IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДАВАЙ, ДОЛАРЕ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZM3pbtwgD1M

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
      Както ви казах някой изпи течността на компаса. Горнобанската дава мехурчета и нашият лайнер получи необясним крен.

Сериозно. Имате всичко. Малко самостоятелна работа няма да навреди. Ако продължавам да давам всичко наготово никога няма да се хванете. Просто част от обучението. Ако и когато се появят графики от други "художници-килимари" ще си се отделим да не пречим тук.
      На който му пречи килима да не влиза в този форум , кво пък толкова.

Коментар

• Пу най сетне да видим в европейска сесия -оплакващата се от скъпото евро Европа ,да го разпродава .В последните 3 седмици най големите бели 4 часови бара са именно когато китайците си легнат Пу

Коментар

• Да ви питам нещо:
          В момента на МТ4 курсът при е/д е 1.3344 ,а на платформата на Делта-1.3364 .Що тъй?

П.С.А,оправи се-явно Делтата нещо...сега падна с 20 пипа.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
            Както ви казах някой изпи течността на компаса. Горнобанската дава мехурчета и нашият лайнер получи необясним крен.

Сериозно. Имате всичко. Малко самостоятелна работа няма да навреди. Ако продължавам да давам всичко наготово никога няма да се хванете. Просто част от обучението. Ако и когато се появят графики от други "художници-килимари" ще си се отделим да не пречим тук.

Да, даааа - в тапицирани стаи ще ви отделят

Коментар

• още малко до 1.33333333

Коментар

• утре хамериканците ще ме хапкат сладко сладко.аз съответно ги поздравявам с една песничка
                http://www.youtube.com/watch?v=iR6oYX1D-0w

Коментар

• Понежение понижение...... понижение
                  Повишение
                  ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Стоп на 1,3735.
                    Ако стопа оцелее значи това е края на едно б след неправилно б при 1,3447.Следва ц/Б което ще е или при 1,26 или 1,22 .Ако не ход до 1,4 гаранте Почивайте активно
                    Возний возний ,има оше хляб да ядеш докат се научиш

http://www.procapital.ru/showthread....689#post852689

Коментар

• Аз казах че потенциала за спад на us долара е голям -това не означава задължителен спад веднага още повече че валутните пазари обикновено се държат алогично в краткосрочен план.

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                        Имам още една 1.5825 със стоп 1.5843 и цел 1.5725 ако имаш и такава ще те обвиня с плагиатство
                        Цъ,лимита ми е на 1,3270
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Ти що ми копираш позициите бе ?
                          Четвъртък и петък американците няма да работят.
                          Имам още една 1.5825 със стоп 1.5843 и цел 1.5725 ако имаш и такава ще те обвиня с плагиатство

п.с. тук стопа вече на 0
                          Last edited by liyan; 24.11.2010, 10:27.
                          DJ сватба

Коментар

• защо мислиш,че ще падне долара

Коментар

• Потенциала за спад на щатското доларче е много голям.

Коментар

• Някой разбира ли добре MetaQuotes Language? Трябва ми такъв човек спешно!
                                www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

Working...
                                X