If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЕС няма да оцелее, ако не преодолее кризата в еврозоната, предупреди Херман ван Ромпой
16 ноември 2010 | 11:17 | Агенция "Фокус"
Начало / Европейски съюз
Брюксел. Европейският съюз няма да оцелее, ако не успее да преодолее кризата с дълга в еврозоната, предупреди председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой, съобщава АФП.
„Ние се намираме в криза на оцеляването”, каза ван Ромпой броени часове преди началото на днешната среща на министрите на финансите на страните от еврозоната в Брюксел.
„Ние всички трябва да работим, за да оцелеем заедно с еврозоната. Ако това не се случи, то и Европейският съюз няма да оцелее”, подчерта председателят на Европейския съвет.
В същото време ван Ромпой изрази увереност, че кризата може да бъде преодоляна.
Никога не обръщате внимание, когато политиците започнат да пищят като луди.
Аз пък съм длъжен да ти кажа ,че плей-листите ти са супер като подборка и като саунд -- качество ....Засега съм свалил само тая от 11.11. , ама сигурно ше изтумбам и останалите ...Тоя номер с rar.не го умея
===================================
Йени отникъде не купувай в близките месеци ,освен ако не е за мижав интрадей ...По -скоро се ослушвай да ги продаваш .....Фундаментът се смени , заработиха новите корелации Сега чакаме и техниката да обърне и ....огън по йената ....
Тази нощ се чувствам длъжен да пробвам късo
GBP/JPY или AUD/JPY как мислите има ли
резон в цялостната пазарна картинка от днес .
Аз пък съм длъжен да ти кажа ,че плей-листите ти са супер като подборка и като саунд -- качество ....Засега съм свалил само тая от 11.11. , ама сигурно ше изтумбам и останалите ...Тоя номер с rar.не го умея
===================================
Йени отникъде не купувай в близките месеци ,освен ако не е за мижав интрадей ...По -скоро се ослушвай да ги продаваш .....Фундаментът се смени , заработиха новите корелации Сега чакаме и техниката да обърне и ....огън по йената ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Требеше над 1.3620 да иде ,
ще стопа е над 1.3650 и много
скъпо иде
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Филтъра ми - Елиот показа "abcde", като "e" класически излезе над синия канал. В момента на връщане отново под двете сини черти, сигна бе на лице. Проблема бе цената на стопа при мен -14, но в последствие преместен на 0 ... а вече ударен. Входа си даде прилична печалба.
Требеше над 1.3620 да иде ,
ще стопа е над 1.3650 и много
скъпо иде
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
внимавай с лилавата чертичка , а най -вече да не се нахакаш на белия лъч.....м/у другото има и сини , кафеви и жълти опасности..виж МУ седмичния анализ ...че после да няма "ама аз не видях"
Седмичния Му анализ не съм го гледал .... но каквото стане ..... все пак тръпка трябва да има в този живот
внимавай с лилавата чертичка , а най -вече да не се нахакаш на белия лъч.....м/у другото има и сини , кафеви и жълти опасности..виж МУ седмичния анализ ...че после да няма "ама аз не видях"
Коментар