IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
    Спорид мен по-вероятно е да има лека понеделнишка корекция на мечия импулс от миналата седмица. И после пак натам до края на седмицата. А за следващата има основания и за в двете посоки средносрочно.
    Хм, това мнение покрива и моето
    Мотивиран.Ком

Коментар

• Спорид мен по-вероятно е да има лека понеделнишка корекция на мечия импулс от миналата седмица. И после пак натам до края на седмицата. А за следващата има основания и за в двете посоки средносрочно.
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Това с оставката е планирано и не е съществено.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
          "Португалия може да напусне еврозоната?"

"Ирландия отрича да е искала заем от ЕС"
          чешат си езиците пак
          Мотивиран.Ком

Коментар

• "Португалия може да напусне еврозоната?"

"Ирландия отрича да е искала заем от ЕС"

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
              вероятно предните дни са знаели че ще подаде оставка
              Да, това си е планирано и всички които се интересуват го знаят. Дори и да има гап ще е малък
              Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
                Вероятно еврото ще отвори ниско с гап - френския кабинет подаде оставка.
                вероятно предните дни са знаели че ще подаде оставка

Коментар

• Вероятно еврото ще отвори ниско с гап - френския кабинет подаде оставка.

Коментар

• Някой може да попита защо просто не отворя къс щ. долар към йената. Смятам, че така е по-безрисково в конкретната ситуация.

Коментар

• В неделя смятам да отворя паралелно, с еднакви обеми, дълга йена към еврото и къс щатски долар към канадския. Някакви мнения по идеята? Моите мотиви са, че йената, макар и технически да личат предпоставки от вероятно корективно движение към долара, запазва натиска върху разклатеното евро. Силната й съпротива към щатския долар е в унисон със същата на канадския спрямо него. Което предполага корекция надолу до долния край на канала за надолу на двойката. А също и в такъв за нагоре.
                      Last edited by pana_bg; 13.11.2010, 19:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
                        az si mislq 4e dolara 6te se wdigne o6te pone 1.47
                        USD/BGN ЛИ?

Коментар

• az si mislq 4e dolara 6te se wdigne o6te pone 1.47

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            Няма ли мераклии за бутилка уиски? За понеделник ми се струва,че цената ще е за нагоре при Е/$
                            то и аз мисля, че малко поне по-нагоре ще ЗАТВОРИ в Понеделник, просто спада беше много бърз миналата седмица. Но за тренда вече имам съмнения дали ще се възобнови.
                            Мотивиран.Ком

Коментар

Няма ли мераклии за бутилка уиски? За понеделник ми се струва,че цената ще е за нагоре при Е/$
                              BetFair май приемат залози за курсовете - да видим колко си смел, заложи и дай тука подробностите за залога

Коментар

Аз твърдя че до януари курса ще е около 1,50 +++
                                Приемам облози ?
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X