IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    Е аз не смятам че само гледаш и пуцаш тъи като си тдавна си на пазара вече имаш някакви наблюдения било ПА , тренд линии ,формации и този опит дава някаква насока на сделките ти може би Имаики предвид че имаме и добър тренд на 4 часова нещата се накланят в полза на търговия по тренда И тъи като съм тук ще кажа че следващата седмица очаквам една корекция надолу възможно е дори след лек подлъгващ финт нагоре Разбира се може да си остана с очакванията и тренда да отиде до 1,45 там където е низходящата седмична трендлинияя Не предпоставка за треид само мнение
    Че ти общо взето каза едно няма нищо
    може надолу, ама първо може нагоре, ама може и да отиде и на 1.45 е кое от всичките че накрая и " Не предпоставка за треид само мнение" това нямаше нужда да го пишеш, то буквално липсва предпоставка за трейд

Поздрави и приятна неделя !
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Е аз не смятам че само гледаш и пуцаш тъи като си тдавна си на пазара вече имаш някакви наблюдения било ПА , тренд линии ,формации и този опит дава някаква насока на сделките ти може би Имаики предвид че имаме и добър тренд на 4 часова нещата се накланят в полза на търговия по тренда И тъи като съм тук ще кажа че следващата седмица очаквам една корекция надолу възможно е дори след лек подлъгващ финт нагоре Разбира се може да си остана с очакванията и тренда да отиде до 1,45 там където е низходящата седмична трендлинияя Не предпоставка за треид само мнение
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        идеята е че нямам очаквания ... просто гледам и пуцам ... мисленето смесено с бездействие води до затъпяване ... имам един пример до мен ... ... колкото до обема 10к е / беше / акаунчето ... хаосът е навсякъде и не може и няма нужда да се подреждат нещата ... човек дето твърди че всичко му е ясно най-вероятно е тесногръд егоцентрик с пристъпи на величавост ... и ми е много чудно как някаква инцидентна доходност постигната в някакъв период от време би обогатило твоята лична култура .... освен да викаш браво (при успех) и виж се къф си тъп (при неуспех) друго неможеш да направиш ... а двете неща са еднакво безсмислени ... на демо съм правил мелеон със същото акаунтче за доста по кратко време .... и какво от това .... има един термин консистънтли профитъбъл дето искам да се впиша в него ... ама това става само след изминаването на известен период време .... водене на статистика ... пък .... аз не съм много по статистиката .... не че не я уважавам .... ама по скоро гледам да не се встрастявам във воденето на лична статистика че това водело до очаквания
        Хехе, устремил си се към 50% профит за 3 седмици Нездравословно множко ми се струва - но всеки с мерките си.
        На демо всички са правили мелета, там се поемат необмислени рискове най-често и следва луд профит или фалит. Само че профитите може да са няколко, докато фалита е КРАЯТ. Един е достатъчен.
        Каза че искаш да печелиш постоянно - не съм уверен че воденето на статистиката е начина, но ММ определено е задължителна. Подобни рънове като сегашния ти също са немислими, темпото е друго, нервите трябва да се избягват напълно, нестабилните състояния - също. Е-бат-Седефчо имаше психо-тема за Форекс - намери я ПАК и я прочети цялата.
        Ако още мислиш че ти говоря празни приказки - в последната година (без 9 дни ) нямам дори единична загуба при печалба 7+% месечно (е, наскоро имах серия като твоята с 19% за 2 дни). Поставих си за цел точно константна успеваемост - акаунта е експериментален със сравнително малко пари, може да опиташ и ти с подобен. Целта не е да се приберат големи суми - а да се изградят качества и определени нагласи. Ох, щях да забравя - в моя случай серията без загуба е по-скоро случайна и я направих по-скоро като експеримент и от любопитство, загубите са в реда на нещата но затова и ММ е толкова важна!
        Разбира се, може да ти се стори скучно и да решиш че твоя стил е различен. Тогава значи "константли" не е за теб и ще си цъкаш хазарт

Мисля че е крайно време да сложим още едно нещо на масата (дължа пак благодарности на човек от форума):
        споделянето на печеливши тактики и стратегии не ощетява авторите им. Ничия търговия няма да се прецака от това че още няколко човека са се научили на същото.

