If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще започна направо без Добро утро!!!
Карам я по същество, защото с Батко сме малко изморени понеже снощи с часове сме залагали експлозиви в зоната около 1.3200000. Двамата с него решихме така, щото си викаме "ех съборим ли зоната ще има международен отзвук." Е как няма да има, като е концентрирана бича енергия от юни насам.
Пропуснахме да сложим и на 1.3300 дано не е фатално. Между другото имахме и лек спор дали 3200 или 3300 е точното място на чертата .
Това са целите зоната около 3300/3200, а от там на сетне ....... север/юг ..... ей за това тази игра е велика.
Запалиха ме по тая помия форекс,регистрация в инвестор,месец след това вече с реална сметка(занулена естествено,както и още две).С други думи от 4 години,но с прекъсвания - къде заради любовни емоции,къде с прекъсвания за да търся зависимости(надявам се че съм намерил нещо де )
Абе трудна работа.Живота управлява нас,не ние него!
Успех
п.с май въпросът ти трябваше да е поучителен и насочен към евро/паунд или ...
Е,случва се и да се изложим понякога(пример с кабела)
Успех
Яяяяяяяя
Различаваме се само с по 3-4
пипа на позиция.
Е аз имах една повече от 1.35276
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Според моята стратегия щом цената пресече средната си стойност от горе надолу трябва да се играе късо а когато пресече нагоре тогава само дълги. Всяко връщане е възможност за добавка. Така поне гласи теория на малките вълни.
Коментар