IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
    Ммммда , стегнато ясно иии.... Сподели нещо повече, зщото ще останем с вечатление, че за теб точно важи максимата: "На пъва среща човека мълчи почти през цялото време с риск да направи впечатление на глупак , вместо да сподели нещо с което да разсее всякакви съмнения по отношени на горното..."
    Писал си, писал си - и си се въртял в кръг като муха без глава. Валутния пазар ВИНАГИ е манипулиран. Няма момент когато не се преследват печалби и не се изкарват пари там
    В момента проблема ти е че си загубил идея какво става. Почини си, може да ти светне до понеделник.

ПП: доста наивно е да смяташ мълчаливия за глупак - но му дава прекрасна позиция да те прецака

Коментар

• Просто си мисля на глас...
      Швейцарците цял ден барат в кацата с големия пръст!
      Дали и самураите няма да бутнат лекинко в понеделник през ноща?? Още повече че Китай охлаби хватката върху йената - вече втори месец яко кешира японските бондове...

Имам къса пануд/ йена... та затова се почесвам по тила!

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
        Всъщност това и отговаря на терзанията ти
        Ммммда , стегнато ясно иии.... Сподели нещо повече, зщото ще останем с вечатление, че за теб точно важи максимата: "На пъва среща човека мълчи почти през цялото време с риск да направи впечатление на глупак , вместо да сподели нещо с което да разсее всякакви съмнения по отношени на горното..."

Коментар

• а сега

Първоначално изпратено от V na kvadrat Разгледай мнение
          Привет Матеосф, проучих го този тип '...коментира за ForexNews.bg Стоян Михайлов, технически анализатор в Делтасток АД.'
          Щом е от Делтаскок обезателно ще падне австралиеца
          Малко лихвения диференциал ме плаши , но бих го продал след полунощ, и разбира се ще изчакаме ФЕД. сега е .9985
          Или пък да купя Е/АУД ?!
          А обективно - те вдигат лихвата, Китай вдигна лихвата - това ще натежи на икономиката, безработицата и т.н. . След месец ще се чудим защо АУД/УСД е паднало до 0.95.
          Аз да си призная, ме е страх да търгувам озито, не съм пред компютъра сигурно 80% от деня, но го гледам като индикатор за еврото. Но Стоян Михайлов, определено ми се продава....

=====
          02.11.2010, 21:56
          mateosf написа:
          "Ст. Михайлов: Тенденцията при AUD/USD е възходяща на всички времеви йерархии "

Всеки си има мислене
          =========
          Ей този Австралийски падна и почти умря
          / Делтасток затова ги обичам, показват кривия път, ама не ми се отваря пощата, общо 3000 писма спам имам /
          Съвсем малко го продадох вчера, сега ме е яд... Та този Китай разказа играта на всички валути. Въпроса ми е дали ще продължи еврото и АУД да падат или малко корекция?? Или еврото за 1.40 1.45 да лети преди да потъне? Аз се двоумя и леко го купих.
          Мнения, моля? А това австралийско чудо сигурно отива да пробва трендлиния около 0.93 , не че ми стиска да го продавам в момента .. ?
          Last edited by V na kvadrat; 12.11.2010, 23:04. Причина: прегледност
          има и ПКKП

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Момчета,какво стана с Г20???!!!!!!!!!???
            О`бама-мама май казал - Яжте ми черния х.....
            Точно така каза ,и още допълни Нямам време да се разправям с вас самолета ме чака....майтап няма.
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Пенчев , не коментирай неща и имена ,които слабо ( или) не познаваш или не разбираш

Доколкото си спомням ,ти каза ,че от форекс се интересуваш само заради някакъв твой доларов депозит . В такъв случай се обърни към бай Дончо -- той менка некви семкаджийски депозити ( понеже вече не бил на спота , не че някога реално е бил , но това е друга тема ) и се прай на велик ,но напълно излишно ,след като от скоро дори ОББ предлага подобна услуга ! Та затова не пиши неумишленни глупости .....Аз като пиша простотии , го правя абсолютно нарочно ...Така тествам за интелигентност отсрещната страна !

П>С : Сори за проблемите ти ! Но горното не е бъзик

Ами не е .....То май се вижда !

Абе що не караш по схемата " С малки суми ,но редовно -- вир по вир , язовир ! " Явно щото си алчен .....в случая ,значи глупав !
              Вместо да фукаш кинти за глупости , по -добре си викни некоя кака -- хем ше те разтрие , пък може за бакшиш и на мършавата свиня Мирко , фураж да сипе
              В ОББ-то при Форекс депозит ти взимат минимум 12 долара на 1000 ако превалутираш в Евро.Прекарват те през курс купува Долар-лев и курс продава за Евро,като курсовете им се определят за момента от централния им дилър.....пак хватки!
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Е това не го разбирам(ако избщо съм хванал логиката на цената)
                Всъщност това и отговаря на терзанията ти

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
                  и аз не мисля, че тренда ще се възобнови. Но все пак трябва да се внимава. Днешните дълги си бяха корекция...
                  Корекция, но убедителна. Последният мечи натиск прави впечетление не с убдителност, а с категоричност на прага на пределни усилия (ако ме разбирате какво имам пред вид), което не е някакво предимство за биковете, а просто израз на мечите колебания на участниците на пазара. От това явно много успешно се възползват големите играчи, но (което е странно) не мисля, че правят опити да манипулират и наистина май НЕ ЖЕЛАЯТ да манипулират пазара. Е това не го разбирам(ако избщо съм хванал логиката на цената). май вече никой няма вяра с собствените си действия(от грандовете на пазара). Всички са на мнения, че видите ли досегашните логики, системи и причинно-следственни връзки, нещо на работят и дружно чакат. Какво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Седмичен бар който сгъна 5 такива преди него и на 6 я мина половинката ,и ако това е сигнал за дълги аз не виждам просто смисъл да се занимаваме с този занаят Пу

Даже и би на месечна дъното на предния бар
                    и аз не мисля, че тренда ще се възобнови. Но все пак трябва да се внимава. Днешните дълги си бяха корекция...
                    Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                      не го пиша умишлено за да си опазя позицийката от негативни и злобни мисли , но не е много далеко ...ако падне , следващото ниво за дълги е 3580
                      Поздравленя за което !!!
                      =================================
                      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                      Спасете Мирко !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Пенчев , не коментирай неща и имена ,които слабо ( или) не познаваш или не разбираш .....
                        Абе ти да не си резак,а.Рязана карабина,анадънму?
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                          Издирих си паса за да благодаря специално на тандема. Винаги играя обратно на него и с малки изключения съм много доволен.
                          Ммммммммм, наздраве
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                            не го пиша умишлено за да си опазя позицийката от негативни и злобни мисли , но не е много далеко ...ако падне , следващото ниво за дълги е 3580
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Аз твърдя че до януари курса ще е около 1,50 +++
                              Приемам облози ?
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                Хо-хо-хо-хо-хо дядо коледааа........
                                Мисля да си отворя уискито,че като гледам нещата - Е/$ - 1,60 +++++
                                О`бама , о`бама мама
                                всички вие сте по пижама .................
                                Сериозно ти говоря ,хващай самолета и фърчи за Бразилия ,

1 во да предадеш много поздрави на Дилма ,но и да и кажеш че в Г20 се влиза със слаб долар ,нои предай че Тандема казва че вероятноста да излезе от Г20 е голяма .

И 2ро да ми вземеш малко бразилски орех че голо уиски не пия Успех

Коментар

Working...
                                X