятностите, Та тази теория гласи, че както вероятността да направиш 15 поредни успешни входа е много ниска. така както и да направиш 15 поредни грешни входа. Като се има предвид , че решенията се взимат след анализ на графиката и показания на индикатори. може да се каже , че е трудно да сбъркаш и 5 пъти подред. Така че мартингейла ти дава една сигурна печалба и покриване на предишни загуби.
                            Дълга редичка фалитари са драскали точно като теб...

ПП: Нямаше ли още по-скопена Сюпърб? Или не ти стигнаха парите за оригинала и - Пасат?

Коментар

• Някой ще ми обясни ли кой е първоизточника на котировката евро/долар. Т.е. от къде се вземат, че да дойдат и да ги видим. За акциите ясно - има си борси. Кое се явява борса за валутата?

И ако не знаете не пишете простотии.

Коментар

6 степенна ръчна 125 кавала, предно, бензин, разход на дълго 5.4 л.
                                Дай некво фото на каручката
                                =================================
                                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                                Спасете Мирко !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X