Коментар

• идеята е че нямам очаквания ... просто гледам и пуцам ... мисленето смесено с бездействие води до затъпяване ... имам един пример до мен ... ... колкото до обема 10к е / беше / акаунчето ... хаосът е навсякъде и не може и няма нужда да се подреждат нещата ... човек дето твърди че всичко му е ясно най-вероятно е тесногръд егоцентрик с пристъпи на величавост ... и ми е много чудно как някаква инцидентна доходност постигната в някакъв период от време би обогатило твоята лична култура .... освен да викаш браво (при успех) и виж се къф си тъп (при неуспех) друго неможеш да направиш ... а двете неща са еднакво безсмислени ... на демо съм правил мелеон със същото акаунтче за доста по кратко време .... и какво от това .... има един термин консистънтли профитъбъл дето искам да се впиша в него ... ама това става само след изминаването на известен период време .... водене на статистика ... пък .... аз не съм много по статистиката .... не че не я уважавам .... ама по скоро гледам да не се встрастявам във воденето на лична статистика че това водело до очаквания

Коментар

брой сделки 324 .... обем от 0.1 до 1 лот като не да изплющя един лот на веднъж ами на моменти имах десет отворени по 0.1 ... пипсове .... там е по сложно ... такава плетеница беше от отворени позиции лимити стопове и байлимити че не се виждаха баровете .... имаше сделки които ги държах за по 2 фигурки и такива дето ги разкарвах на 20 пипа .... имаше и такива дето ги затварях на - 50 пипа .... като цяло средноста са златните 30 .... фреимовете са си същите .... от 5 до дневна и чат пат седмична ....

джаме именно това ме стеснява пич ... дроудауна ..... честитежите .... си ги спести че ако се случи другата седмица подсмърчайки да поствам как съм затрил печалбицата ти пръв пак ще излезеш с меродията ....

стейтмът няма да постна ....
            Щом те стеснява - спри да търгуваш и седни да мислиш. Преди време един добре познат тук ник ми каза че се притеснявал когато надхвърли очакваната печалба, сега знам че има сериозно основание а с твоя случай просто се замислих пак за това.
            Мен пък ме притеснява привидния хаос в сделките - както ги обясняваш. Дано е привиден и да знаеш какво правиш

ПП: С какъв капитал стана това постижение?
            А колкото до честитежите и мерудията - което си заслужиш, това ще е. "Раздавам наградите" не за добро предсказване - а за добро възползване от пазарните ситуации

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
              xemus говори ни в пипсове и брой сделки, не в пари

Наздраве !
              брой сделки 324 .... обем от 0.1 до 1 лот като не да изплющя един лот на веднъж ами на моменти имах десет отворени по 0.1 ... пипсове .... там е по сложно ... такава плетеница беше от отворени позиции лимити стопове и байлимити че не се виждаха баровете .... имаше сделки които ги държах за по 2 фигурки и такива дето ги разкарвах на 20 пипа .... имаше и такива дето ги затварях на - 50 пипа .... като цяло средноста са златните 30 .... фреимовете са си същите .... от 5 до дневна и чат пат седмична ....

джаме именно това ме стеснява пич ... дроудауна ..... честитежите .... си ги спести че ако се случи другата седмица подсмърчайки да поствам как съм затрил печалбицата ти пръв пак ще излезеш с меродията ....

стейтмът няма да постна ....
              Last edited by xemus; 10.10.2010, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                Качествен Маврут,по 30лв.бутилката,и по три бутилки на ден,за около 3 месеца ще изпиеш печалбата и пак отначало
                П.П.Забравих да включа и мезето
                Качествен Мавруд произведен във винпром не съществува. Може да се каже, че тези вина са химически продукти! Ако някой е пил истински Мавруд да каже какъв е привкуса след отпиването.
                А по отношение на приказката, Човек може да бъде щастлив и с малко, а може да бъде нещастен и с много имане! Всичко е въпрос на преценка! Алчността(лакомията) е погубила повече хора от немотията(глада)!

