IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    Дай нещо, според което решението е еднозначно. И входовете са прозрачни...
    факт е, че няма такова, но сякаш с ГАН съвсем усложняваме нещата
    Мотивиран.Ком

Коментар

винаги го има на пазара ..за разлика от килимите ,които само усложняват това за което се седи пред екран ... вадене на печалби .

Коментар

• buy 1.3635
        DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
          цялата работа с Ган ми се струва, че във всеки момент всичко е възможно и въобще не виждам неща да помага за entry/stop и т.н.

Коментар

• [CODE]11876
            2,54 1x1
            00:00 689 13626
            04:00 690 13629
            08:00 691 13631
            12:00 692 13634
            16:00 693 13636
            20:00 694 13639
            00:00 695 13641
            [/CODE]

Отвори барчето на 1,3632. Според мен решението няма да е за час-два. Може би дни? Да видим...

Коментар

• когато данните подкрепят техниката ... удри жувотното на нивата!

Дълъг долар към канадеца от 1.0118 и дълъг долар към швейцареца от 0.9810
              Last edited by pana_bg; 15.11.2010, 12:06.
              * think positive * think simple * think big *
              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• По принцип очаквах за днес по сериозно
                движение надолу при повечето /JPY , аргументите ми са падащият маркет визирам
                (Hang Seng) и падащите
                Bonds' (price) . Но както се вижда за сега не реагират и ако до днес след американската сесия не се случи подобен сценарий ще се откажа от тази идея
                Last edited by FXLooSeR; 15.11.2010, 12:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
                  Айде па и ти бе, какво толкова станало - 2 фигури, бримка на килима

Абе музикалните, само аз ли слушам Доро Пеш вече 2-ра седмица?
                  цялата работа с Ган ми се струва, че във всеки момент всичко е възможно и въобще не виждам неща да помага за entry/stop и т.н.

А иначе в момента си пуснах Доро Пеш...
                  Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    точно така пич само забравяш една подробност ,че към момента когато заяви ,че от 10:1 пазара трябва да отиде до 5:1 ( т.е.еврото да поскъпне) пазара направи 2 фигури на обратно ... дано тогава твоите последователи са се ръководели от някой друг лъч.
                    Отделно това никъде не съм изразявал "учудване " от този предполагаем факт , а винаги съм се учудвал от упоритото ти и вече маниакално желание да ни "докажеш" че ъглите на Ган са така търсения от всички свещен граал на валутния пазар...
                    Айде па и ти бе, какво толкова станало - 2 фигури, бримка на килима

Абе музикалните, само аз ли слушам Доро Пеш вече 2-ра седмица?

Коментар

Колкото и чудно да се вижда на Йосиф цената се опитва да достигне до 5х1. Спряла е на 20 пипа.
                      точно така пич само забравяш една подробност ,че към момента когато заяви ,че от 10:1 пазара трябва да отиде до 5:1 ( т.е.еврото да поскъпне) пазара направи 2 фигури на обратно ... дано тогава твоите последователи са се ръководели от някой друг лъч.
                      Отделно това никъде не съм изразявал "учудване " от този предполагаем факт , а винаги съм се учудвал от упоритото ти и вече маниакално желание да ни "докажеш" че ъглите на Ган са така търсения от всички свещен граал на валутния пазар...

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
                        и Link Park и Enigma, са велики, но човек трябва и да разпуска:
                        http://www.youtube.com/watch?v=PG6KC...layer_embedded
                        алоооо, понеделник е .....какво разпускане .....ЖЕГА трябва!!!!!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=uC4w3...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
                          Абе манго, нали си направи тема Килимарството от древността до наши дни? Да не искаш да ида сега и там А?
                          онова е темата КАК СЕ ИЗРАБОТВАТ КИЛИМИ поради големия интерес на кандидат килимари ... а тук е мястото където се предлагат килимите ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Линкин Парк по принцип са яки !!!!
                            Обаче и това не е лошо никак
                            http://vbox7.com/play:993cfb0b
                            и Link Park и Enigma, са велики, но човек трябва и да разпуска:
                            http://www.youtube.com/watch?v=PG6KC...layer_embedded
                            Мотивиран.Ком

Коментар

• Линкин Парк по принцип са яки !!!!
                              Обаче и това не е лошо никак
                              http://vbox7.com/play:993cfb0b
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ей велики са тези Линкин Парк :

"Страх ме е, че тази липса на самоконтрол няма да спре да ме контролира"

Коментар

Working...
                                X