IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Чуда се сега де да сложа лимита???
    На 1.36922 или на 1.37122 ????
    Вие сте !!!!
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    Здравейте КОЛЕГИ днеска и аз съм пред компа ,още си чакам профита на дългите от 1.36 за 1.37 , РЕДЕ мисля че ще е 1.3711,успехи на всички
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
      Бой по долара над 3655 с цел 4050, а ако има нов връх случайно, много интересно ще се получи
      Малко инфо за стратегията с КАКИТЕ.
      кака288 на 5 минути = дневна(288/12=24часа) и кака504 = 1.75 дни в момента са подредени под цената в е/$ което е предпоставка за дълги при спад към тях( на 5 мин). Обаче има едно НО. На 30 минути в момента цената току що проби кака288 (1.36338)нагоре но е под кака 504.Така, че може да се окаже и корекция на спада ако цената върне под 1.3633. и най вече под същата кака на 1 минута 1.3587 в момента

Коментар

Ама като мине или ако мине
        Моите расъждения са елементарни. Докато цената е над 5х1 целта е 4х1. Т.е. въпрос на време е. Ще забравим за това едва под 5х1, а това е доста надолу. Или когато 4х1 мине под 1,3655, а това няма да е днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от entwickler Разгледай мнение
          Да, те и citigroup казаха таргет 1.51/53 за eur/usd
          Помниш ли , какво ти казах...

Коментар

• Чуда се сега де да сложа лимита???
            На 1.36922 или на 1.37122 ????
            Вие сте !!!!
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• дълъг долар швейцарец от 9869 цел 98769 стоп 9857

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                Сещам се за един виц.
                Отишъл един каубой в града. Ожени се. Метнал жената на коня и обратно към ранчото.
                Препуска конят, но се спънал. Каубоят казал "Едно!" и продължили. По нататък конят пак се спънал, каубоят "Две!". И точно на вратата на ранчото конят пак се спънал. "Три!" казал каубоят, извадил пистолета и гръмнал коня. Млада булка нещо се развикала "Защо уби хубваото животно?..." А каубоят само "Едно!"

Та като мине 1,3655 ще е само "Едно!"

http://img225.imageshack.us/img225/1954/eurusdf.gif
                Ама като мине или ако мине

Коментар

Бой по долара над 3655 с цел 4050, а ако има нов връх случайно, много интересно ще се получи
                  Сещам се за един виц.
                  Отишъл един каубой в града. Ожени се. Метнал жената на коня и обратно към ранчото.
                  Препуска конят, но се спънал. Каубоят казал "Едно!" и продължили. По нататък конят пак се спънал, каубоят "Две!". И точно на вратата на ранчото конят пак се спънал. "Три!" казал каубоят, извадил пистолета и гръмнал коня. Млада булка нещо се развикала "Защо уби хубваото животно?..." А каубоят само "Едно!"

Та като мине 1,3655 ще е само "Едно!"

http://img225.imageshack.us/img225/1954/eurusdf.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                    Добър ден
                    Нещата нещо не ми харесват , дали няма да тръгне пак нагоре eur/usd и да се открие старата цел 1.60
                    Какво ще кажат старите трейдъри?
                    Илои по добре Годим да направи един килим за по сигурно.
                    ако ще има тренд надолу, сега е момента да се влиза...
                    Мотивиран.Ком

Коментар

• Добър ден
                      Нещата нещо не ми харесват , дали няма да тръгне пак нагоре eur/usd и да се открие старата цел 1.60
                      Какво ще кажат старите трейдъри?
                      Илои по добре Годим да направи един килим за по сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                        За клиентите на Бенчмарк това е добро решение за мобилност.Естествено е свързано с малко разходи.

http://metatrader.benchmark.bg/bg_BG...r-VPS_464.html
                        Санде , не ми харесва техният МТ 4 ....особенно пък откакто го вземаха FXCM

Не съм проверявал дали имат подобна услуга и за Саксо-платформата си

Все пак -- въпрос на вкус !
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Бой по долара над 3655 с цел 4050, а ако има нов връх случайно, много интересно ще се получи

Коментар

• НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              Ти реши да се похвалиш, а то каква стана.....
                              Май се изложи, ама нейсе....
                              не съм се хвалил, ама не разбрах що реши че съм се изложил, защото затворих, а цената продължи в посоката ли?

Коментар

• Сел и от 1,3647.ако мине 1,3690 -40ЕМА на дневна затварям тез последните 2 къси

Коментар

Working...
                                X