If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам как да започна ...... Добра Ви вечер : пичове ... колеги ... талибани!!!
Представили сте се, като пичове в интервала 11:41 - 12:35 финтирайки Централния, който е вкарал някакъв алгоритъм, който трябва да сложа в архива "Х", ситуацията е изисквала мъжество и/или изтънчен гьонсурътлък.
Колеги .... щото сте развили приложената схемата ... не че ми пука.
Талибани ...... мисля, че няма нужда да разяснявам защо. ..... абе вий сте му смачкали сурата бе.
Обаче, подчертавам обаче талибанското развити ме вкара в един филм-сив, изразен със сиво на чарта. Разбира се основната причина не е това, а че за сега има 3-ка юг от вчера насам. Хич не ми е приоритет, дори съм го изсветлил сивото, но така си осигурявам психологично предимство за бързо превключване към идеята за север. Акцент: Прехода 3 - 4 (на образуването от вчера насам) и по точно зараждането на прехода ще бъде ключовия момент
пс. Благодаря на Реда, Градския -Варна и Модеребов.
четох това
"Едно от възможните нива на развръзка за мен лично ще бъде около 1.3200/1.3240 понеже там се събират нива на Фибоначи на цялото движение от 1.18 и на последното възходящо движение от 1.26 ведно с тренд линията по дневна графика, "
Ама не виждам ни едно фибо или МА там
Виждам 3269 и 3136 например. Приличен таргет са и двете. Абе еврото трябва да почне да изплува другата седмица,а ??
Пак като глупак ще попитам АКО НЯКОЙ има достъп до информация да сподели -КОИ БЯХА ГЛУПАЦИТЕ КОИТО КУПУВАХА ЕВРОТО първите 12часа на тази седмица над 1,3730-банки ,фондове ,от кои държави ,???
Тоз въпрос го зададох и горе над 1,4160 до 1,4280
Хм не са глупаци Преди затварянето в петък си имаше индикации, че новата седмица ще отвори с гап, не е нужна "информация" то си го пише на графиката
Пак като глупак ще попитам АКО НЯКОЙ има достъп до информация да сподели -КОИ БЯХА ГЛУПАЦИТЕ КОИТО КУПУВАХА ЕВРОТО първите 12часа на тази седмица над 1,3730-банки ,фондове ,от кои държави ,???
Коментар