If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добро утро! аз съм още зелен в играта и като такъв наредих от вчера къси по цялото продължение от 3570 до връхчето и още ги чакам.Струва ми се обаче, че корективното движение не е привършило и ще се запъти някаде над 1.37.Надявам се преди това само да падне още веднъж под 3580
добро утро! аз съм още зелен в играта и като такъв наредих от вчера къси по цялото продължение от 3570 до връхчето и още ги чакам.Струва ми се обаче, че корективното движение не е привършило и ще се запъти някаде над 1.37.Надявам се преди това само да падне още веднъж под 3580
И така. От вица вчера казахме - едно. Днес прин нов връх над вчерашния ще кажем две.
А сега по-сериозно. Мечките допуснаха цената да се качи доста нагоре. Ей къде е 4х1. А преминавамето му може да стане и с нов връх на дневна. Положението им хич не е розово. От другата страна биковете изглежда да са доволни. Пробиха почти до 4х1. Нощес са изградили "база", която им позволява по-смело да гледат към 1х1 от 1,1876.
Ето и от мен една песничка http://www.youtube.com/watch?v=Vo3fA1eg4lk. Припева е доста надъхващ (започва на 47-мата секунда).
Доста често ми е в главата докато търгувам:
Добро утро!!!
естествено, "рано пиле рано пее" http://www.youtube.com/watch?v=iAP9A...6SJE4g&index=1
...... просто песен. entwickler , естествено, има хора на линия, че ако сутрин рано не се пласираш, кога после ........
Тренда да ли е започнал от фатализъм не ми се и мисли, но от 5 съм започнал с масирани разпродажби.
До колкото знам ти къс от 50, а сега е на 4+. Много категорично го казваш. Търгувам ден за ден и рядко оставям позиции за повече от седмица. Казах само как го виждам. Все пак споделяме туй- онуй тука. Бая ликвидност ще се налее у банките на Нейно Величство. И то Европари. Внимателно с кабела!
Лека, много пипсове и Здраве!
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
Докато зяпам глупости петрола нагоре, еврото подскочи, а Е/паунд има много странна графика на 1 час с тези КАКИ дето ги рекламират (не че им вярвам, ама изглеждат добре ) buy ! А виж и Тришето помпа за нагоре
Ами мерси Стоилов, но си стоя зад думите. А вашта тема е супер , и за Болинджърите много ми е помогнала !
E Aз с дребни позиции се занимавам, от скука най-вече. Цял ден в един глупав офис, душевно и ментално се поболявам
този австралиец ми се продава по ред причини - разни МА, Фибота, сега е под една важна трендлиния . А еврото си мисля че има път нагоре . Хайде на дълги Е/А.
Мнения ?
И ще купувам пак евро, сега от 3625 и от 3602 ако падне
Е те имат големички лихви на фона
на почти "нулевите" в останалите
"бели" държави
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Докато Китай лакомее за ресурси - и тия ще имат големички лихви.
този австралиец ми се продава по ред причини - разни МА, Фибота, сега е под една важна трендлиния . А еврото си мисля че има път нагоре . Хайде на дълги Е/А.
Мнения ?
И ще купувам пак евро, сега от 3625 и от 3602 ако падне
Коментар