If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо не разбирате от фундамент поне от техника да хващахте можеше да направите някой друг долар.
Какво има за чудене що, Мирко-то на реда му се живее и затуй долара слуша "ДОЛАРЕ ДАВАЙ"
Наздраве И много любов да има.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Аз съм къс там от 6165. Преди 15:30 мисля да го затворя, ама ми се чини, че може днес да отиде до 5920-40. ТП ми е на 5950, пък СЛ 6010, така че все някой лев ще взема днес.
Юнаци, първо честито на скъсилите днес. Кабелът ме изненада отново. Това Ирландия била голяма работа не само с пъбовете За днес бива. Удари ми СЛ на 6010, ама с новата къса от 5995 до сега пак е харна работата ТП на 5840 и СЛ на 5910.
От миналата седмица имам една дълга на Швейцареца от 3760 и не е ли време да го затварям? Може след като всчко из ЕС се пообърка (меко казано) да се обърнат към него. Или ще гоним паритет (който пък ми се чини още тая вечер)?
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
Въх, сега прочетох ето това:
While the combination of a lower high and an MACD crossover, which is possible on this EUR/USD chart, does not always lead to a change in trend to the downside, traders should be aware of the possibility. The MACD crossover, when the red line crosses down through the blue line, would be the first hint of this change. It will be the market itself that will tell the true story, but the last two MACD crossovers above the zero line have preceeded big moves to the downside.
Коментар