IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Големият проблем е ,че ти и компанията ти не проумявате ,че трейдингът е вид война в която единственния ти съюзник е тренда !
    Спарт не може човек казал следните слова :Та за мен лъчите на Ганн са поглед в бъдещето. Най-сигурният от всички, които съм пробвал.
    да се опитваш да му обесняваш каквото и да е .. Годим става и ляга с Ган на уста , портрет под възглавката си е сложил .... диша Ган денонощно . Трейдинга е Ган - няма Ган ... няма трейдинг.

Коментар

• Ив. Груев: Основната интрига ще е при EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
        ..Зная, че ще ме напсуваш без значение на ника.
        Грешиш , няма да те напсувам , а и поначало избягвам да изливам чувства по този начин ...

Големият проблем е ,че ти и компанията ти не проумявате ,че трейдингът е вид война в която единственния ти съюзник е тренда !

" ......Война не присяжный поверенный, война не руководствуется уложением о наказаниях, она выше человеческой справедливости, ее правосудие не всегда понятно, она признает только победу, счастье, успех, удачу - она презирает и издевается над несчастьем, страданием, горем - "горе побежденным" - вот ее первый символ веры...... "
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast
          Пак ли бре?
          Помниш като маймуните - като ти направя забележка се пооправяш и след някой час пак по старому?
          По-здрав и на теб Бадраст! Дай нещо да видим от твоите анализи. То най - лесно е по бай Ганьовски само да се плюе. Да не са те назначили във форума като Маанаджия???
          Last edited by X_Y; 11.11.2010, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
            Ебах ти мишките.На тия им викат плюшкиновци.
            Не бих живял така.Най малкото щях да давам здраво пари за благотворителност.Ама пък да ползват и социални като пансион......неееееее не са мишки тия са боклуци.И не се хвали че ги познаваш в твой минус е.Не е важно какво има човек а как го използва.Поне аз съм на този принцип.
            Санде или не си се наспал или си много млад или си вече мат илии си мнооого глупав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Баш ще си пробие .. ако днес утре
              Как днеска-утре хе хе
              Нали пуснах песньовката!
              Това значи ВЕДНАГА !!
              Я да видим ще даде ли още 30-40
              пипа НЕГРЯТА
              http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
              П.П.Преместих лимита на снощното
              късо на 1.35888 да не ме изненада
              Тандема ще му взема стопа скоро !!!!
              Last edited by bgg_red; 11.11.2010, 11:38.
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Виж какво селски,
                скоро даваха по телевизията , че собственика на една могъща европейска компания, движи с волво модел 1993 година. и е гъбав с пари. И като не си е купил колата която ти смяташ за престижна по малко богат ли е??
                селския ти манталитет не може да ме подразни, Това че си гладна въшка, си личи още от първото ти изказване. Пожелавам ти да си купиш такава кола каквато ти е по вкуса. а не да даваш акъл кой как да си харчи парите! хайде лека ти нощ!
                Ей-ся отивам да си купя Трабант значи - щом някой си бил гърбав с пари пък карал Волво '93-та
                Аз съм си купил кола по своя вкус, не ме мисли. Замисли се защо те подигравам, селско парвеню такова

Коментар

• Я още едно дълго евро от 1,3725/1,3697/1,4

трябва да почне някакво ц според мен

Коментар

А колкото до практическата стойност. Не зная за вас какво има практическа стойност. Според мен предупреждението ми вчера, че денят няма де е като предишните три би трябвало да е имало практическа стойност. Та за мен лъчите на Ганн са поглед в бъдещето. Най-сигурният от всички, които съм пробвал. А с анализите нали това търсим? Поглед в бъдещето и спрямо него заемаме позиция на пазара. Не искам в момента да развивам повече темата. Ако започне дебат - добре, ако не - още по-добре.
                    Поглед в бъдещето хааахахаха как не
                    Една теория отпреди почти век - пазарните реалности вече нямат общо. Да не говорим на какво е основана:
                    Gann market forecasting methods are based on geometry, astronomy and astrology, and ancient mathematics.
                    Ако това ти е най-сигурния поглед в бъдещето, по-добре използвай монета

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Ама и ти така яко зацикли с глупостите си ,че да не стане Ган -- и Бан

Май всеки който не е ваксиниран срещу тъпотии ти , ти пречи тотално , а ? !

П>С : Впрочем заради гигантския ти келешлък във фрийзоната никой не можеше да качва графики ,освен тебе ( софта на форума блокираше ) ....Или вече не си спомняш
                      Де го чукаш, де се пука! Не съм визирал теб. Зная, че ще ме напсуваш без значение на ника.

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
                        аргументи?
                        Боб, карти, звезди, някоя друга черта и малко фундамент.
                        Да видим умниците от Г20 какви ще ги насосат днес.
                        П.П. Пронципно се занимавам основно с кабела и така ме е яд, че изтървах входа на 6170, ама цигарките са по- важни
                        Успех и много пипсове +!!!
                        "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

...Пристига накакъв с нов ник, ..... Такива сме ги виждали много, след първоначалните "изхвърляния" започват да циклят. Тук има обаче нещо ново. Едни изрази и термини от зоната. Значи ника е нов, а човекът си е старият. .............
                          Ама и ти така яко зацикли с глупостите си ,че да не стане Ган -- и Бан

Май всеки който не е ваксиниран срещу тъпотии ти , ти пречи тотално , а ? !

П>С : Впрочем заради гигантския ти келешлък във фрийзоната никой не можеше да качва графики ,освен тебе ( софта на форума блокираше ) ....Или вече не си спомняш
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Приключих с дългите... Ако ги има ще са без мен.
                            DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от BLOT13 Разгледай мнение
                              Илиански, мисля, че доларът днес ще бие по всички фронтове.

Може може, но бутнах стопа на 1.3740 и това последно
                              п.с. Този кафявия пак дава отпор
                              Last edited by liyan; 11.11.2010, 10:45.
                              DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Може.
                                Дъно или двоино дъно
                                http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                                =================================
                                http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                                Спасете Мирко !!!
                                Баш ще си пробие .. ако днес утре
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X