Първоначално изпратено от Voddy88
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеА сега Ирландия ли фалира?. Добре че бях намалил яко експозицията
Коментар
-
Мараба аркадаши,
Искам да се извиня на тези, които ме слушаха и отиграваха ренджа 1,37-43! За жалост излязохме с 130 пипса, ама вчера всички бяхте предупредени тук още на 1,37++,, че трябва да пълните на 1,36+++, а не на 1,37++!
Случват се такива работи! Аз затова не обичам да давам прогнози на други хора, защото трябва да поемеш отговорности, ако се появи проблем, както вчера!!
Ей, който ме слушка, ще чука фолкпевица другата седмица???
ХАХАХХА
Повече няма да помагам за тая година!!
Тук старите кучета знаят, че аз го правя само 1 път годишно, с изключение на тази година, през която го направих 2 пъти!!!
Зарязвайте форекса, гОла вОда сте, сите!!!
Нивото ви е по десетобалната (1от 10) около 1, т.е най-зле!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеАаааа....ставаше въпрос за движението преди малко дето скочи евро/долар от 1.3620 до 13680-90 много бързо.точно италианските бондове бяха причината
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнениене са те пирона, изчакай да видиш другата седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениепардон 1,3753
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАз пък си помислих, че КАКА 50 на дневна го спря.
Сега вероятно започва движение нагоре,което се надявам да продължи по време на Хамериканската сесия...да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеЗаради италианските аукционни правителствени облигации.Имало е засилен интересн към тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениепардон 1,3753
Коментар
-
Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнениеХрумна ми една идея, която измерва настроенията в Интернет в real time:
http://www.google.bg/search?hl=en&sa...=&oq=&gs_rfai=
срещу
http://www.google.bg/search?hl=en&sa...=&oq=&gs_rfai=
ако някой има идея дали това върши работа и как можем да го усъвършенстваме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеЗаради италианските аукционни правителствени облигации.Имало е засилен интересн към тях
Коментар
Коментар