Коментар

• xemus говори ни в пипсове и брой сделки, не в пари

Наздраве !
                  Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

при голям успех се пият 3 ... по долу писах че нямам идея как ще изкарам зимата ... сега ще ти кажа защо .... даже обмислям и постване на стейтмънт .... ама за това май ще ми трябват още 2 бутилки .... ... ени вей този така възхитителен проевров тренд предизвика такива движения в акаунчето ми че от 2-3 седмици съвсем по друг начин мисля ... бях си обещал даже да почивам тази седмица (изминалата) ... ама шило в торба ... и ... с едни такива 20-30 % дроудауни успях все пак да изкарам 4673$ за тези три седмици ... така че ... наистина незнам как ще изкарам зимата ..... виж ако дроу дауна беше 7-8 % ... как да е ... ама нъл се сещаш за каква активност на сърдечния мускул иде реч при 30% назадничавост ....
                    Хемусе при такава прилична доходност за 3 седмици пусни едно леко оябснение при какъв фреим ,редуциране и размер на капитал и всички подобни хватки при което си я постигнал току виж изскочил някакъв заек от тая трънка и ако не е таина
                    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                      Ей, не спираш да ни убеждаваш, че си форумния палячо........влезна ли пак на дълга гейша на поредно дъно........хахахаха, и Бен Бернанке да се прекръстиш, оставаш си простия Пешо Карадебилов......
                      +1000

Коментар

при голям успех се пият 3 ... по долу писах че нямам идея как ще изкарам зимата ... сега ще ти кажа защо .... даже обмислям и постване на стейтмънт .... ама за това май ще ми трябват още 2 бутилки .... ... ени вей този така възхитителен проевров тренд предизвика такива движения в акаунчето ми че от 2-3 седмици съвсем по друг начин мисля ... бях си обещал даже да почивам тази седмица (изминалата) ... ама шило в торба ... и ... с едни такива 20-30 % дроудауни успях все пак да изкарам 4673$ за тези три седмици ... така че ... наистина незнам как ще изкарам зимата ..... виж ако дроу дауна беше 7-8 % ... как да е ... ама нъл се сещаш за каква активност на сърдечния мускул иде реч при 30% назадничавост ....

Не бой се, с това поркане и с тия дроудауни следващата седмица ще ги върнеш на пазаря
                        Засега - честито!

Коментар

...успях все пак да изкарам 4673$ за тези три седмици ... така че ... наистина незнам как ще изкарам зимата .....
                          Хемусе да не би пазара да излиза зимна ваканция от тази седмица, че така се кахъриш

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                            Качествен Маврут,по 30лв.бутилката,и по три бутилки на ден,за около 3 месеца ще изпиеш печалбата и пак отначало
                            еееей .... наш ко трудно се излиза от втиквена каляска .... добре че писах на Зи та да те вида ... идеята е печалбата да расте бре мискин .... знаш вече от колко време почвам все отначало ... незнам как все така става че като изкарам някой леф и все заминава .... напоследък някой хора (извинявам се за думата ) дрискат за по 90 кинта на месец и ядат за два пъти по толкос ... и ... уж все изкарвам а парите все ги няма .... бати черната магия е това ... ама добре че е Дянков да каже че след 10 години ще дойде рая ... аз го чаках за две и дванайста ... ама ... айде като е казал и двайста ... ще почакаме ще видим .....

ай вече лека ....

и пак благодаря ....

за приказката пък .... даже мога се прежаля ти сипя 74 грама вино

Коментар

П.П.Забравих да включа и мезето
                              Last edited by bokogega; 09.10.2010, 00:08.
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• приближава 12 .... каляската почва да се втиквява .... ако утре някой зъл модератор не е изтрил писанията ще си се радвам на брилянтноста .....

лека.....

Коментар

Working...
                                X