IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    +SMS +Flash 1GB вградена в модемчето (поне в моето)
    Мхм,слот има,ама картата я няма.Знаех си че курвата я е усукала.А за смс-те не съм сигурен - може и да става ,но през програмката която се инсталира от флаша,от gsm не става.
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
      Функционира с модемче колкото флашка,но картата е дата и не става за друго,освен за нет.
      +SMS +Flash 1GB вградена в модемчето (поне в моето)

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
        и аз съм с htc (3,7) и също търгувам и от там понякога. А и мога да пускам wireless към лаптопа през телефона. На виваком съм и с 1.5гб на месец включени. Досега не съм ги изразходвал.
        4.3 HTC или 3.7 колко пари????
        Разбрах
        Много СКАПО
        =================================
        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
        Спасете Мирко !!!
        Last edited by bgg_red; 17.11.2010, 22:42.
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Благодаря Ви, Джентълмени ( entwickler и scorpio ) за любезността да споделите !

EDIT : Katilarium , също !
          ===================================

Комарджи и при мене Глобул --нета води според пазарното ми проучване ....И май натам клонят нещата ....Поне с флашка на първоначален етап

Избери си една кръчма в която да те почерпя като дойда във Варна

П>С : С такава маймунка ли си се обзавел :

http://www.mobilebulgaria.com/mobile.../htc-desire-hd
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Какво е при мен:нет на Глобил неограничен (2 гъбки на висока скорост,останалото на 128к) за 25 кинта на месец,договор за 2 години с и беше с уловка ,че имаше и лаптоп на изплащане(още 50 кинта за лаптопа-отиде за курва естествено )
            Не съм имал ядове като прекъсване на връзката и с тези 2гб почти денонощно върви МТ и честичко рефрешвам форума и слабо ровене в нета и стигат.Функционира с модемче колкото флашка,но картата е дата и не става за друго,освен за нет.Всичко това взето в края на април.
            Дано съм бил полезен.

Успех
            п.с Късо от 1,3520,стоп-под надзор е
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
              и аз съм с htc (3,7) и също търгувам и от там понякога. А и мога да пускам wireless към лаптопа през телефона. На виваком съм и с 1.5гб на месец включени. Досега не съм ги изразходвал.
              750 мб. на Виваком, не мога да ги изразходя за месеца с платформата на Бенчмарк . Дори си отварям и форума и други сайтове ............
              ПП - Имам още 2 нета, но тоя съм го пробвал в началото само него и пак не свършва
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                Време е за ход под 3500
                И аз тва гледах на едночасовата, бих сложил отложена селл на 3510, но сесията е към края си, а азиатците не мърдат много по позицията! да видим за колко време ще изяде 3520 първо
                Човек се учи докато е тъп!

Коментар

• Време е за ход под 3500

Коментар

• и аз съм с htc (3,7) и също търгувам и от там понякога. А и мога да пускам wireless към лаптопа през телефона. На виваком съм и с 1.5гб на месец включени. Досега не съм ги изразходвал.
                    Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Комарджи , я сподели малко повече че и аз имах подобен казус тука преди време -- с профилактика ...доставчичето ми е много печено -- като бръснарски каиш е .....До 24 часа издържам профилактично , но не съм сигурен ако нещо се сговни за 48 часа ....Досега такива случаи не съм имал , но все пак .....

Апропо , профилактичният ми "рекорд " ,който съм засякъл е 9 часа !

Та бях проверил Ментел , Глобил , Вбеском но нещо не ми се видяха убедителни офертите им ...

И понеже най--хубава и най -нагла беше една кака от Германос и се заинтригувах най-много от Глобил-а ....

МТ -рите теглят малко трафик , но Саксо-платформата май е малко повече ....Ама за пожарни ситуации надали ше надхвърля 2 Гб ,че да ми намалят месечния трафик/скорост на 128кб

И кво викаш за Глобил-а ?
                      аз имам едно 4.3 HTC взето от тях, много тънко ми дойде, нета без пари ми идваше. Глобула са добри в нета - 3Г навсякъде, Метела или са много бързи или хич ги няма, Вивател незнам.
                      Иначе платформата през HTC-то неможе да изчерпи пакета (дори не проверявам да ли е изключена) , а той е само 750мб. Рядко го ползвам през лаптопа ..... там има особености, които могат да ти костват парични ядове. А това 2Гб и след това е 128 кб е супер, щото немогат да те изгърбят, а и за резервна вр. ти стигат.

Горещи препоръка за 4.3" джаджа, носи се в джоба, толкова е незабелижима, че и малко мъжественост на крачола не придава ..... а абе "родих" се като си я купих.
                      Last edited by anonimen komardjia; 17.11.2010, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        ..... провайдера ми направи профилактика в този момент и требеше светкавично през резервната (Глобул)да се затваря -3.9......
                        Комарджи , я сподели малко повече че и аз имах подобен казус тука преди време -- с профилактика ...доставчичето ми е много печено -- като бръснарски каиш е .....До 24 часа издържам профилактично , но не съм сигурен ако нещо се сговни за 48 часа ....Досега такива случаи не съм имал , но все пак .....

Апропо , профилактичният ми "рекорд " ,който съм засякъл е 9 часа !

Та бях проверил Ментел , Глобил , Вбеском но нещо не ми се видяха убедителни офертите им ...

И понеже най--хубава и най -нагла беше една кака от Германос и се заинтригувах най-много от Глобил-а ....

МТ -рите теглят малко трафик , но Саксо-платформата май е малко повече ....Ама за пожарни ситуации надали ше надхвърля 2 Гб ,че да ми намалят месечния трафик/скорост на 128кб

И кво викаш за Глобил-а ?
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

късо 3530 (18:20)
                          за протокола:
                          някой да не каже този еб.си индианеца отвори и за.ба позицията ..... провайдера ми направи профилактика в този момент и требеше светкавично през резервната (Глобул)да се затваря -3.9. Иначе входа си беше леко индиански ..... умора.
                          По интересния момент бе късата от 3554, която я отиграх с много финес, експириънс (много исках и тази дума да туря) и щипка късмет ...... като цяло дочаках това което чаках.

Поздрави,
                          Винету

http://www.youtube.com/watch?v=ENhMS...eature=related

Коментар

късо 3530 (18:20)
                            Я па ударих едно дълго
                            от 1.35374 с близка цел
                            уж за некакво двойно връхче,
                            но си мисля за 1.36444 вече
                            http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                            -19 пипа
                            Наздраве
                            Last edited by bgg_red; 17.11.2010, 20:06.
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• късо 3530 (18:20)

Коментар

• късо 3535 (18:05) стоп 3550

ръчен -3,7
                                Last edited by anonimen komardjia; 17.11.2010, 18:18.

Коментар

Working...
                                X