IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    Тренда да ли е започнал от фатализъм не ми се и мисли, но от 5 съм започнал с масирани разпродажби.
    Разпродажби на какво, на топли кифлички ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Johnny_B Разгледай мнение
      добро утро! аз съм още зелен в играта и като такъв наредих от вчера къси по цялото продължение от 3570 до връхчето и още ги чакам.Струва ми се обаче, че корективното движение не е привършило и ще се запъти някаде над 1.37.Надявам се преди това само да падне още веднъж под 3580
      звучи доста реалистично...
      Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Време е да си разясня прост ли съм или много прост
        sell 1,3647,tp 1,3000,sl 1,3740

Успех
        Aз мисля за корекция нагоре , до 1.38. еврото. Не днес де, но тези дни.

ПС: леле тук 4 северно-евро-оптимисти се събрахме, не е на хубаво
        Last edited by V na kvadrat; 19.11.2010, 08:22.
        има и ПКKП

Коментар

• добро утро! аз съм още зелен в играта и като такъв наредих от вчера къси по цялото продължение от 3570 до връхчето и още ги чакам.Струва ми се обаче, че корективното движение не е привършило и ще се запъти някаде над 1.37.Надявам се преди това само да падне още веднъж под 3580

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение

Тренда да ли е започнал от фатализъм не ми се и мисли, но от 5 съм започнал с масирани разпродажби.
            Аз мисля,че днес отново сме на север
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• И така. От вица вчера казахме - едно. Днес прин нов връх над вчерашния ще кажем две.
              А сега по-сериозно. Мечките допуснаха цената да се качи доста нагоре. Ей къде е 4х1. А преминавамето му може да стане и с нов връх на дневна. Положението им хич не е розово. От другата страна биковете изглежда да са доволни. Пробиха почти до 4х1. Нощес са изградили "база", която им позволява по-смело да гледат към 1х1 от 1,1876.

Чертежчето

И табличките.
              [CODE]14280
              -2,54 10x1 5x1 4x1
              00:00 63 12655 13476 13683
              04:00 64 12630 13463 13673
              08:00 65 12604 13450 13664
              12:00 66 12578 13437 13654
              16:00 67 12552 13424 13645
              20:00 68 12526 13412 13635
              00:00 69 12501 13399 13626
              [/CODE]

[CODE]11876
              2,54 1x1
              00:00 713 13687
              04:00 714 13690
              08:00 715 13692
              12:00 716 13695
              16:00 717 13697
              20:00 718 13700
              00:00 719 13702
              [/CODE]

Успехи!

Коментар

• Ето и от мен една песничка http://www.youtube.com/watch?v=Vo3fA1eg4lk. Припева е доста надъхващ (започва на 47-мата секунда).
                Доста често ми е в главата докато търгувам:

"we'll never stop,
                we'll never give up..."
                Мотивиран.Ком

Коментар

• Добро утро!!!
                  естествено, "рано пиле рано пее"
                  http://www.youtube.com/watch?v=iAP9A...6SJE4g&index=1
                  ...... просто песен.
                  entwickler , естествено, има хора на линия, че ако сутрин рано не се пласираш, кога после ........

Коментар

• добро утро! Има ли хора?
                    Според вас дали не започна тренда надолу.
                    Струва ми се, че вече над 1.367 числа ще видим другата година...
                    Мнения?
                    Мотивиран.Ком

Коментар

• Време е да си разясня прост ли съм или много прост
                      sell 1,3647,tp 1,3000,sl 1,3740

Успех
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от danchoto Разгледай мнение
                        Объркал си се за висините
                        До колкото знам ти къс от 50, а сега е на 4+. Много категорично го казваш. Търгувам ден за ден и рядко оставям позиции за повече от седмица. Казах само как го виждам. Все пак споделяме туй- онуй тука. Бая ликвидност ще се налее у банките на Нейно Величство. И то Европари. Внимателно с кабела!
                        Лека, много пипсове и Здраве!
                        "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Докато зяпам глупости петрола нагоре, еврото подскочи, а Е/паунд има много странна графика на 1 час с тези КАКИ дето ги рекламират (не че им вярвам, ама изглеждат добре ) buy ! А виж и Тришето помпа за нагоре

Ами мерси Стоилов, но си стоя зад думите. А вашта тема е супер , и за Болинджърите много ми е помогнала !
                          E Aз с дребни позиции се занимавам, от скука най-вече. Цял ден в един глупав офис, душевно и ментално се поболявам
                          Attached Files
                          има и ПКKП

Коментар

• Тая идея ще те доведе до кръв и сълзи

Ред-а ти каза за лихвата.

Иначе мисля, че ще падат и двете, ама еврото повече. Т.е то вече падна достатъчно, в момента не е много за откриване на позиции

Първоначално изпратено от V na kvadrat Разгледай мнение
                            този австралиец ми се продава по ред причини - разни МА, Фибота, сега е под една важна трендлиния . А еврото си мисля че има път нагоре . Хайде на дълги Е/А.
                            Мнения ?

И ще купувам пак евро, сега от 3625 и от 3602 ако падне

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Е те имат големички лихви на фона
                              на почти "нулевите" в останалите
                              "бели" държави
                              =================================
                              http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                              Спасете Мирко !!!
                              Докато Китай лакомее за ресурси - и тия ще имат големички лихви.

Коментар

• АУД

този австралиец ми се продава по ред причини - разни МА, Фибота, сега е под една важна трендлиния . А еврото си мисля че има път нагоре . Хайде на дълги Е/А.
                                Мнения ?

И ще купувам пак евро, сега от 3625 и от 3602 ако падне
                                има и ПКKП

Коментар

Working...
                                X